Nu tar Justin Bieber med sig livvakterna till sovrummet

 

Arbetsuppgift:

Vakta Justin Bieber när han sover.

Stjärnans nya livvakter får inte lämna hans sovrum.

 

Efter att galna fans brutit sig in på hans hotellrum efter en konsert i Brasilien, har Justin Bieber nu vidtagit åtgärder.

Popstjärnan har anställt fyra säkerhetsvakter med en enda uppgift: att vakta honom när han sover.

– Justin kan inte vara ensam på natten nu. Han är paranoid över att fans ska bryta sig in och hör ljud hela tiden. Det gör honom rädd, säger en källa till Daily Star enligt contactmusic.

Justin Bieber sover därför med en livvakt inne på sitt hotellrum och en precis utanför dörren. Dessutom har han två reservvakter som hela tiden är redo att ta över när de ordinarie behöver ta rast.

– Alla säkerhetsvakterna är runt 195 cm och väger typ 110 kilo. Justin vill ha en armé av jättar som skyddar honom, säger källan.

Men fyra livvakter räcker inte.

Ville ta med sig mamma

Justin Bieber ska också ha bönat och bett sin mamma, Pattie Mallette, att följa med honom på resten av ”Believe”-turnén.

– Han frågade om hon inte kunde kombinera sin bokturné med hans spelningar, för han är så orolig, säger källan.

Nästa vecka avslutar Justin Bieber dock världsturnén i Australien. Men popstjärnan har inga planer på att återgå till att sova ensam när livet på vägarna är över.

– Justin har vant sig vid att ha en person som vaktar honom när han sover nu. Han vill att arrangemanget fortsätter även efter turnén, säger källan.

 

 

Foto: Splach

Källa: Aftonbladet

 
//Tessan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0