Biebers nya jobb: vara utomjording


Justin Bieber spelar rymdvarelse i ”Men in black 3”, skriver Sun.
Regissören Barry Sonnenfeld har bekräftat att flick­idolen medverkar i filmen tillsammans med Lady Gaga som också kommer att föreställa en utomjordning.
För Sonnenfeld var det viktigt att hitta kändisar till filmen som fortfarande skulle vara kända i framtiden. I huvudrollerna återvänder Will Smith och Tommy Lee Jones och som nya stjärnor syns Josh Brolin och Emma Thompson.


Källa

//Bettan

POP EXPLOSION Opel


Källa: Opel Sveriges facebook


//Bettan

Justin Bieber ritar självporträtt
//Bettan

Justin Bieber i Nyhetsmorgon


Tilde de Paula fick som enda svensk journalist träffa popfenomenet Justin Bieber. 18-årige popstjärnan berättade om sina framtidsplaner, pressen att vara perfekt och det kommande Sverigebesöket.
18-årige Justin Bieber gick från skolpojke till världskänd popstjärna på bara några år. Under en exklusiv intervju med Tilde de Paula berättade Justin Bieber om åren efter att han slog igenom.

"För kaxig"
- Det är helt galet, säger Justin Bieber om att ha fans över hela världen.
För att inte låta kändisskapet gå honom till huvudet säger Justin Bieber att han är noga med vilken sorts människor han har runt sig.
- Jag tror att man måste omge sig med rätt personer. Människor som inte är rädda för att säga till när man börjar bli för kaxig, säger han. Samtidigt tror han att det är viktigt att få vara 18 år och göra mindre smarta saker ibland.
- Jag kommer inte alltid att vara perfekt. Jag är bara 18 år och ibland måste man göra dåliga beslut också, säger han.

Justin Bieber om framtiden Biebers drömmar för framtiden är bland annat att spela in en långfilm, vinna en grammis och att skaffa familj inom de närmaste 10 åren.


//Bettan

Photoshoot


Bilderna är hittade här


//Bettan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

MISSA INTE NYHETSMORGON KL 10.15

//Bettan

"Jag har inga problem att flirta med henne"


Den norska skönheten tog Eric Saade med storm.
I kväll ger artisten sina fans en överraskning: Tone Damli uppträder med honom på turnéavslutningen i Stockholm.
– Hon är skitsnygg och har en grym röst, säger Saade till Nöjesbladet.
Eric Saades, 21, stora satsning – Pop Explosion-turnén – har efter en intensiv månad nått sin ändhållplats.
I kväll gör artisten avslutningsspelningen på Annexet i Stockholm – och han bjuder sina fans på en överraskning när han visar upp sin nya samarbetspartner Tone Damli, 24.
Tillsammans kommer duon att framföra låten ”Imagine”, som Saade har skrivit till Damli.
– Jag har bjudit in henne till Stockholm för att göra låten live för första gången. Jag lärde känna Tone för fyra år sedan och hon är hur fin som helst och hur rolig som helst att arbeta med. Hon är skitsnygg och har en grym röst så det ska bli jätteroligt i kväll, säger Saade.

Sexigast – i var sitt land
De har båda fått utmärkelser som sexigast i respektive land. Om samarbetet mynnar ut i en romans återstår att se.
– Jag har inga problem att flirta med henne. Vi ska hänga efter spelningen så vi får se vad som händer, säger Saade och skrattar.

”Låten är flirtig”
I vintras medverkade Tone Damli i ”Skavlan” på SVT. Uppträdandet i kväll blir hennes första konsertframträdande i Sverige. Hon har redan tagit Eric Saade med storm. Nu återstår resten av landet.
– Det är planen, att nå ut här också. Det är svårt som norsk att slå igenom här, ni har redan så många bra popartister, men jag tänker klara det, säger hon.
Låten ”Imagine” beskriver hon som ”romantisk”.
– Den är väldigt flirtig. Jag hoppas att folk tar till sig den så att vi kan resa runt och sprida sexighet och glädje.


