Saades dans lyfter showen… men den ”nya mogna” publiken är fortfarande mellan 5 och 13 år – och deras jubel överröstar allt

Aj, aj, aj, aj …

Nej, det var inte ljudanläggningen som just exploderade i mina trumhinnor.

Inte den där nya mogna Saade-publiken heller.

Den lyser nämligen med sin frånvaro fortfarande.

Hur hårt Eric Saade än har kämpat för att senaste skivan ska andas mer sexig klubb än lekparken på dagis, och hur mycket han än pekar på att nya showen inte är anpassad för barn.

Men det är så klart omöjligt att välja sin publik.

En mer tacksam än den sångaren möter i Helsingborg är å andra sidan svårt att få.

Saades fans, de allra flesta i spannet 5–13 år och kanske på sin allra första konsert, låter ofta starkare än hela anläggningen. De är i ett vackert skede i livet där inget påverkar deras helt förbehållslösa kärlek till sin idol.

Skriken skulle få decibelvakterna på Sweden Rock att skicka saltade volymfakturor till festivalledningen innan den ens slagit på strömmen.

Eldar för kråkorna

Jag förstår ändå vad Saade menar. Medan det ofta räcker för honom att ta några steg mot scenkanten för att barnens jubel ska eka i den knappt nedsläckta idrottshallen är den intensiva scenshowen otroligt mycket mer. Och ibland också ett eldande för kråkorna.

Ironiska hintar om Richard Herrey och Markoolio efter veckans biljettfars går fansen över huvudet och de mest avancerade dans- och ljusuppvisningarna når nog framför allt fram till kvällens andra stora grupp besökare: Föräldrarna.

Men koreografin är imponerande. Saade och hans fyra dansare blandar innovativt ”Thriller”-rörelser, modernt hetsiga formationer och Saades bästa schlagersteg. Tillsammans med det mäktiga ljuset lyfter det hela konserten.

Musiken ligger efter. Med några undantag blir Saades electrofierade klubbpop en anonym massa av pumpande beats och flyktiga refränger.

Galna ambitioner

Allt stannar vid godkänt. Två plus.

Sen rundar Eric av finalen, i den starka ”Hotter than fire”, med att dansa loss i sitt klassiska hällregn.

Att göra det som skruvad schlager-tv är en sak. Att göra det live i en osexig gymnastikhall bevisar Saades galna ambitionsnivå och är värt ett extra plus bara det.

Källa

//Tessan


Hånet mot Eric Saade i Let's DanceEric Saade har fått hård kritik för sina dyra backstagebiljetter.

I kväll blev han pikad på bästa sändningstid - av "Let's Dance"-programledaren David Hellenius som förklarade varför han inte platsar i programmet.

– Han ville ha 1 495 kronor varje gång han skulle träffa sin danspartner, säger tv-programledaren.

Under de senaste dagarna har flickfavoriten varit i mer blåsväder än vanligt.

Bakgrunden är att artisten tänker ta 1 495 kronor från sina fans för att träffa honom backstage.

Snack och bild

I det kostsamma mötet ingår också ett snack, en autograf och en bild.

– Vi var tvungna att sätta ett högt pris för att det bara skulle vara hardcorefansen som betalade det, annars skulle det inte fungera, sa Eric Saade till Aftonbladet när han kommenterade kritiken.

Sedan dess har han sagt att pengarna ska gå till välgörenhet.

Saade ville vara med

Men det hindrade inte programledaren David Hellenius från att komma med en syrlig kommentar under säsongspremiären av Let's Dance.

– Eric Saade ville vara med i årets säsong, men det gick inte för han ville ha 1 495 kronor varje gång han skulle träffa sin danspartner, säger David Hellenius.

Källa

//Tessan


Saade får barnen att fly BolibompaEric Saade inleder första arenaturnén på säker hemmaplan.

Trots varudeklarationen "Pop explosion" blir det aldrig mer än knallpulver.

Puff på er!

Idrottens hus är en nersliten ursäkt till gympasal där det bland annat spelas innebandy på sista versen. Det enda som säljs i foajen är Saade-souvenirer för som mest 500-hundringen jämnt. Det luktar brottarbralla långt ut på öppna platsen utanför där sponsorn Opel visar upp fina bilar.

 

Men Saade tycks ju ha en penningstinn publik med tanke på att alla vip-biljetterna för 1 495 var slut, så bilreklamen fyller säkert sin funktion.

