Drew Ryniewicz sjunger Baby på The X-Factor USAEn 14-årig Drew Ryniewicz lyckats blåsa "The X Factor (US)" domare iväg med hennes framförande av Justin är "Baby". Drew Ryniewicz ändrade arrangemanget gör det långsammare.

Nicole Scherzinger som var först med att kommentera sagt att hon är ett stort fan av Bieber, men hon föredrar hennes version till hans. Till detta Simon Cowell överenskomna och ekade, "Så gör jag". Paula Abdul sade hennes version var lovvärt, original, vågade och djärva. "Jag gillar dig mycket, mycket unik", sade hon.

Källa

//Tessan


Justin kan vara på frimärken

Justin frimärken? det skulle vara häftigt! Den United States Postal Service (USPS) kommer att hedra levande person av med dem på frimärken för första gången. Enligt källor, Justin, Lady Gaga, Michael Jackson, Sarah Palin, Elvis Presley och Conan O'Brien kan vara en!

Den nya USPS Frimärkena visar "amerikanska eller amerikansk-relaterade ämnen" av dem som har "gjort bestående bidrag till USA", USPS, sade i ett uttalande.

Förändringarna kunde tillåta Justin ska visas på frimärken, men det kan vara troligt med tanke Justin kanadensiskt medborgarskap. Dock är USPS acceptera förslagen genom många olika butiker.

Källa

//Tessan


Bilder på Justin och hans lillasyster JazmynKälla

//Tessan

Back 2 Back: Usher och Justin Bieber


Publiserades 27 September 2011

//Tessan

Eric Saade Hälsning till Frankrike//Tessan

Ny design på g!

//Bettan

Varför hatar alla Selena?

Från: loveyou_justin
Kommentar:  Hej!!! Bara för att selena gomez är ihop så behöver väl inte alla anklaga henne för att hon är ihop med justin bieber. Varför gör dom det? För att justin bieber är allas tjej älskare, jag älskar han men jag är inte något sur alls jag är glad för att dom är ihop jag vill till och med det puss och kram från mig

Svar: Jag håller med dig. Jag förstår inte heller varför alla hatar henne. Men jag gissar att det är pga att de är avundsjuka. De älskar Justin så mycket att de tror att de en dag kommer att bli dem två. Sen när de fick reda på att Justin inte längre var singel då krossade Selena deras drömmar. Ni som inte gillar Selena får acceptera och borde vara glada för Justins skull. Justin är jätte lycklig med Selena och det har han sagt i många intervjuer. Om ni är riktiga beliebers så gillar ni Justin oavsett om han är singel eller upptagen.//Bettan

Är Eric singel?

Från: ericsaade_älskaren
Fråga: Hej Eric saade är jäääääääteeeeesnyyyygggg!!!!!!! Men på min skola ryktas det om att eric saade och molly sandén har gjort slut. Har dom det eller inte?

Svar: Eric Saade och Molly Sandén är fortfarande tillsammans. De flesta ryktena som går är inte sanna.//Bettan


Vi är INTE Eric Saade!

Från: Lotta Larsson
Kommentar: Hej Eric! Jag heter Lotta Larsson. Vill du träffa Lotta Hötorget klockan 12.00 eller 12.30 vilken tid passar dig? Tänk på saken
Hälsningar Från Lotta Larsson

Svar: Vi är inte Eric Saade, men om du vill kontakta honom så kan du alltid skriva till honom på
facebook (http://www.facebook.com/EricSaadeOfficial)
twitter (http://twitter.com/#!/ericsaademusic)
eller på Erics hemsida (http://www.ericsaade.com/) .