Källa

//Bettan

Maries flirt med Eric


På Melodifestivalens efterfest smög Marie Serneholts hand ner till Eric Saades rumpa.
Nu tycks artisterna ha flyttat sitt flirtande till Facebook.
”Jag ska ligga med en viss Saade ikväll!”, skrev Marie på sin sida nyligen — vilket fick flera branschkollegor att hänga på gilla-knappen.
”Men så trevligt”, tyckte bland annat Andreas Lundstedt.

Saades svar
21-årige popgossen Eric Saades kommentar var ”Soft;)” — innan han plötsligt krävde ­ersättning:
”Kostar 1 495, glöm inte det”, skrev han med anspelning på sitt kritiserade backstagepris.
Marie Serneholts statusuppdatering ska ha varit ett spratt av hennes vänner som försöker tussa ihop de nyblivna singlarna.
Marie bröt upp från Måns Zelmerlöw, 25, i somras medan Eric och flickvännen Molly ­Sandén, 19, gjorde slut i januari i år.

Tyvärr, Eric har redan en cruch på...
Eric Saades senaste crush tycks dock vara Tone Damli, 24 – som han snart släpper en duett med.
Sångaren blev knäsvag när han träffade norskan.
— Jag kunde knappt titta på henne. Jag hoppas att vi kan göra en riktigt sexig musikvideo tillsammans, säger han till VG.
— Hon har blivit korad till Norges sexigaste, och jag har blivit korad till Sveriges sexigaste man. Det måste vara en skitbra kombination, säger Eric Saade.


Källa

//Bettan

Justin Bieber Reveals 'Believe' World Tour Plans!
//Bettan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Saades heta duett med Norges Tone DamliEric Saade, 21, fortsätter sina planer på att erövra världen. Nästa steg i svenskens ambitioner att slå internationellt är en duett med Norges hetaste artist – 24-åriga Tone Damli.

Tone slog igenom i norska ”Idol” 2005 och räknas nu som Norges största kvinnliga stjärna. 24-åringen har medverkat i norska ”Melodifestivalen” 2009, men blev utslagen av Alexander Rybak, men trots det har hennes karriär bara fortsatt växa.

Tone, som dejtar "Huvudjägarna"-skådisen Aksel Hennie, har flera gånger kastat kläderna och är känd för att gärna visa upp sin sexiga kropp i musikvideor, senast i videon till singeln ”Look Back” som släpptes i januari.

Saade och Tone släpper snart ”Imagine” och Saade lovar att videon till den inte blir mindre sexig.

— Om man tyckte att hon varit lättklädd har inte den största chocken kommit än. Vi kommer att göra mer än så, säger 21-åringen till norska tidningen VG.

Han passar också på att hylla sin norska samarbetspartner.

— Jag älskar hennes röst. Och hon var lika vacker som vanligt, jag kunde knappt titta på henne, berättar han och fortsätter.

— Jag hoppas att vi kan göra en riktigt sexig musikvideo tillsammans, säger Saade, som är singel efter uppbrottet från Molly Sandén, 19, ifjol, till tidningen.

Saade har också han spelat en hel del på sin sexappeal och ifjol utsågs Veckorevyn honom till Sveriges sexigaste man. Och nu har han alltså spelat in en singel med sin kvinnliga, norska motsvarighet…

Källa

//Tessan


Biebers hämnd på “älskarinnan”Popstjärnan Justin Bieber, 18, har inte glömt cirkusen kring höstens faderskapsskandal. Han är fortfarande arg på tjejen som påstod att hon hade fött hans barn och nu vill han hämnas – genom att skriva en låt om det.

— Det finns en låt om en tjej, Mariah Yeater, som sa att hon hade fött mitt barn, berättade han när han promotade sitt senast album ”Believe” i London i måndags.

— Låtarna handlar om det jag går igenom. Jag skriver låtar om olika situationer, förklarade han för presskåren, skriver New York Post.

Popidolen blev i höstas anklagad för att ha haft sex med 20-åriga Yeater på en toalett efter en konsert i Los Angeles. Yeater gick ut i media och sa att hon då blivit gravid och att Justin var pappa till hennes då tre månader gamla son Tristyn.

