Bieber i bilbråk

Popstjärnan Justin Bieber har hamnat i ett bilbråk.
Flera vittnen uppger att 19-åringen kör sin Ferrari på tok för fort och utsätter barn för fara. Nu utreder polisen anklagelserna, enligt AP.
- Han leker med dynamit, säger grannen och förre fotbollsstjärnan Keyshawn Johnson, enligt TMZ.
Keyshawn Johnson är ursinnig på den kanadensiske popstjärnan Justin Bieber. Enligt Johnson var han själv ute i bostadsområdet i Calabasas, USA, med sin treåriga dotter på måndagen när Bieber dundrade förbi - i en hastighet som passar bättre på motorvägen, skriver AP.

"Allvarligt"
Johnson var precis på väg att ta en tur i en liten elbil med sin dotter när Biebers vita Ferrari förstörde deras lek.
Enligt kändissajten TMZ hoppade Johnson in i sin Toyota Prius och tog upp jakten på Bieber - en jakt som slutade vid popstjärnans hem. Väl där ska Bieber ha skyndat in i huset utan att svara på några frågor om sin körstil.
- Keyshawn tar väldigt allvarligt på situationen och vill att Justin saktar ner och blir en ansvarsfull granne, säger Keyshawn Johnsons agent Jerome Stanley.

Stockholm i år
En anmälan om vårdslös körning har gjorts och enligt AP ska flera personer ha sett Justin Bieber köra för fort i bostadsområdet. Justin Bieber har inte kommenterat händelsen.
19-årige Justin Bieber är en av världens största artister men har hamnat i trubbel flera gånger. När han var i Stockholm tidigare i år hittades droger i stjärnans turnébuss. Ingen misstänktes då för brott, och senare under vistelsen skrev stjärnan på Twitter, enligt Aftonbladet:
”Några av ryktena om mig… var får folk det ifrån? Nåväl… Tillbaka till musiken”.

Foto: Sara Jaye Weiss
Källa

//Bettan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0