Eric Saade och Molly Sandén på kärleksresa


Efter en sommar fullspäckad av uppträdanden och horder av hysteriska fans, befinner sig artistparet Eric Saade, 20, och Molly Sandén, 19, nu på en välförtjänt kärlekssemester i Spanien - för att ägna tid åt varandra. 
Livet som artist är slitsamt, särskilt om man är två framgångsrika musiker som lever tillsammans.
- Det är typ Erics enda lediga vecka på hela året - så de åkte i väg direkt, förklarar Erics manager, Tomas Lingman.
Och paret lämnar inte varandras sida, utan gör allting tillsammans.
När Eric letar upp en bar för att se på fotboll finns Molly Sandén vid hans sida.
"Då kan man ännu en gång skryta med att man sett en fotbollsmatch, när man egentligen bara suttit med datorn i samma rum och vänt på huvudet för att kolla reprisen när alla i rummet helt plötsligt börjat skrika "Mååål"... det bästa med mitt sätt att se på fotboll är att jag får en massa gjort och att jag slipper de långtråkiga bitarna", skriver den 19-åriga sångerskan på sin blogg.

Omtumlande skotertur
Turturduvorna har även hunnit med en omtumlande tur på vattenskoter.
"Vågorna var så höga att vi var tvungna att simma ut till en båt som sedan tog oss ut till vattenskotern som flöt omkring 100 meter längre ut på havet bara för att det inte gick att åka närmre utan att både båt och skoter skulle volta runt i vågorna", skriver Molly Sandén vidare.


Källa

//Bettan

Kommentarer
Postat av: ericsaade_älskaren

Hej Eric saade är jäääääääteeeeesnyyyygggg!!!!!!! Men på min skola ryktas det om att eric saade och molly sandén har gjort slut. Har dom det eller inte

2011-09-27 @ 16:58:31
Postat av: loveyou_justin

Hej!!! Bara för att selena gomez är ihop så behöver väl inte alla anklaga henne för att hon är ihop med justin bieber. Varför gör dom det? För att justin bieber är allas tjej älskare, jag älskar han men jag är inte något sur alls jag är glad för att dom är ihop jag vill till ch med det puss och kram från mig

2011-09-27 @ 17:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0