//Bettan

Facebook - Eric Saade:

//Bettan

Sveriges 30 snyggaste killar

1. Ulrik Munther
2. Andreas Wijk
3. Martin Granetoft
4. Daniel Adams-Ray
5. Eric Saade
6. Danny Saucedo
7. Oskar Linnros
8. Björn Gustafsson
9. Bill Skarsgård
10. Måns Zelmerlöw
11. Ola Svensson
12. Alexander Skarsgård
13. Cimon Lundberg
14. Vincent Pontare
15. Fredrik Holm
16. Mohombi
17. Pär Lernström
18. Darin Zanyar
19. Jonathan Johansson
20. Carl Philip Bernadotte
21. Albin Ekdal
22. Erik Hassle
23. Håkan Hellstörm
24. Erik Segerstedt
25. Zlatan Ibrahimovic
26. Victor Norén
27. Adam Tensta
28. Salem al Fakir
29. Joel Kinnaman
30. Ludvig Nilsson

Källa: Frida nr 20

//Bettan

Eric Saade: Jag ska ta över Norge

Texten kan vara dålig översatt pga att orginalet är på norska

Den svenska pop-hunken var på Unicef-galan i Oslo i helgen.

Eric Saade (20) gör succe i hemlandet Sverige med sitt nya album. I söndag besökte han Norge i samband med Unicefs Humorgala, och ska vi tro pop-stjärnan är det inte sista gången vi får se honom.

- Jag är här nu eftersom jag ska ta över Norge! säger Eric till Starlounge.

Eric har nyligen släppt debutalbumet i Norge, och efter att ha slått igenom i Sverige, är han spänd på att slå igenom i norge. Om han har hört att den norska publiken kan vara ganska så svåra att övertyga, är han trygg på att det han gjort kommer vara tillräckligt för att slå igenom även här.

- Man får bara göra sin grej fullt ut. Göra det från hjärtat. Antingen så gillar folk det, eller så gillar de inte det. Men som jag sa, jag är här för att ta över Norge. Det är det enda jag har på hjärnan, säger den självsäkra artisten.

Det betyder mycket för Eric vad fansen tycker om han, men journalister och kritiker bryr han sig inte om.

- Jeg följer alltid mitt hjärta och bryr mig inte vad folk säger. Jag har alltid varit så. Om mitt hjärta vill något, så vill det det, och då går jag den vägen, säger Eric.

Det har blivit hans taktik för att klara av motgångarna. Om han skulle misslyckas, är han ändå glad, för han vet att han har gjort det han själv trodde på och ville göra. Tydligen har det fungerat, för hans musik spelas på radio, och flickorna skriker.Olyckligtvis för dem, är det redan någon som har fått platsen i den romantiska delen av Erics hjärta.

- Jeg har flickvän, och vi har varit tillsammans länge, säger han med ett leende. Han vill inte prata mer om sin älskade Molly Sandén, som också är artist.

Eric är en upptagen man nu för tiden, och kvalitetstid med flickvännen, familjen och vänner står i andra hand.

- De förstår att jag inte har så mycket tid. Jag gör något som jag älsker att göra och jag är alltid välkommen hem, så det är lungt, ler han.

Trots att Eric har en plan om att erövra både Norge och resten av världen, vet han ändå inte når han kommer tillbaka hit för att uppträda. Han hoppas att det blir snart.

- Jag tycker det är väldigt härligt att vara i Norge. Det är som att starta på nytt efter att ha turnert i Sverige, säger Eric.Källa

//Bettan


Justin Bieber doll//Bettan

Bieber bilder

//Bettan

Justin Bieber och Selena GomezJustin Bieber har flera gånger uttryckt sin längtan efter barn.
Nu har drömmen blivit sann. På en nytagen bild poserar tonårsstjärnan och flickvännen Selena Gomez med inte mindre än sex små barn.

Nej, Bieber och Gomez har inte blivit föräldrar. Det kan gå fort, men inte så fort, att skaffa sex barn.
Men faktum är att det unga stjärnparet har lagt upp en bild på sig själva, där de poserar med just sex småttingar och där bildtexten lyder "Brangelina 2.0 hahahaha". Det skriver flera brittiska medier.
"Familjefotot" är troligen ett resultat av en hel del bildbearbetning i fotoshop - och uppenbart ett skämt - men kanske är det så att de unga tu drömmer om att gå i Brad Pitt och Angelina Jolies fotspår och skaffa en stor familj?