Dottern Anna älskar Saade och det är upp och nervända världen när det i stället är pappa Per som sitter på läktaren. Tre kvart in i showen kommer "Manboy" inklusive allsång som inte ens sett målbrottet på vykort och jag funderar på att överlämna mig till barnombudsmannen.

Publiken är så ung att det är tittarras i "Bolibompa" den här kvällen.

Saade bjuder på en frikostig show. Ledskärmarna får jobba minst lika mycket som de svettmarinerade dansarna. Stjärnan ska ha en eloge för att han turnerar runt med ett livs levande kompband i en tid då de flesta reder sig med ett schyst usb-minne.

Och en av sångarens stora förtjänster är den fina rösten och, ja, den smeker oss kvällen igenom.

 

Han lägger ribban högt. Jag letar i minnet och kan inte låta bli att jämföra med sådana världsstjärnor som Justin Timberlake, Britney Spears och Kylie Minogue. Men ska han spela i den divisionen får han nog lägga på rätt många nollor på de där omtalade vip-biljetterna.

Dessutom är det alldeles för många låtar som får oss att ta fruktstund. Det blir liksom klasskillnad när han till exempel slänger in Fredrik Kempes medryckande "It's gonna rain".

 

Han förlorar sig i en förvirrad utläggning där han namedroppar såväl Markoolio som Måns Zelmerlöw och Richard Herrey. Artister som öppet kritiserat Saade för hans vip-fasoner.

- In på scen kommer Måns, skojar Eric försiktigt.

Ett litet popkrig under uppsegling, månne?

Källa

//Tessan


Bieber stämd efter blåsning

Par i Texas kräver kompensation för telefonskämt

Ett Texaspars telefon gick varm efter att Justin Bieber twittrat deras telefonnummer.

Nu har ”Baby”-sångaren stämts för tilltaget.

Justin Bieber twittrade ut ett telefonnummer till sina 19 miljoner följare på Twitter. Han uppmanade sina fans att ringa honom ”direkt”, skriver nyhetsbyrån Bang.

Nu hävdar ett par i Texas att de fått över 1000 samtal efter sångarens tilltag, trots att tweeten raderades snabbt.

I en stämningsansökan begär paret kompensation för de problem som uppstod till följd av Biebers skämt.

Men de eventuella rättsliga kostnaderna lär knappast sänka sångaren som nyligen unnade sig en lyxvilla värd sex miljoner dollar i Kalifornien.

Justin Bieber stäms för telefonskämt.

Relationstips á la Bieber

Föga oroad över telefonstämningen passade Bieber på att ge relationstips i en radiointervju i går.

Sångaren som har en omskriven relation med Selena Gomez menar att nyckeln till en god relation handlar om att vara ärliga mot varandra.

– Att vara ärlig är det viktigaste, för är man inte ärlig är det inte en bra relation. I slutändan kommer din tjej att uppskatta att du är ärlig, sa den 18-åriga sångaren.

//Tessan


Proactiv Solution Sverige


Spola till 4.01!!!


//Bettan

Justin på Filmning Clip

//Tessan

Justin lämnar en dansstudio//Tessan

Saade: "Beyoncé tar ju 6 000 spänn"Eric Saade, 21, slår nu tillbaka mot kritiken om att summan 1495 kronor, som fansen får betala för en snabb pratstund, en autograf och en bild med idolen, är orimligt hög.

— Vi var tvungna att sätta ett högt pris för att det bara skulle vara hardcorefansen som betalade det, annars skulle det inte fungera, säger han och jämför sitt pris för en Saade-stund med världsstjärnan Beyoncés betydligt högre avgift för samma sak.

Beyoncé tog 6 000 spänn. Vi tänker att vi chillar och hamnade på det här priset, fortsätter han.

Saade är stolt över att han är en av de första svenska artisterna om vågar göra som de internationella stjärnorna, och alltså tar betalt för en extra stund med fansen. Men han förstår också att det kan sticka andra artister i ögonen.

— Det är supercoolt att jag är den första svenska artist som gör det här. Men jag kan förstå att folk blir upprörda. Det här är Sverige, kanske är folk avundsjuka. Mina internationella fans tycker det är jättekonstigt att folk reagerar, säger han till Aftonbladet.

