Bieber fortsatte festa – med sin pappa

 
 

Rattfylleskandalen var inte nog.

Efter att ha släppts ur fängelset fortsatte Justin Bieber att festa – med sin pappa.

Nu kräver stjärnans team att Bieber tar hjälp av psykoterapi.

 

Rakt från fängelset – och direkt till festen.

När världsstjärnan Justin Bieber, 19, greps tidigt på torsdag morgonen tvingades han vara i fängelseförvar i åtta timmar innan han släpptes mot en borgen på drygt 16 000 svenska kronor. Stjärnan, som greps för rattfylla och för olagligt street race, var på väg från en nattklubb i Miami när gripandet ägde rum.

Men det hindrade inte Bieber från att fortsätta festen.

Festade på Sout beach

Radar online publicerar bilder som visar hur stjärnan fortsatte att festa, bara timmarna efter att han blivit släppt från fängelset. Tillsammans med sin pappa Jeremy Bieber fångas han på bild vid South beach. Bieber står och tittar på sin telefon och på ett bord framför honom står flera flaskor. Jeremy Bieber ska också ha varit inblandad i Justins rattfylleskandal genom att ha blockerat gatan med sin svarta suv, för att på så vis ge sonen fri lejd att köra bilen.

Bryter tystnaden

Enligt polisrapporten ska Bieber ha erkänt att han både druckit alkohol, rökt marijuana och tagit receptbelagd medicin innan han satte sig i bilen. Hans manager Scooter Braun, som så sent som för några dagar sedan försökte övertala Bieber att ta in på rehab, bröt tystnaden under torsdagkvällen.

– Justin Bieber jag älskar dig och jag kommer att agera som någon som verkligen bryr sig. Det är allt jag har att säga. Tack till alla som varit oroliga, skriver han på sin Twitter, enligt Just Jared.

Riskerar fängelse

Bieber riskerar ett fängelsestraff på max sex månader. Världsstjärnan förväntas lämna Miami för sitt hem i Kalifornien så snart han kan. Hemma i Los Angeles väntar hans team för att ta tag i Justins drogmissbruk, och källor till Tmz säger att de vill att Bieber söker psykologhjälp i form av psykoterapi. Bieber ska själv ha varit öppen för färslaget och är villig att ha en diskussion när han är tillbaka i LA.

 

Källa: Aftonbladet

 

//Tessan

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0