Källa

//Tessan


Twitter - Justin Bieber://Tessan

23 September: Justin och Selena på Malibu StrandFler bilder Här

//Tessan

Justin vs Zac


Even though she's dating Justin Bieber, one of the hottest pop stars in town, Selena Gomez admits she has a huge celebrity crush on High School Musical hottie, Zac Efron.

When asked by Seventeen Magazine about having fan crushes, she joked, "Are you kidding me? I'm still thinking Zac's my husband."And even though Zac is off the market, Selena won't toy with the idea of ever dating him. "I wouldn't touch that. I love Vanessa [Hudgens] way too much," she said. Who would you choose? Source: CeleBuzz.com


Rösta här!

//Bettan


Facebook - Eric Saade:

//Bettan

Facebook - Eric Saade:

//Bettan

Scooter vill att Justin & Demi ska sjunga en duettJustin chef Scooter Braun föreslår Demi Lovato att duett med Justin.

Scooter twittrade att Demi on Sept 20:

lyssnar på den här @ ddlovato albumet nu. så mycket känslor i rösten. bra jobbat! Kanske finns det en duett här. # remix

Tidigare i augusti, det var rykten cirkulerar om att Justin och Demi kommer duett, men Demi förnekade ryktet.

Demi berättade Latina Magazine om början av augusti!

"Jag vet inte var det Justin ryktet kom igång. Men att man inte är sant. Som för att göra en låt med Selena. Jag skulle älska att göra en i framtiden!
"

Vill du se Demi Lovato och Justin sjunga en duett?

Källa

//Tessan


Tyler Ward


BABY - http://www.youtube.com/watch?v=eh83c_UImD8


U SMILE - http://www.youtube.com/watch?v=qubBXNge8C8//Bettan

22 September: Justin i Los AngelesFler bilder hittar ni här


//Bettan

Justin på zoo med SelenaMer Bilder Här

//Tessan

Justin Biebers Skratt//Tessan

Bilder från Spanien

Källa

//Bettan

Molly Sanden: Jasså minnsann...

Haha! Idag har jag fått veta en massa nya saker om vår semester som jag inte hade någon aaaning om! T.ex. så åkte vi ju inte till Spanien på semester, nej nej, vi flydde landet på obestämd tid för att vi blivit hotade. Hur har jag kunnat missa dom hoten? Konstigt…
Något annat som var konstigt, var att jag tydligen hade frågat passagerare på ”lågprisflygplanet” om dom ville dela taxi till hotellet… Jaha… gjorde jag det i sömnen då eller?
Dessutom hade jag gått runt med en karta i handen och ”tydligen inte hittat så bra i Malaga”… nej, det där sista kan jag verkligen hålla med om! För jag har aldrig varit i Malaga! Förra veckan var vi nämligen i Marbella…

Så, tänk vad bra att skvallertidningar finns egentligen! Annars hade jag ju missat den här otroligt viktiga faktan om mig själv som jag inte hade en aning om!
Källa

//Bettan


Eric Saade och Molly Sandén på kärleksresa


Efter en sommar fullspäckad av uppträdanden och horder av hysteriska fans, befinner sig artistparet Eric Saade, 20, och Molly Sandén, 19, nu på en välförtjänt kärlekssemester i Spanien - för att ägna tid åt varandra. 
Livet som artist är slitsamt, särskilt om man är två framgångsrika musiker som lever tillsammans.
- Det är typ Erics enda lediga vecka på hela året - så de åkte i väg direkt, förklarar Erics manager, Tomas Lingman.
Och paret lämnar inte varandras sida, utan gör allting tillsammans.
När Eric letar upp en bar för att se på fotboll finns Molly Sandén vid hans sida.
"Då kan man ännu en gång skryta med att man sett en fotbollsmatch, när man egentligen bara suttit med datorn i samma rum och vänt på huvudet för att kolla reprisen när alla i rummet helt plötsligt börjat skrika "Mååål"... det bästa med mitt sätt att se på fotboll är att jag får en massa gjort och att jag slipper de långtråkiga bitarna", skriver den 19-åriga sångerskan på sin blogg.

