Frågan om Selena Gomez får Justin Bieber att brista

 
 

Förhöret blir för mycket för Justin Bieber.

När advokaten frågar om Selena Gomez får han nog – och lämnar rummet.

– Fråga mig inte om henne igen, säger han.

 

Under måndagen inleddes domstolsförhandlingarna mot Justin Bieber, 19, i Toronto, Kanada. Han är misstänkt för att ha misshandlat en limousinechaufför.

Popstjärnan var själv inte på plats. Förhöret med honom var förinspelat på video.

Beter sig ostinat

Under förhöret är Justin Bieber tydligt ointresserad av att svara på de frågor som advokaten ställer. Under perioder beter han sig obstinat och hävdar bland annat att han inte kan svara på frågan om huruvida han någonsin varit i Australien. Han konsulterar i stället sin advokat. Han medger dock att han använder preparatet Xanax, utan recept från läkare.

När förhöret kommer in på hans relation med artisten, och före detta flickvännen, Selena Gomez, 21, brister det för Justin Bieber.

Han får frågor om han känner Selena Gomez och om de varit tillsammans. Justin Biebers advokat bryter in, och Bieber anklagar förhörsledaren för att ha journalistiska motiv.

– Fråga mig inte om henne igen, fråga mig inte om henne igen, fråga mig inte om henne igen, säger Justin Bieber innan han river av sin mikrofon och lämnar rummet.

Inför rätta för rattfylla

Under domstolsförhandlingarna i Toronto presenterades vittnesmål och övervakningsfilmer. Domaren beslutade att en muntlig förberedelse ska äga rum den 14 april, därefter kan ett rättegångsdatum bestämmas.

Justin Bieber ska även ställas inför rätta i USA. Han är där misstänkt för rattfylla i Miami, och för att ha kastat ägg på sin grannes bostad i Los Angeles.

 

Källa: Aftonbladet

//Tessan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0