Uppgifter: Bieber festar – på hostmedicin

 

I januari cirkulerade bilder på popstjärnan med en joint i handen.

Nu har en av Biebers festkvällar fångats på bild igen– den här gången misstänks 18-åringen dricka av den farliga blandningen puprle drank, enligt källor till TMZ.

 

Bilderna från Justin Biebers festkväll, som Tmz fått se, har fått amerikanska medier att spekulera i om stjärnan är involverad i en ny drogskandal.  På bordet framför Justins sällskap står något som liknar en flaska smärtstillande medel samt två stycken dubbla pappmuggar, som är vanligt förekommande när man dricker ”purple drank”  eller ”sizzurp” (en blandning av hostmedicin/smärtstillande medel samt läsk och godis, reds. anm).

På ett av fotona, som ännu inte släppts, syns Justin dricka ur den ena muggen.

Kompisen närvarade vid dödsolyckan

Källor nära popstjärnan säger till sajten att Justin egentligen är en skötsam kille, men att de oroar sig över hans umgänge med kompisarnaLil Za och Lil Twist. I fredags dök nya bilder upp där Justin och Lil Za röker något som liknar marijuana utanför ett hus i LA.

Lil Za blev också nyligen stoppad av polisen när han körde runt i Biebers Ferrari utan körkort.

Men även Lil Twist har varit involverad i en skandal med stjärnans lyxåk. I januari stoppades han för fortkörning när han lånade ferrarin. Paparazzi-fotografen Chris Guerra, som följde efter Justins bil och plåtade polisingripandet, blev påkörd och dog när han försökte plåta den han trodde var Bieber.

”Så ledsamt”

Ytterligare en tvist på historien är nya rapporter om att fotografen samma dag som olyckan lyckats plåta när Justin röker gräs i bilen.

Biebers representanter förnekar alla rykten om drogerna. De tillbakavisar också ryktet att Justin ska ska ha rökt på i bilen.

– Det är så ledsamt att folk försöker att sälja den storyn, utan fakta, så här snabbt efter den tragiska olyckan. Justin var inte närvarande när olyckan skedde och vi borde i stället för att fokusera på ryktena försöka hedra offret, säger en representant till sajten.

Efter att Bieber på nyårsnatten fångades på bild med vad som misstänks vara marijuana rasade fansen. Då bad han om ursäkt på Twitter.

– Varje dag så växer jag och lär mig. Försöker vara bättre. Man bryter ihop, man reser sig upp. Jag ser er alla. Jag hör er alla. Jag ville aldrig göra någon av er besvikna, skriver han och fortsätter:

– Jag älskar er, sa han då.

 

Källa

 

//Tessan

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0