Omtumlande skotertur
Turturduvorna har även hunnit med en omtumlande tur på vattenskoter.
"Vågorna var så höga att vi var tvungna att simma ut till en båt som sedan tog oss ut till vattenskotern som flöt omkring 100 meter längre ut på havet bara för att det inte gick att åka närmre utan att både båt och skoter skulle volta runt i vågorna", skriver Molly Sandén vidare.


Källa

//Bettan

Bieber Penguin
//Bettan

Dr. Bieber
//Bettan

18/9 2011: Justin och Selena Atlanta Falcons GameJustin Bieber, Scooter flickvän Carin, Usher och Selena Gomez dök upp till Atlanta Falcons matchen på söndag (sept 18)! Foto Källa: Celebuzz

Selena fick i andan bar en Falcons Jersey skjorta, medan Justin bär samma kläder han hade på sig för annonskampanj för Phoneguard. Den NFL-laget slog Philadelphia Eagles 35-31.


Källa

//Tessan

Justin Bieber Nominerad till MTV EMA Awards 2011Justin Bieber är nominerad i tre kategorier för bästa manliga, Bästa pop och största fans 2011 MTV EMA Awards (European Music Awards).

Nedan är de nominerade.
BEST POP: Justin Bieber, Katy Perry, Lady Gaga, Britney Spears och Rihanna.
BÄSTA HANE: Bruno Mars, Justin Bieber, Eminem, Kanye West och David Guetta
Största fans: Justin, Lady Gaga, Paramore, trettio sekunder till Mars & Selena Gomez.
För en komplett lista över nominerade, kolla in MTV EMA hemsida.

Lady Gaga är för sex EMA nomineringar, följt av Katy Perry och Bruno Mars med fyra nomineringar, Adele, och trettio Seconds to Mars är var upp för tre.

MTV Europe Music Awards luft lever den 6 november från Belfast, Irland. Röstningen är öppen genom 4 november.

Källa

//Tessan 

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Jelena Bild


//Tessan

Alfredo Flores och Justin Bieber


Alfredo Flores on WhoSay

//Tessan

Justin uppträder på Georgia Music Hal

//Bettan

Justin & Selena anländer till LAX flygplats

//Tessan

Eric Saade - U Smile by Justin Bieber//Tessan

Eric Saades Skratt


Publiserades 1 Augusti 2011

//Tessan

15 September: Justin & Selena lämnar en restaurang i Beverly Hills//Tessan

Justin Bieber avslöjar att han bär damjeans!Åh Justin! Ibland gör du det bara allt för lätt för alla dissare! Den 17-åriga superduperstjärnan Justin Bieber erkände nyligen att han bär damjeans, eftersom dem passar honom bra och helt enkelt "fungerar".

Han sade, "Jag har burit damjeans förut eftersom de passar mig. Det är inte en trend; det är bara, det som fungerar, fungerar."

Vi undrar om han någonsin delat jeans med flickvännen Selena Gomez? Gulligt!

Källa

//Tessan

Twitter - Justin Bieber:
cant help but smile. thank u to everyone who ever cared. very grateful. anything is possible


woke up 2day and got an email of this star in front of the place i used to busk in my hometown. #DREAMBIG. and thank u

//Tessan

IGÅR: Justin på premiären av "bortföranden", LA

Mer bilder hittar ni Här

//Tessan

Twitter - Justin Bieber:

//Tessan

Frida nr. 19


Denna poster är med i tidningen Frida nr.19 så skynda dig att köpa den!!!


//Bettan

Justin Bieber och Jaden Smith SpelGå in Här för att spela spelet :)

//Tessan

Mäktigaste kändisarna under 25, topp

1. Harper Seven Backham, 8 veckor
2. Zuma Rossdale, 3år
3. Kingston Rossdale, 5år
4. Suri Cruise, 5år
5. Kieron Williamson, 9år
6. Jackie Evancho, 11år
7. Willow Smith, 11år
8. Jaden Smith, 13år
9. Elle Fanning, 13år
10. Dakota Fanning, 17år
11.
12.
13.
14.
15. Lourdes Leon, 15år
16.
17.
18. Justin Bieber, 17år
19.
20.