Och trots att han kritiserats av andra artistkollegor som Markoolio och Pernilla Andersson så menar han att det bara är svenskar som är bakåtsträvande när det gäller att ta betalt lite extra för sin tid med sin idol. För de fans som inte har pengar så menar Saade att han är en av de artister som sitter längst och signerar skivor efter en spelning. Han säger till Aftonbladet att många artister går efter två timmar, men att han brukar sitta fem.

Saade passar också på att berätta att biljettintäkterna inte kommer att gå till honom eller skivbolaget, utan till en välgörenhetsorganisation.

— Alla pengarna går till Min stora dag. Jag brukar skänka pengar till dem och gjorde det även under förra turnén. Jag bryr mig om barn. Jag har själv sju småsyskon, säger han till Expressen.

Källa

//Tessan


Sveriges kaxigaste popstjärna - Eric Saade//Tessan

Justin på Radio Disney

//Tessan

Justin på Radio Big Boy

//Tessan

Justin vid Ryan SeacrestFler Bilder hittar du Här

//Tessan

Justin efter inspelningen av Jimmy Kimmel

//Tessan

Justin Bieber i FRIDA

Finns i FRIDA nr 7

//Tessan

Eric Saade på Adam Live

//Tessan

Har Jedward Kändiskoll?Har dom koll på Eric Saade kolla vid 0:50

//Tessan

Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life (Party Rock Remix)

//Bettan

Justin Bieber - Boyfriend//Tessan

Justin Bieber på Intervju med Elvis DuranFler Bilder hittar du Här

//Tessan

Never Let You Go 2år!//Tessan

Facebook - Eric Saade:

//Bettan

Ny produkter i Saadeshopen

Klicka här för att spana in de nya produkterna


//Bettan

1 vecka kvar till POP EXPLOSION!!!
//Bettan

Eric Saade gästar Gomorron Sverige
//Bettan

Biebers nya blodiga stil”Inte längre er slagpåse”

Så här har ni aldrig sett Justin Bieber förut. På ett tidningsomslag avbildas popsångaren blodig och blåslagen. ”Det stämmer. Bieber är 18 och nu är han inte längre er slagpåse”, lyder rubriken.

Complex ges ut med två förstasidor. På den andra håller Bieber en blodig stek mot sitt till synes blåslagna ansikte. I tidningen slår han an en kaxig ton.

– Det finns ingen anledning att hålla på med det här om jag inte ska vara bäst. Jag ger upp mitt privatliv. Jag ger upp vänner och familj för att göra det jag älskar och tillfredsställa mina fans, säger han.

Källa

//Tessan


Justin på Ellen Show med Carly Rae Jepson//Tessan

Justin lämnade en dansskola i Los Angeles

Bilderna hittade Här

//Tessan

Facebook - Eric Saade:


http://www.ericsaade.com/?sid=article&pid=read&id=16160

//Bettan

Vårrea på SaadeshopenKlicka Här

//Tessan

Twitter - Justin Bieber:


//Tessan

Eric Saade hos Robins
//Bettan

Photoshoot för Complex
Fler bilder hittar du här

//Bettan

Fråga av en läsareOm ni inte ser vad frågan är så står det så här:

Fråga: Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

Svar: Tack så mycket att du gillar våran blogg :). Ja vi har designat denna blogg själva

//Tessan

Justin Bieber i FRIDAKälla FRIDA Nr 6

//Tessan

Vilka försöker Saade och Sandén lura?


Titta Molly Sandén glittrar!
Titta Eric Saade skrattar!
Titta, två tomma skal!

