Instagam - Justin Bieber:

Bet.
 
Love!!!! @seunghyunjotattoos great job man ♛
 
I love you Korea ♛
 
 
Done with tats 4 a while... Where I wanna be..
 
 
##♛
 
//Tessan

Instagram - Eric Saade:

ARENA VÄNERSBORG!!! IMORGON kl 19.00! Eric Saade med Sundal Rock Orchestra! Alla ska vara där!;) 200kr i dörren! Bara att komma dit! #music#symfoniorkester #Vänersborg #saade
 
//Tessan

"Det krävs mirakel för att rädda Bieber"

 

Den senaste tidens nöjesnyheter har dominerats av Justin Biebersåterkomande snedsteg - samt den senaste actionstjärnan Chris Pines rattfylla på Nya Zeeland.

Skandaler, skandaler. Det är bara en tidsfråga innan de sitter i en "Late night"-soffa och skojar friskt om händelserna bakom breda, stela leenden. För numera är det inte tårdrypande erkännanden med någon sorts botten i en tragisk barndom som tvättar bort misstag, utan i stället bjussiga sketcher eller Letterman-intervjuer där husbanden rundar av skämten med trumvirvlar.

 

Mel Gibson, till exempel, gästade Jay Leno efter att hans inspelade utbrott på manusförfattaren Joe Eszterhasläckt ut, skojade: "Du kanske inte visste detta om mig, men jag har ju lite humör". Trummor: Bubudumdum.

Lindsay Lohan har gjort liknande avbön efter alla sina rättegångar och rehabiliteringsbesök. Hugh Grantvar tidig när han bjöd på ett par skämt hos Jay Leno efter sin prostitutionsskandal 1995. "Vad i helvete tänkte du?" inledde talkshowvärden med.

 

Intervjun gjorde underverk både för såväl Grants och Lenos karriärer. Rob Ford, Torontos borgmästare och väldigt omskrivna fyllebult - som bland annat skapat rubriker efter att ha erkänt att han rökt crack - utstod några svettiga skämt hosJimmy Kimmel. Det är dock oklart om det hade någon som helst inverkan på hans politiska karriär.

Vissa saker går inte att rädda.

 

Justin Bieber har redan gjort ett par ansatser till att förbättra sin image. Bland annat hos Zach Galifianakis "Between two ferns" där komikern välkomnade popstjärnan med: "Det är väldigt intressant att prata med dig, så här mitt i ditt publika sammanbrott".

Men det krävs mer än en webbshow för att rädda Biebers arsle. Snarare ett mirakel.

 

Foto: Planet Photos

Källa: Expressen

 

//Tessan


Instagram - Eric Saade:

Kolla på årets humorgala den 1 Maj, så får ni se hela reportaget från Colombia. Man kan inte göra allt, men alla kan göra något! #unicefsverige #humorgalan
 
//Tessan

Instagam - Justin Bieber:

Great night in the studio ♛

Instagram - Eric Saade:

Man kan inte göra allt. Men alla kan göra något.#unicefsverige #colombia
 
#unicefsverige
 
This boy gives me so much inspiration.. #unicef
 
//Tessan

Instagram - Vestitifashion

Idag öppnade vi upp för Eric Saade som vårshoppade på Vestito! Skjortan Saade har på sig är från Ljungs vårkollektion. #vestitofashion #personalshopping#söndag #ljung #oill #ericsaade #menswear #vasastan#erikdahlbergsgatan5 #göteborg #spring#vårshopping Ps. Snart lanserar vi även vår webshop, håll utkik!
 
//Tessan
 

Frågan om Selena Gomez får Justin Bieber att brista

 
 

Förhöret blir för mycket för Justin Bieber.

När advokaten frågar om Selena Gomez får han nog – och lämnar rummet.

– Fråga mig inte om henne igen, säger han.

 

Under måndagen inleddes domstolsförhandlingarna mot Justin Bieber, 19, i Toronto, Kanada. Han är misstänkt för att ha misshandlat en limousinechaufför.

Popstjärnan var själv inte på plats. Förhöret med honom var förinspelat på video.

Beter sig ostinat

Under förhöret är Justin Bieber tydligt ointresserad av att svara på de frågor som advokaten ställer. Under perioder beter han sig obstinat och hävdar bland annat att han inte kan svara på frågan om huruvida han någonsin varit i Australien. Han konsulterar i stället sin advokat. Han medger dock att han använder preparatet Xanax, utan recept från läkare.

När förhöret kommer in på hans relation med artisten, och före detta flickvännen, Selena Gomez, 21, brister det för Justin Bieber.

Han får frågor om han känner Selena Gomez och om de varit tillsammans. Justin Biebers advokat bryter in, och Bieber anklagar förhörsledaren för att ha journalistiska motiv.