Resten av listan hittade jag inte :P


//Bettan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Grattis 17-årsdag Ryan ButlerFrom Justin Bieber:
EVERYONE SHOUTOUT @ITSRYANBUTLER TODAY!! IT’s HIS BDAY!! HE IS 17!! #bestfriend #happybdaybutsy

From Alfredo Flores:
Happy Birthday to my brother from another mother @itsRyanButler!! Wish you could of came to LA! Love u kidd! #HAPPYBIRTHDAYRYANBUTLER

From Chaz Somers:
Happs @itsRyanButler ill see u after luncch babe

Källa: justinbieberzone.com

//Tessan

Justin Bieber och Selena Gomez i LAFläktar fläckig Justin och Selena Gomez hängde i LA September 13! Enligt källor, gick JELENA shopping, se film och äta middag på en resturang!

"Såg Justin och Selena Gomez idag! En av de bästa ögonblicken i mitt liv (: haha, "Dayna Frintz skrev på sin Twitter Andra bekräftade att JELENA vandrade genom centrala Los Angeles shopping med Justin livvakt, Kenny Hamilton..

Källa

//Tessan

A/X Armani Exchange 645 Fifth Avenue


Fifth Avenue-butiken fick nyligen celebert besök av popsensationen Justin Bieber och hans flickvän, sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez. Det unga paret strosade hand i hand genom tvåvåningsbutiken, viskandes kärleksord till varandra, och Selena hjäpte Justin att välja ut ett flertal rundhalsade och v-ringade Pima-tishor i vitt och grått.


Källa

//Bettan

Facebook - Eric Saade:


//Bettan

Eric Saade


En till kille som heter Eric Saade :)

//Tessan

Justin Samarbetar med Boyz II Med på Jul AlbumetJustin samarbetar med sin idol R & B-gruppen Boyz II Men på hans kommande julen album. Han twittrade:

"2day vaknade jag och insåg att den grupp som fick mig att vilja sjunga @ BoyzIIMen är nu på julskiva sjunga med mig. # DREAMBIG ".

"Jag brukade 2 lyssna på deras musik och öva går. det är så jag lärde mig att sjunga. nu im i studion med dem att göra musik 2GHETER. "

Och Boys II Men svarade:

@ justinbieber @ shawnstockman vi fick kärlek till u lil bro! Tack, och Tack för allt u göra för ur fans! Jag vet att de uppskattar det.

@ justinbieber @ shawnstockman det var ett nöje! Kom ihåg vad vi pratade om i studion Lil bro! Låt oss göra det igen förr än senare!

Justin meddelade i september att han arbetade på en julskiva till förmån välgörenhet, även om han inte avslöja vilka ideell skulle få intäkterna.

"Vi kommer att försöka ta en massa pengar i år till välgörenhet!
" Han twittrade förra månaden.

Justin har utfört en gång med Boyz II Men, när de förenade sig med honom på scenen i hans Madison Square Garden konsert under sommaren 2010. Se bild ovan!

Källa

//Tessan

Justin på Guinness Rekord Bok 2012Justin, Lady Gaga och JK Rowling har något gemensamt. Så gör Prins William, Willow Smith och Miranda Cosgrove.

De har alla är förtecknade i den nya 2012 "Guinness World Records", bokens förläggare tillkännagavs tisdag 13 september.

Bland dem var Justin Biebers "Baby" den "mest populära video av något slag Online," med 463.820.000 åsikter som 16 februari 2011 (621.558.000 åsikter som den 13 september 2011).

Lady Gaga för "Mest Prenumeranter på Twitter" - 11.259.372 per den 29 juni. Moder Monster också sätta ett rekord för "Mest veckor på US Digital Hot Songs" - "Poker Face" var där för 83 veckor.

Bröllopet av Prince William till Kate Middleton kröntes "De flesta liveströmmar för en enskild händelse," med 72 miljoner strömmar.

Willow Smith är listad som "yngsta transatlantiska Top 20 Artist." När hon var bara 10 år gammal med sin "Whip My Hair".