Det finns en vakuumperiod efter att en relation har tagit slut.
Vad anledningen än var till uppbrottet – kanske har bråken om vem som ska ta ut soppåsen tagit överhanden, möjligtvis har kärleken bara dött ut så där som den har en tendens att göra. Man tittar hålögt på varandra en gråstänkt tisdagmorgon och inser att känslorna har flytt fältet och kanske just nu befinner sig ombord på en rosa buss i utkanten av Peru.
Oavsett orsak ägnas den här tiden efteråt ofta åt att bygga en fasad.
”Titta på mig! Se här! Jag är singel och LYCKLIG! Här står jag på ett dansgolv och strålar! Här skrattar jag obekymrat! Kolla nu vad festligt det är när jag dricker shots – jag dricker tre, fyra på raken – TITTA DÅ!”.
Klackarna är inte bara i taket, de är runt på väggarna, i soffor, på bardiskar, i rökrutor. Överallt!
Det senaste kändisexemplet på detta: Molly Sandén och Eric Saade på Melodifestivalens efterfest.
Om jag har samlat ihop informationen rätt var de ett par i runda slängar tre år. De slog till på en tvårummare i Birkastan och där verkar någonting ha gått snett.
Drygt tio månader senare ropas hemmet ut för tre miljoner. Molly berättar att hon nu vill ha en ”tjejig” lägenhet med ”plats för många skor” och någon månad senare ställer hon upp i Melodifestivalen och sjunger om att hon inte vill ha Saades skitiga kläder på sitt golv. Melodifestivalensändningen slutar klockan 22.
Sedan börjar uppvisningen på efterfesten i Annexet. Jag var där.
Jag såg alltihop.
Alla som var där såg alltihop.
För även om Adam Alsing stod och gjorde veven i ett hörn och ”Let’s dance”-Tobbe virvlade runt på dansgolvet så var det Molly och Eric som stal all uppmärksamhet.
På var sitt håll kämpade de med att bygga sina fasader.
Molly i paljettklänning och Nordeuropas största leende.
Eric Saade i dansring med sitt entourage.
Frågan är vem de försöker lura?

De har delat tre år tillsammans.
Skrattat, brutit ihop, sagt att de älskar varandra, kanske att de hatar varandra, sagt förlåt, de har fredagsmyst, säkert tisdagsmyst också för den delen.
Egentligen vet jag ju inte ett skit, men om Eric och Molly nu är vanliga dödliga människor så är det garanterat åt helvete jobbigt att stå där på en efterfest ihop bara någon månad efter att det tagit slut.
Ändå ska fasaderna hållas uppe, om det så ska göras med våld.
Titta jag skrattar!
Titta jag dansar!
Titta här står jag och några meter bort står mitt ex – och inombords ekar det bara tomt.


Källa

//Bettan

Facebook - Eric Saade:


//Bettan

Facebook - Eric Saade://Bettan

Twitter - Justin Bieber:
Justin Bieber: good luck @kennyhamilton good luck. #TeamAdam bro Team Adam. #pitchy


Justin Bieber: WOW. 7 Minutes! I thought we were better than that.Justin Bieber: wait! @kennyhamilton what the hell happened to @adamlevine?? #SUPERGROUP ? NEW ANNOUNCEMENT


Justin Bieber: HERE it is. THE BIG ANNOUNCEMENT from the #SUPERGROUP - me @adamlevine and kennyhamilton
//Tessan

Twitter - Eric Saade:

//Tessan

Believe Boyfriend

//Tessan

Hotter Than Fire i Let´s Dance Trailern

//Bettan

Twitter - Justin Bieber:
//Tessan

Facebook - Eric Saade:


//Bettan

10 Mars: Justin, Selena, Ryan och Ashley Benson lämnar en restaurang

//Tessan

10 Mars: Justin, Selena och hennes morföräldrar i Florida

Fler Bilder hittar ni Här

//Tessan

Saade vet hur det är att vinna


Är Justin manlig nog för Selena?


Flickvännen Selena Gomez vill att Justin ska ha skägg eftersom han fortfarande ser ut som ett barn trots att han fyllt 18år för ett par dagar sedan

Källa till "The Enquirer" säger: "Om hon inte rakar benen, skulle hon ha mer hår på dem än på Justin har på hans. Justin är orolig Selena kommer att dumpa honom för en hunkigare mer viril utseendemässig kille. Han till och med tog testosteron tillskott för att utlösa hårväxt, han arbetar hårt för att bli den manliga mannen i Selenas drömmar.

//Tessan

Saades påhopp på exetVILL TA REVANSCH PÅ EXET Molly Sandén har en önskan i kväll – att vinna och att få hämta förstapriset som hennes exkille Eric Saade delar ut i egenskap av fjolårsvinnare. ”Innan vi gjorde slut trodde han inte riktigt på den här låten. Därför vore det ju jäkligt kul att få ta emot Sångfågeln av Eric”, säger hon.

Hon sjunger om sitt kraschade förhållande med Eric Saade.

Nu avslöjar Molly Sandén att ex-pojkvännen inte trodde på hennes låt.

– Det vore en sån revansch att vinna, säger hon.

I kväll delar fjolårsvinnaren Eric Saade, 21, ut pokalen ”Sångfågeln” till vinnaren.

Och Molly Sandén, 19, hoppas att det blir hon som tar emot den.

