Justin Bieber vann prs - möttes av burop

Justin Bieber vann ett pris.
Men i publiken möttes han av burop.
Jublet uteblev.
När popsångaren Justin Bieber gick in på scenen under Billboard music awards för att motta priset Milestone award överöste publiken honom med burop.
I stället för att gå fram till mikrofonen blev Bieber stående på scenen osäker på om han skulle kommentera publikens negativa feedback, skriver E! Online.
Till slut gick Bieber fram till micken och gav ett kort tacktal:
– Jag är 19 år gammal, jag tycker att jag gör ett ganska bra jobb. Och från mitt hjärta, jag menar verkligen det här: det borde handla om musiken. Det bör handla om hantverket, det jag gör.
– Det här är ingen grej som jag gör på skoj. Jag är en artist och bör tas på allvar, allt skitsnack ska vi inte ens tala om. Jag vill tacka min manager och min familj. Min mamma, min pappa och Jesus kristus. Mamma, jag älskar dig så mycket. Pappa, jag älskar dig. Lillebror och lillasyster, jag älskar er så mycket. Tack, så mycket. Ni fans är underbara, sa han.
Bieber lät inte buropen förstöra hans kväll. Tvärt om, efteråt på twitter skrev han:
– Två shower och två pris. Jag är så tacksam över mina beliebers. Det här är våra pris. Jag älskar er, jag älskar musik och mina fans, min familj och mina vänner. Och jag älskar Gud.

Foto: bieberphotos.com
Källa

//Bettan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0