J.K. Rowling? Enkel. I "Harry Potter" författare är listad som "Första Billionaire författare." Hennes 7:e "Harry Potter" böckerna har sålt mer än 400 miljoner exemplar världen över.

Miranda Cosgrove "iCarly" var "högst betalda barnskådespelare," tjänar $ 180.000 per avsnitt, enligt Guinness.

Källa

//Tessan

Justin gäst i Disneys So RandomRadio Disney har bekräftat via Twiter att Justin kommer att vara på Disney Channels "Så Random" i december.

Här är Radio Disney Tweet:

# SoRandom och @ justinbieber Nu ... finns det en kombo vi kan få bakom! # countingdownthedays

Vad skulle du vilja @ justinbieber att sjunga # SoRandom?

LOL Ok .. om du inte har hört-> @ justinbieber # SoRandom Kommer i december .. # CountingDownTheDays

Men Justin hade ännu att säga något om hans gäst fläck på "So Random" han var upptagen med en fotografering den 12 september.

Källa

//Tessan

Eric och Danny likadana halsband

 

//Tessan

Twitter - Justin Bieber:

//Tessan

Justins nya bil


Justin Bieber och Ryan Friedlinghaus som har designat Justins bil

Justins College Planer


Publiserades 13 September 2011

//Tessan

Facebook - Eric Saade:Det är bättre kvalite på denna video än den som vi la upp förut


//Bettan

Justin har bestämt hur han vill ha sin framtid


Han har inte ens fyllt 18 år, men Justin Bieber har redan bestämt sig för att han vill bli pappa inom en relativt snar framtid. Och då vill han även ha en ring på sitt finger.

— Alltså, när jag är 25 eller 26 vill jag gärna vara gift och bilda familj. Jag vill bli en ung pappa, säger han till Woman’s Wear Daily.

Justin växte upp fattigt i den lilla kanadensiska staden Stratford med sin mamma Patti, som fick honom som 18-åring.

— Jag hade inte mycket. Det var alltid svårt för mig. Vi besökte stället där de delar ut mat hela tiden. Jag tänkte alltid: ”Om jag någonsin blir rik eller berömd så vill jag hjälpa folk som är mindre lyckligt lottade än mig”.

Eftersom han nu är en av världens rikaste tonåringar vill han därför gärna ge tillbaka till samhället där han växte upp.

— Jag hjälper till med att dela ut mat i min hemstad. Jag försöker bara att göra så mycket jag kan.

Efter att förhållandet mellan honom och Selena Gomez blev offentligt i februari har paret inte gjort någon hemlighet av sina känslor för varandra.

— Hon är fantastisk, säger han om sin två år äldre flickvän.

Hur det blir med bildandet av familj återstår att se...


Källa

//Bettan

Harper Seven Backham - Mäktigare än Bieber


Harper Seven Beckham, Victoria och Davids åtta veckor gamla dotter, toppar listan över världens mäktigaste kändisar under 25.

Barnet slår unga artister som Justin Bieber, 17, Lady GaGa, 25, och Miley Cyrus, 18, på InStyles lista över de 100 mäktigaste kändisarna som inte fyllt 25.

— Kommer hon att bli en popstjärna, designer eller sportkvinna? Oavsett vad kommer Posh dotter att ärva ett gäng trevliga, äldre bröder och en omfattande garderob, skriver den brittiska tidningen som en del av förklaringen till varför hon rankas som etta.

Näst på listan kommer Gwen Stefanis och Gevin Rossdales barn Zuma Rossdale, 3, och hans femåriga bror Kingston. Suri Cruise, Tom Cruise och Katie Holmes femåriga dotter, hamnar på en fjärde plats, medan Kieron Williamson, 9, känd som "mini-Monet," bara når topp fem.

Madonnas dotter Lourdes Leon, 15, Justin Bieber, 17, och Miley Cyrus, 18, är rankade som nummer 15, 18, 19 och 20. Emma Watson kom in som nummer 44 trots kontrakt med Lancome och Burburry.