I balladen ”Why am I crying” sjunger hon om det jobbiga uppbrottet från Eric Saade. Men ex-pojkvännen trodde inte på låten.

– Innan vi gjorde slut trodde han inte riktigt på den här låten, kanske för att jag hänger ut hans smutskläder. Eller så gillar han den faktiskt inte. Därför vore det ju jäkligt kul att få ta emot Sångfågeln av Eric, det skulle kännas som en revansch, säger hon.

”Märklig känsla”

Det var i januari i år som Molly Sandén och Eric Saade bekräftade att det fem år långa förhållandet var över.

På lördag lämnar hon återigen ut sig för miljoner svenskar och sjunger om den jobbiga tiden.

Några timmar innan den viktiga repetitionen inför publik i går kväll, som den internationella juryn baserar sina poäng på, träffades ex-paret på arenan.

– Han sa att jag var jättebra, och han pikade att det snackas mycket om vad texten handlar om... Och han hade lite synpunkter på min sång, att jag sjöng lite surt. Jag bara – tack.

Hur kändes det att han var där?

– Det är märkligt, man känner varandra så bra men ändå inte på nåt sätt. Det kändes ok.

Det blev känslosamt för Molly på scenen.

"Urladdning"

– Jag känner mig tagen och lite borta. Det är en urladdning, det var så magiskt. Jag har varit öppen med att det varit en jobbig tid och på scenen kände jag bara – nu jävlar. Jag är så trött på att vara ledsen. Jag fick tårar i ögonen för att jag känner mig så stark.

Hon fortsätter:

– Just nu är jag väldigt väldigt lycklig.

Källa

//Tessan


Justin Bieber Photoshoot//Tessan

Eric höll sig inte långt borta från Molly


När klockan precis passerat 03 så var det rejält röj på dansgolvet. Eric Saade var inte långt borta från Molly. Om han höll koll på exet eller inte är svårt att säga, men det kändes lite som att han hade ett vakande öga.


Men han passade också på att dansa loss med sina vänner precis som Molly.
Källa

//Bettan

Återförenades på efterfesten


Här attackkramas Eric Saade och Molly Sandén.
I går natt återförenades ex-paret på efterfesten.
– Jag känner mig ­kärleksfull, säger Molly.

De dansade. Och kramades.
Ex-paret visade att de kan festa i hop, trots uppbrottet i januari.
– Det är en jätterolig kväll, säger Eric Saade.
– Nu startar jag mitt nya liv. Det är en gladare, mognare, vuxnare Molly, säger hon.
På dansgolvet bildade flera av artisterna en så kallad dansring, då de utmanade varandra i ”Hetaste moves”.

"Jag kör gärnet"
Sean Banan utmanade Eric Saade.
– Jag har festat gudomligt på dansgolvet, säger Sean Banan och påpekar att hans biffiga vakt Baloo är vid hans sida hela natten.
Molly höll sig lite i utkanten men dansande ändå järnet tillsammans med sina systrar.
– Jag kommer kanske inte att bjuda på den vackraste dansen, men jag kör tills jag inte kan stå upp längre, jag kör järnet. Det är grymt här, säger hon.
Tidigare drog hon och Eric Saade sig undan en stund och pratade ut. Efter genrepet i fredags menade han att Molly sjungit falskt.
– Han sa nu att han tyckte att jag hade sjungit bra. Det kändes skönt. Han hade ändrat uppfattning, det var ju bra, säger hon.

"Vågar ju inte dansa"
Förra årets programledare Rickard Olsson dansade loss tillsammans med sin sambo Therese.
– Det är förbannat skönt att kunna vara här och njuta ordentligt, säger han.
Men han saknade finalisterna på dansgolvet.
– De vågar ju inte dansa, utan sitter bara på sin vip-hylla. Jag gillar Loreen men mitt hjärta blöder verkligen för Danny, säger Rickard Olsson.

"Inte min starka sida"
Ulrik Munther tog det ­lite lugnare, trots att han ­nyligen fyllt 18.
– Men alla är på partyhumör, men att dansa är kanske inte min starkaste sida.
Men det krävs en Poodles-medlem, Christian ”Kicken” Lundqvist, för att få höra en sanning.
– Loreens låt är den ­bästa vi någonsin skickat till ­Eurovision.Källa

//Bettan

Helena Paparizou tolkar "Popular"
Källa

//Bettan

Eric Saades spektakulära showHan levererade sångfågeln med ett sprakande shownummer. Nu kan du se Eric Saades gästspel i Melodifestivalen igen.

