Bieber överraskade fansen med presenter

 

Justin Bieber kör inte bara Lamborghini och går på strippklubb. I helgen visade popstjärnan upp en mer mogen sida, när han gav två fans deras livs överraskning.

 

Han må vara den rika tonåringen som slirar omkring i Miami – men han är även den rika tonåringen som gärna ägnar sig åt vardaglig välgörenhet. Åtminstone om man ska tro vittnesuppgifterna från en Apple-butik i New York, i vilken popstjärnan ska ha befunnit sig på söndagen.

Presenter till fansen

Bieber, som besökte New York med anledning av Super Bowl-finalen, var uppe tidigt för att gå i affärer. På Apples Manhattan-butik såg han hur två fans kollade in bilder från Justins spelning på ett av teknikbutikens utställningsexemplar. Bieber valde att överraska tjejerna genom att inte bara prata en stund och ställa upp på mobilbilder – utan även ge dem varsin splitterny iPhone 5 i present.

Tuffa veckor

Den goda publicitet butiksbesöket genererade kommer lägligt för Justin Bieber, som de senaste veckorna har brottats med löpsedlar om polisingripande efter misstankar om rattfyllaäggkastning mot grannens hus, marijuanadoftande privatflygplan och anklagelser om misshandel.

 

Foto: AP TT NYHETSBYRÅN

Källa: Aftonbladet

 

//Tessan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0