25-åriga Lady GaGa kom nätt och jämt med på listan. Hon intar plats nummer 99, precis framför ”Mamma Mia"-stjärnan Amanda Seyfred, som hamnar på plats 100.Källa

//Bettan


Justin Bieber i Gossip GirlSkådespelaren Kelly Rutherford vill att Justin Bieber ska vara med i programmet Gossip Girl


Skådespelerskan, som spelar den manipulativa Lily van der Woodsen, har gått tillbaka till arbetet i New York efter hennes sommar paus och säger att hon skulle älska att ha Baby sångaren som gäst stjärna.

"Det skulle vara bra att ha Justin på showen, det skulle vara så kul, vill vi gärna ha honom," sade hon till Star magazine. "Jag tycker att han ska göra det. Jag tror att om han var med på showen skulle det vara bra. Men jag är säker på att han är en bra skådespelare också så uppenbart vad han ville!"

Källa

//Tessan

Selena har Justins namn på handledenSelena fortsätter sin utforskning av kreativa kroppsutsmyckning med att hylla sin superstar man - de är så kära!
Justin och Selena Gomez är vilda om varandra, och Selena även tog på sig att skriva sitt namn på handleden under hennes senaste turné!

Justin, 17, och Selena, 19, var canoodling i Las Vegas innan hennes 10 september show, och det verkar hon kände behovet av att fira minnet av honom på scenen med lite mer tillfälligt organ konst!

Källa

//Tessan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Justin Bieber DJ & dansar på Selena s efterfest


Publiserades 11 September 2011

//Tessan

Jonathan vann Opel-tävlingen!//Bettan

Photoshoot med Eric//Bettan

Eric Saade och Omar Rudberg på Kristallen
//Bettan

Twitter - Justin Bieber:
//Bettan

Justin Bieber nämns i rapattack v.36


För att förstå vad rapattacken handlar om bör ni lyssna på hela, men Justin Bieber nämns vid 2.08//Bettan

Sofia sjunger "Sombody to Love" i True Talent
//Bettan

Jelena i Los Angeles


//Bettan

Justin Bieber vill gifta sig vid 25-årsåldern

Detta sa Justin till WWD under Fashion Night Out:

Well by 25 or 26, I want to see myself, like, married or start looking for a family, I want to be a young dad.

I want to be able to have done what I wanted to do — to be successful, to do a movie or whatever. But if the time is right, I definitely want to be married by 25.

One thing — I’m not looking to get married now.//Bettan

Bieber stal showen hos Dolce & Gabbana

Bieber stal showen hos Dolce & Gabbana - 1 ( c  2011 Starlounge)

Justin Bieber, 17, hade ett brett leende på läpparna och såg ut att vara på gott humör under Vogues Fashion Night Out som hölls igår, torsdag.

Den 17-årige sångaren hade klätt sig i Dolce & Gabbana från topp till tå och var speciellt inbjuden gäst till lyxmärkets butik vid Madison Avenue i New York.

Flera hundra fans sprang till butiken för att få en glimt av tonårsstjärnan och Justin, som har samarbetat med Sean Kingston och Taylor Swift för sitt kommande julalbum, fick hålla sig på övervåningen.

”Baby”-sångaren var klädd i en lila skinnjacka och blekta jeans och verkade bekväm i sin roll som modeikon.

Källa

//Tessan


IGÅR: Justin på Ray's Pizza, New YorkFler Bilder hittar ni Här

//Tessan

IGÅR: Justin firar Mode Night Out, New York

Fler Bilder hittar ni Här

//Tessan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Justin Bieber Fashion Night Out Interjuv


Publiserades 8 September

//Tessan

7 September: Justin och Kenny promenerar i Atlanta


//Bettan

Justin verkar älska barn, kanske därför han vill ha ett eget?
//Bettan

Facebook - Eric Saade://Bettan

"Justin Bieber vill skaffa barn"HOLLYWOOD. ”Baby”-sångaren Justin Bieber har bara bebisar på hjärnan.
Nu vill den 17-årige popstjärnan bli pappa.

– Allt han pratar om nuförtiden är att skaffa en liten Bieber, säger en av hans kompisar.

Tänkbar mamma till barnet är Biebers flickvän sedan åtta månader, Selena Gomez, 19. Han försöker få med henne på planerna.