– Fråga mig inte om henne igen, fråga mig inte om henne igen, fråga mig inte om henne igen, säger Justin Bieber innan han river av sin mikrofon och lämnar rummet.

Inför rätta för rattfylla

Under domstolsförhandlingarna i Toronto presenterades vittnesmål och övervakningsfilmer. Domaren beslutade att en muntlig förberedelse ska äga rum den 14 april, därefter kan ett rättegångsdatum bestämmas.

Justin Bieber ska även ställas inför rätta i USA. Han är där misstänkt för rattfylla i Miami, och för att ha kastat ägg på sin grannes bostad i Los Angeles.

 

Källa: Aftonbladet

//Tessan


Instagram - Eric Saade:

Tack Marcus och Daniel Hennemann på Vestito i Göteborg @vestitofashion helt grym butik! #Clothes
 
//Tessan

Instagam - Justin Bieber:

In the studio with @therealmikedean
 
 
//Tessan

Instagram - Eric Saade:

#workout! ✌️💪
 
//Tessan
 

Bieber om Selena: Vackrast i världen

 
 
 
 

Justin Bieber verkar ha svårt att släppa taget om Selena Gomez.

Dagen efter Oscargalan postade han en bild på sin exflickvän på Instagram och skrev:

"Den vackraste prinsessan i världen.

 

När Justin Bieber, 20, besökte Stockholm i april förra åretspekulerades det i om ex-flickvännen Selena Gomez, 21, var med. Och senast i januari åkte de segway tillsammans i Calabasas för att bara några dagar senare lägga ut en kram-bild på Instagram.

Men Selena har hela tiden förnekat att hon och Bieber är ett par igen.

På väg att hitta tillbaka till varandra?

Därför kom det som en överraskning att Justin Bieber postade en bild på sin exflickvän på Instagram tillsammans med orden "den vackraste prinsessan i världen".

Bilden på en galaklädd Selena Gomez hade på mindre än tre timmar fått över 700 000 likes – och nu undrar förstås hela världen om de är på väg att hitta tillbaka till varandra igen.

Bieber och Gomez relation har varit av och på under i princip hela 2013.

 

Foto: Instagram

Källa: Expressen

 

//Tessan


Justin Bieber vägrar åklagarens erbjudande

 
 

Håll dig nykter och slipp fängelse.

Så lät erbjudandet från åklagaren till Justin Bieber.

Svaret?

Glöm det.

 

Justin Bieber, 19, ställdes i går inför två alternativ.

Det första innebar fängelse.

Det andra innebar att han måste hålla sig nykter.

Åklagaren i ärendet där Justin Bieber anklagas för att kört bil påverkad och gjort motstånd mot polisen gav honom en öppning. Popstjärnan behövde bland annat lova att ställa upp på att drogtestas under en niomånadersperiod. Gick han med på erbjudandet skulle åtalet släppas.

Nu har han svarat.

Och Justin Bieber är inte nöjd.

Enligt TMZ godtar han inte förlikningserbjudandet.

Anledningen ska vara att han inte är redo att ställa upp på drogtesterna.

Justin Biebers advokater anser dessutom att åtalet inte är vattentätt. Enligt Biebers rättsteam har polisen i Florida farit med osanning. Något som de tror ska vara till deras fördel.

Justin Bieber ska dock vara villig att diskutera en förlikning. Om ett bättre erbjudande presenteras.

 

Källa: Aftonbladet

 

//Tessan

 


Polisen fick Bieber att blotta bläcket efter drograttfyllan

 
 

Polisen bjuder på hud.

Nu släpper de bilderna på Justin Bieber – och alla hans tatueringar.

 

Dagens Justin Bieber? Jo, nu har polisen i Miami släppt bilderna de tog av popfenomenet efter att han gripits för bland annat drogratt­fylla i slutet på januari.

I en lång serie fotografier har Miami Beach-polisen dokumenterat den skandalomsusade stjärnans många gaddningar. Under fotosessionen bjuder Justin Bieber, 19, på indianer, gycklare, tigrar, Jesus och givetvis tänkvärda citat.

 

Källa: Aftonbladet

 

//Tessan

 


Instagam - Justin Bieber:

Most elegant princess in the world.
 
 Good morning, god loves you
 
Morning
 
 
I said it I mean it there's no way around it
 
//Tessan

Confident


All that matters


Beauty And A Beat

 

As Long As You Love Me

 

Boyfriend

 

Santa Claus Is Coming To Town

 

All I Want For Christmas

 

Fa La La

 

Mistletoe

 

That Should Be Me

 

Pray

 

U Smile

 

Love Me

 

Somebody To Love

 

Never Say Never

 

Never Let You Go

 

One Less Lonely Girl

 

Baby

 

One Time

 

RSS 2.0