Eric Saade: Jag ska ta över Norge

Texten kan vara dålig översatt pga att orginalet är på norska

Den svenska pop-hunken var på Unicef-galan i Oslo i helgen.

Eric Saade (20) gör succe i hemlandet Sverige med sitt nya album. I söndag besökte han Norge i samband med Unicefs Humorgala, och ska vi tro pop-stjärnan är det inte sista gången vi får se honom.

- Jag är här nu eftersom jag ska ta över Norge! säger Eric till Starlounge.

Eric har nyligen släppt debutalbumet i Norge, och efter att ha slått igenom i Sverige, är han spänd på att slå igenom i norge. Om han har hört att den norska publiken kan vara ganska så svåra att övertyga, är han trygg på att det han gjort kommer vara tillräckligt för att slå igenom även här.

- Man får bara göra sin grej fullt ut. Göra det från hjärtat. Antingen så gillar folk det, eller så gillar de inte det. Men som jag sa, jag är här för att ta över Norge. Det är det enda jag har på hjärnan, säger den självsäkra artisten.

Det betyder mycket för Eric vad fansen tycker om han, men journalister och kritiker bryr han sig inte om.

- Jeg följer alltid mitt hjärta och bryr mig inte vad folk säger. Jag har alltid varit så. Om mitt hjärta vill något, så vill det det, och då går jag den vägen, säger Eric.

Det har blivit hans taktik för att klara av motgångarna. Om han skulle misslyckas, är han ändå glad, för han vet att han har gjort det han själv trodde på och ville göra. Tydligen har det fungerat, för hans musik spelas på radio, och flickorna skriker.Olyckligtvis för dem, är det redan någon som har fått platsen i den romantiska delen av Erics hjärta.

- Jeg har flickvän, och vi har varit tillsammans länge, säger han med ett leende. Han vill inte prata mer om sin älskade Molly Sandén, som också är artist.

Eric är en upptagen man nu för tiden, och kvalitetstid med flickvännen, familjen och vänner står i andra hand.

- De förstår att jag inte har så mycket tid. Jag gör något som jag älsker att göra och jag är alltid välkommen hem, så det är lungt, ler han.

Trots att Eric har en plan om att erövra både Norge och resten av världen, vet han ändå inte når han kommer tillbaka hit för att uppträda. Han hoppas att det blir snart.

- Jag tycker det är väldigt härligt att vara i Norge. Det är som att starta på nytt efter att ha turnert i Sverige, säger Eric.Källa

//Bettan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0