För att år sedan vann Eric Saade hela Melodifestivalen. Två månader senare gav han Sverige en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Med den bedriften räckte det inte för Eric Saade att bara leverera sångfågeln när han nu gjorde ett gästspel i årets final.

– Det känns inte så Eric Saade att gå och lämna en fågel och gå. Folk som känner mig vet att jag står för entertainment. Jag tog Sverige till den bästa placeringen på tolv år, och ska jag göra entré här så ska den vara fet. Jag sa att jag kan lämna över fågeln men då ska jag göra det på mitt sätt, säger han.

Se hela Erics shownummer i klippet ovan.Källa

//Bettan

MISSA INTE!!!


Missa inte när Eric Saade medverkar i Melodifestivalen 2012 om en timme på SVT1!!!


//Bettan

Eric Saades show


Eric Saade tog en tredjeplats i Eurovision Song Contest 2011 vilket är den bästa placering Sverige fått sen vi vann 1999. Och SVT är inte sena att hylla artisten. Eric Saade får inleda finalen och promota sin albumtrilogi i bästa sändningstid.

Eric Saade som är på plats för att dela ut guldfågeln till årets vinnare av Melodifestivalen får stor plats i morgondagens final. Efter programledarnas inledande show gör Eric Saade ett avancerat dansnummer med minst tre av hans låtar - och "Popular" får en dubstep-makeover.

Han hissas bland annat upp i luften när han framför en mix av låtar från senaste albumtrilogin "Saade". Det är "Popular", "Hotter than fire" och "Hearts in the air" som Eric Saade får chansen att spela upp under finalen av Melodifestivalen 2012. Det tillsammans med Helena Paparizous tolkning av förra årets vinnarlåt gör finalen till en Eric Saade-show. Dessutom förknippas han med Molly Sandéns storslagna ballad "Why am I crying".


Källa

//Bettan

Så gör Eric Saade comeback i Melodifestivalen


I morgon gästar fjolårets vinnare Eric Saade finalen av Melodifestivalen 2012. Och den svenska hjälten får betydligt mer plats än hans föregångare.
När de tidigare melodifestivalvinnarna besökt Globen året efter segern har det varit för att dela ut sångfågeln och sjunga en refräng från sin vinnarlåt. Eric Saade får betydligt mer uppmärksamhet än så.


I morgondagens program har han med sig sex dansare och bjuder på ett spektakulärt medley, där han sjunger delar ur sina senaste två låtar, "Hearts in the Air" och "Hotter Than Fire". Som en del av showen hissas Eric rakt upp i luften.


"Gör det på mitt sätt"
Enligt Eric själv var det viktigt att få göra något mer än att bara överlämna prisstatyetten. Som bronsmedaljör menar han att han förtjänar en större plats i programmet än så.

– Det känns inte så Eric Saade att gå och lämna en fågel och gå. Folk som känner mig vet att jag står för entertainment. Jag tog Sverige till den bästa placeringen på tolv år, och ska jag göra entré här så ska den vara fet. Jag sa att jag kan lämna över fågeln men då ska jag göra det på mitt sätt.

En sista hyllning
Anledningen till att Eric får så stor plats i finalen är den bronsmedalj som han kammade hem i Eurovision Song Contest i Düsseldorf i fjol.

– Vi hyllar honom en sista gång som regerande mästare, säger Christer Björkman.

Med 185 poäng gav Saade Sverige den bästa placeringen på tolv år.

Tolkas av Helena
Med undantag av ett dansintro kommer Eric Saade inte att framföra "Popular" under kvällen – det gör istället Helena Paparizou. Med 25 dansare gör hon en extravagant show av vinnarlåten, som får helt nya kläder.

– Det blir spektakulärt, något man aldrig sett tidigare, säger Melodifestivalens producent Christer Björkman.

Eric Saade hissas upp i kvällens finalKälla

//Bettan

Facebook - Eric Saade:


http://svt.se/melodifestivalen/20120309163328/sa_gor_eric_saade_comeback_i_melodifestivalen//Bettan

Så blir finalen - minut efter minut


Ifall du undrar när Eric Saade gästar Melodifestivalen så kan du först läsa inlägget nedan och sedan klicka här för att se tiderna då Eric Saade medverkar!

//Bettan

Justin Biebers hus köp INTE SANT!