Bieber, som sedan ett drygt år dejtar Disneystjärnan Selena Gomez, 19, gick snabbt ut och förnekade anklagelserna. I ”The Today Show” berättade han att han ”aldrig ens träffat kvinnan”.

— Det är helt galet, för varje kväll efter en spelning går jag direkt från scenen till min bil så det är sjukt att människor hittar på sånt här. Men för att vara tydlig - inget av det är sant, sa han i tv-showen.

20-åringen nöjde sig inte med Biebers förnekan utan krävde att Justin skulle göra ett faderskapsprov och att han skulle betala närmare 1, 7 miljoner kronor i underhållsbidrag.

Efter ett tag stod det klart att anklagelserna saknade grund och Yeaters före detta pojkvän gick också ut och berättade att han visste att hon ljög.

— Hon hade hittat på att Bieber var pappa för att få ut mycket pengar. Hon valde honom enbart för att han var känd och för att hon fick mycket betalt av en tidning för att berätta det, sa exet till RumorFix.com that

Och som det ser ut nu har Justin Bieber inte helt släppt ilskan över 20-åringens lögner.

Hur den nya sången kommer att låta återstår att se, det är enligt Justin själv inte ens säkert att den kommer med på plattan, eftersom han har så många låtar att välja bland.

Källa

//Tessan


Biebers kärleksknep
LONDON. Justin Biebers hjärta klappar för flickvännen Selena Gomez.

Men han skämmer inte bort henne med lyx.

- Tjejer vill hellre ha kärlek än presenter, säger popidolen.

I går bjöds Expressen till en privat spelning med Justin Bieber vid Supper club i London. Vi fick lyssna på sju av den unge superstjärnans låtar i nya R'n'b-laddade albumet "Believe" som släpps i juni.

"Ha tålamod"

Justin Bieber är på bra humör mellan låtarna och berättar vad som krävs för att vara en bra pojkvän.

- Det handlar om att vara ärlig och att ha tålamod med tjejen... Ibland kan de ge dig huvudvärk, skojar 18-åringen och tittar mot ett 20-tal unga fans som släppts in.

- Jag skojar bara, tillägger han när tonårsflickorna åmar sig.

Trots att han har miljontals dollar att spendera på presenter till sin kära Selena Gomez, köper han inte dyra presenter för att charma flickvännen. Den unge kanadensaren är mer traditionell än så.

- Tjejer vill hellre ha kärlek än presenter. Om man kan göra något från hjärtat, som att ta flickvännen ut på picknick - ja, tjejer älskar sånt, säger Justin Bieber och får applåder och ylanden från tonårsflickorna.

Tjejerna överlyckliga

Efter att Bieber spelat sina låtar och sjungit med och gungat inlevelsefullt till flera av dem, går han ut och skakar hand med alla ­journalister. Han ger sig sedan ut bland fansen, ­skriver autografer och ­kramar om överlyckliga flickor.

Källa

//Tessan

Justin på Capital FM, LondonFler bilder hittar du Här

//Tessan

Justin på radion Kiss FM, London

Fler bilder hittar du Här

//Tessan

Justin Bieber i Nyhetsmorgon


Nu på Söndag i tv4 kl 10:15 kommer Justin Bieber synas i Nyhetsmorgon. De kommer visa en intervju som tyvärr är förinspelad och visas alltså inte live.
SÅ MISSA INTE DET! NU PÅ SÖNDAG KLOCKAN 10:15 I TV4!


//Bettan

Bieber är på väg till Sverige!Källa Aftonbladet

Vet inte riktigt om detta är sant, men vi säger till om det är klart att han ska komma

//Tessan

Twitter - Justin Bieber:


//Tessan

Imagine av Tone Damli feat Eric Saade HELA LÅTEN//Tessan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Selena om kyssen med Bieber: PinsamtEn kärlekskyss med pojkvännen Justin Bieber.

Inför åskådarna på en basketmatch.

Så här tycker Selena Gomez om det:

- Det är troligtvis det mest förödmjukande som har hänt mig.

Det var i måndags som Selena Gomez, 19, och Justin Bieber, 18, tog tillfället i akt och kollade när Los Angeles Lakers spelade hemma mot San Antonio Spurs.

