Uppgifter i USA: Justin Bieber pappa

 

Justin Bieber har för andra gången hamnat i centrum i ett faderskapsdrama.

Den 19-åriga världsstjärnan påstås ha gjort en europeisk kvinna gravid efter en konsert i Miami 2010, skriver tidningen Star.

Anklagelserna förnekas av stjärnans representant.

 

2011 pekade en amerikansk 20-årig kvinna ut Justin Bieber som pappa till hennes barn - ett påstående som senare visade sig vara felaktigt. Nu upprepar sig historien.

Den här gången uppges popstjärnan ha gjort en europeisk kvinna gravid.

Precis som förra gången är det tidningen Star som skriver om händelsen och en källa till tidningen berättar att den 27-åriga kvinnan ska ha träffat Bieber efter hans konsert i Florida den 4 februari 2010, då popstjärnan bara var 15 år gammal.

Mamma till en flicka

New York Post har tagit del av artikeln och enligt uppgiftslämnaren ska kvinnan och Bieber haft sällskap till stjärnans rum på Gansevoort South hotel.

I oktober senare samma år ska hon ha blivit mamma till en flicka.

- Hon födde en liten flicka senare det året och Justin visste ingenting om det. Hon ville bara skydda sin bebis. Hon ville inte att hon och hennes familj skulle hamna i rampljuset, berättar källan för Star.

Tidningen skriver också att Bieber och kvinnan skickade textmeddelande till varandra efteråt där han skriver "tack för kvällen" och kallar den för "vår lilla hemlighet?".

Enligt en av artistens representanter är historien falsk, skriver New York Post.

Förra gången Justin Bieber pekades ut som pappa genomförde han ett faderskaps test för att bevisa att påståendet var felaktigt. Han planerade även att stämma kvinnan den gången.

 

Foto: Roberto Serra - Iguana Press

Källa

 

//Tessan

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0