Justin Bieber söker fortfarande efter sin dröm hus i LA, men han definitivt inte har lagt ett bud 10miljoner dollar. Ashton Kutcher är för närvarande hyr, rapporterar TMZ.

Daily Mail och Zillow.com rapporterar Justin köpa Ashton hus för 10 miljoner dollar. Inte sant.

TMZ bröt berättelsen ... Justin tittade på Ashtons hem samt 2 bostäder i Calabasas - en förort till LA men han har inte gjort ett erbjudande på något ännu.

I själva verket sa Justins folk att Ashton huset är inte ens föregångare. Justin har nu tittat på 3 hem i Calabasas och han tittade på 2 av dem mer än en gång, men han är fortfarande inte beredd att lämna ett erbjudande på något och fortsätter att titta.

Källa

//Tessan

Sandén och Saade har sålt lägenheten


Eric Saade och Molly Sandén har sålt sin drömlägenhet. Nu vill Molly leva singelliv i egen lya.
– Jag ska ha en sån tjejig lägenhet, säger Molly.

Det var i januari det tog slut mellan Eric Saade, 21, och Molly Sandén, 19. Nu har paret också fått sin lägenhet på 49 kvadratmeter Rörstrandsgatan i Stockholm såld.
Utropspriset var 3 250 000 kronor.
– Vi fick det vi ville ha. Det var skönt. Men det viktiga var att vi båda fick börja om, det var nummer ett. Så nu känns det bra och jag är taggad för att hitta mitt eget, säger Molly Sandén som på lördag tävlar i Melodifestivalen med sin ballad "Why am I crying".
Hon har bott kvar i lägenheten tills nu.
– Det är jättetråkigt att flytta från lägenhet eftersom det är ju mitt hem, det är klart att det alltid är jobbigt. Men jag ser fram emot att ha något eget.


”Ska ha en tjejig lägenhet”
Hon vill bo kvar i området - och vet redan hur hon vill ha det.
– Jag har inte riktigt haft det där då kompisar kommer över lite när som helst, kläder överallt och nudlar till middag. Jag har inte riktigt haft den där tiden i mitt liv då jag har bott själv. Jag flyttade direkt in med honom, säger hon.
Klart är att hennes skor kommer få ta mycket plats.
– Jag ska ha en sån tjejig lägenhet. Jag ska ha alla mina skor uppe på väggarna. Det är nog 30 par kanske, men det är liksom inte Charlotte Perrelli-garderoben. Jag är inte så mycket för dyra märken, det spelar inte så stor roll. Det är ju roligare att ha fler par och byta med.
Hon säger sig inte ha börjat dejta efter uppbrottet. Än så länge trivs hon med singellivet.
– Jag trivs så bra man kan. Och jag ser till att omge mig med människor hela tiden så att jag inte hinner känna mig ensam.


Källa

//Bettan

Justin Bieber har köpt lyxhus för 72 miljonerTonårsidolen Justin Bieber har shoppat hus i superlyxiga Hollywood Hills. Contactmusic rapporterar att den nyblivna 18-åringen hostat upp strax över 72 miljoner kronor för en nätt liten femrummare som han planerar att dela med flickvännen Selena Gomez.

Inflyttningen får dock vänta lite. Huset hyrs just nu av skådespelaren Ashton Kutcher, som flyttade dit efter uppbrottet från hustrun Demi Moore i december

Källa

//Tessan


Justin och Selenas hus i Hollywood Hills

//Tessan

Facebook - Eric Saade:


http://kca.nickelodeon.se/rosta

//Bettan

Which celeb has the biggest fans?

Klicka här för att rösta!

//Bettan

Eric Saade och Sara Varga på Grammisgalan


Artistkollegorna Sara Varga och Eric Saade minglade på röda mattan


Källa: Se & Hör

//Bettan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Ny design!

//Bettan & Tessan

Facebook - Eric Saade:


http://sv.saadeshop.com/


//Bettan

Justin Bieber hos Ellen på hans födelsedag//Tessan

JUSTIN BIEBER 18ÅR!Ösnkar Bettan och Tessan

Santa Claus Is Coming To Town


All I Want For Christmas Is You


Fa La La


Mistletoe


That Should Be Me


Pray


U Smile


Love Me


Somebody To Love


Never Say Never


Never Let You Go


Baby


One Less Lonely Girl


One Time


RSS 2.0