Men om de hade räknat med en kyssfri kväll, då var de på fel plats.

Plötsligt zoomade nämligen en så kallad "kiss cam" in paret, och det fanns ingen tvekan om vad åskådare på plats hoppades få se på jumbotronen.

"Var konstigt"

- De visade de här äldre paren, och det var så gulligt. Sedan tittar vi båda upp och plötsligt så är vi med... det var så pinsamt, berättar Selena Gomez för Ryan Seacrest i hans radioshow rapporterar Daily Mail.

- Det var konstigt, men man måste ju kyssas.

Gomez beskriver också den offentliga pussen som "troligtvis det mest förödmjukande som har hänt mig", vilket nog en hel del av Biebers fans inte skulle hålla med om.

Justin Bieber släpper senare i år ett nytt album.

Källa

//Tessan


Imagine av Tone Damli feat Eric Saade//Tessan

De 27 April så kommer hela låten ut

21 April: Justin gör en ny scen för sin video BoyfriendFler Bilder hittar ni Här

//Tessan

21 April: Justin på inspelningen av Boyfriend

Fler Bilder hittar ni Här

//Tessan

POP EXPLOSION Västerås


Källa: Eric Saades Facebook


//Bettan

18 April: Justin i Los Angeles

//Tessan

Facebook - Danny Saucedo:
//Bettan

Facebook-spex mellan Saade och SerneholtMarie Serneholt och Eric Saade är två av Sveriges hetaste singlar. I helgen försökte Maries vänner para ihop de två när de kapade hennes Facebook-konto.

"Jag ska ligga med en viss Saade i kväll", stod det helt plötsligt i sångerskans status.

Och reaktionerna lät inte vänta på sig. Kända kompisar som Gina Dirawi och Andreas Lundstedt kommenterade statusen. Föremålet för "Maries" planer kommenterade också sprattet och anspelade på de omdebatterade backstagebiljetterna.

"Kostar 1 495, glöm inte det!", skrev Saade.

Källa

//Tessan


16 April: Justin i ett gym i Los Angeles

//Tessan

16 April: Justin, Alfredo och Moshe på Orlando flygplats//Tessan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Twitter - Justin Bieber:

Justin Bieber: almost 10 MILLION VIEWS on just a teaser. NICE. thanks

//Tessan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Justin på bröllop förberedelser Allison KayeBilderna hittade Här

//Tessan


Justin vid ceremonin på St Andrews, Florida

Fler Bilder hittar du Här

//Tessan

13 April: Justin, Selena & Pattie lämnar skolan i St Andrews, Florida

Fler Bilder hittar ni Här

//Tessan

12 April: Justin anländer till Miami.//Tessan

Facebook - Eric Saade:


http://www.orebroguiden.com/eric-saade-gav-publiken-det-de-ville-ha/

http://meny.nu/musik/konsertrecension/1.1616914-eric-saade//Bettan

POP EXPLOSION Örebro


Källa: Eric Saades facebook


//Bettan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Va Var Det Han Saade//Tessan

Believe Tour


BELIEVE tour listan kommer ut i slutet av april, vilket betyder att det finns fortfarande chans att Justin Bieber kommer till Sverige!
Biljetterna släpps nästa månad i maj och Believe tour kommer att starta i Augusti eller September!


//Bettan

POP EXPLOSION Växjö

Källa: Eric Saades facebook


//Bettan

Justin Bieber och Eric Saade i FRIDATEST Vilket Kärlekspar är ni? Justin Bieber och Selena Gomez

Finns i FRIDA nr 8

//Tessan

Justin anländer till Beverly Hilton Hotel, KalifornienFler Bilder hittar ni Här

//Tessan

Justin och Usher med fans i Los Angeles//Tessan

Låtsades vara Bieber – greps för sexbrottDen 34-årige mannen greps av polis.

Nu anklagas han för att ha utnyttjat minderåriga Bieber-fans på nätet när han utgett sig för att vara popidolen.

I ett uttalande menar kanadensisk polis att mannen utnyttjat en 12-årig tjej på Facebook, samtidigt som hon trodde att han var popidolen.

34-åringen kunde gripas förra veckan när han försökt träffa ett 14-årigt Bieber-fan på nätet, som i själva verket var en polis under täckmantel.

Källa

//Tessan


Justin Bieber - Boyfriend - Cover by Tyler Ward
//Bettan

Twitter - Eric Saade://Tessan

VMS från Eric Saade//Tessan

POP EXPLOSION
//Bettan

Justin Bieber - Boyfriend Teaser 3
//Bettan

Justin Bieber - Boyfriend Teaser 2//Bettan

8 April: Jelena och Alfredo på bio


Bilderna är hittade här


//Bettan

Justin Bieber CORNY
//Bettan

Justin Bieber med i Seventeen

//Tessan


GLAD PÅSK!//Tessan & Bettan

5 April: Jelena vid Panera Bread


Fler bilder hittar ni här


//Bettan

4 April: Jelena äter lunch i Griffith Park, Los Angeles


Fler bilder hittar ni här


//Bettan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Kutcher blåser Bieber på miljonhuset


Ledsen, Bieber.
Den där lyxvillan du ville köpa – den tog Ashton Kutcher.

Ända sen uppbrottet med Demi Moore i december har Ashton Kutcher hyrt den gigantiska lyxvillan i Hollywood Hills.
Men huset hade också en annan spekulant.
Justin Bieber funderade på att köpa huset, som en 18-års present till sig själv, uppger New York Post.

Snuvad på 18-årspresenten
Nu får Bieber se sig om efter en annan present. Enligt TMZ trivs Ashton så bra i huset att han nu köper hela villan.
Att Kutcher också köper sig ett eget boende kan ses som spiken i kistan på äktenskapet med Demi. Nu flyttar stjärnan hemifrån.


Källa

//Bettan

Ny design!

//Bettan & Tessan

POP EXPLOSION Helsingborg, fler bilder


Alla bilder är tagna av Per Jahnke

//Bettan

Facebook - Eric Saade:

//Bettan

Saades aprilskämt: "Jag ska bli pappa"Eric Saade väntar smått.

"Jag ska bli pappa! Och jag är oerhört lycklig och stolt över det" skriver han på Facebook.

Svårt att tro på rubrik och ingress? Det ska du inte göra heller.

April april!

Eric Saade, 21, är singel sedan uppbrottet från före detta sambon, sångerskan Molly Sandén, 19, men skojade i går till det på Facebook genom att skriva att han ska bli pappa, något som snabbt fick över 700 tummar upp på det sociala nätverket.

"Lycklig och stolt"

" Det har varit väldigt mycket skriverier i veckan. Och nu kommer det väll fortsätta, men jag känner att detta verkligen måste komma från mig. Jag ska bli pappa! Och jag är oerhört lycklig och stolt över det. I övrigt vill jag inte kommentera denna fantastiska händelse mer offentligt. /kärlek E" skrev han.

Men haken var som ni redan förstått att allt bara var ett skämt, lagom till första april.

"Hahahahaha ;) Jag var tvungen!", twittrade Eric Saade senare under dagen i går.

Hur det står till med Saades relationsstatus är oklart, men det senaste han berättade själv var att han är singel. Det har dock rapporterats att det hettade till en smula mellan honom och Marie Serneholt på Melodifestivalens efterfest i Globen, då Marie nöp honom kärleksfullt i rumpan.

Källa

//Tessan


Justin gjorde ett framträdande på konserten Lil Twist

//Tessan

Justin Bieber - Boyfriend Teaser
//Bettan

MISSA INTE!!

Hej!

Missa inte Justin Bieber på KCA Kidz Choice Adwards på Nickelodeon kl 17:30

//Tessan


Justin på Kids Choice Awards

Fler bilder hittar du Här

//Tessan

POP EXPLOSION Helsingborg


Glada och nöjda barn från Min stora dag efter att sett genrepet och träffat Eric!


POP EXPLOSION CONCERT 2012


Crashed on the dancefloor

"Tack Helsingborg! Amazing!!!" //Eric Saade


Källa

//Bettan

RSS 2.0