–  Justin är upp över öronen förälskad i henne, säger en uppgiftslämnare i National Enquirer.

Att de båda fortfarande är tonåringar lär inte avskräcka dem från familjebildning. Justins mamma var 17 när hon blev gravid med honom och Selenas mamma var bara 15.

– Alla oroar sig över att ett barn kan ödelägga deras karriärer, säger källan.
–  Deras föräldrar tycker att de är alldeles för unga för att prata om något så allvarligt som familj och äktenskap.

Källa

//Tessan


Twitter - Eric Saade://Tessan

Twitter - Justin Bieber:
hung out with a new friend yesterday//Tessan

Justin nominerad till 2011 Australien Kids Choice Awards


Justin Bieber har blivit nominerad till "Hottest Guy Hottie" för 2011 Australien Kids Choice Awards.
Tyvärr måste man registrera sig för att kunna rösta men jag gissar att de flesta beliebers gör det för Justins skull ;)

Här registrerar ni er och här röstar ni!//Bettan

Twitter - Justin Bieber:

//Tessan

Facebook - Eric Saade:


//Bettan

Twitter - Justin Bieber:

//Tessan

"Ska inte tvätta mig på flera år"


BOSJÖKLOSTER. Hon sov dåligt natten till i går. Och strax före mötet med idolen pirrade det rejält i den sjuåriga magen.
Emilia Gullander från Vellinge vann Kvällspostens och Nya Skånedagarnas tävling om att få träffa Eric Saade efter konserten på Bosjökloster.
- Nu ska jag inte tvätta mig på flera år, sa Emilia sedan hon fått en kram.
Det var folkvandring till stora scenen på när Eric Saade skulle uppträda. I härlig eftermiddagssol jublade den unga publiken när Helsingborgsgrabben drog i gång sin energiska show.
Och när hitsen "Manboy" och "Popular" rullade ut över slottsgräset var succén klar.
Men för Emilia Gullander var höjdpunkten mötet back-stage efteråt. Och att kramen hon fick var svettig och varm gjorde inget.


Lovar städa rummet...
Emilias motivering föll juryn från Kvällsposten och Nya Skånedagarna i smaken. Och därför vann hon en träff med idolen:
"Mamma beretade om er tävling och jag vil vinna. Jag hoppas få träffa Eric som är min idol jag skole bli så glad och lovar att städa mitt rum varje dag om jag vinner."
Emilia hade gjort en presentpåse till Eric där hon stoppat i pistagenötter, en avokado, ett lila gosedjur och en lapp med en söt hälsning.
- Hur visste du att jag gillar just detta? undrade en förvånad Eric Saade.
Men Emilia har full koll på vad hennes idol gillar. Sen hade Emilia tre frågor:
Vem är dina idoler?
- Robbie Williams och Justin Timberlake.
Vilken mat tycker du bäst om?
- Libanesiskt.
När jag blir stor - kan jag få bli en av dina dansare då?
- Varför inte? Det hoppas jag! Man kan ofta det man vill, sa Eric.


Lockade tusentals
Hans konsert var avslutningen på en heldag på Bosjökloster. Nya Skånedagarna lockade tusentals besökare som hade picknick, åt i mattälten, köpte fräscha grönsaker, trädgårdssaxar, lekte i vikingabyn eller bara njöt av utsikten mot Ringsjön.
Åtskilliga hittade till Kvällspostens tält där bilagan Mitt Kök presenterades tillsammans med Kryddor från Rosengård.
- Barnen gillar kryddorna trots att de är lite främmande, sa Ghenwa Nahim som bjöd besökarna på smakprover.
I dag lär det bli ny rusning för då får Måns Zelmerlöw ta emot priset som Årets skåning.
Klockan 16 överlämnar Kvällspostens chefredaktör Lars Mohlin beviset.Källa

//Bettan

Justin Bieber träffar fans

//Tessan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

IDOL: Sjunger U-Smile//Tessan

4 Augusti: Justin spelar basket i AtlantaBilderna är hittade här


//Bettan

Kim Kardashian vill att Kendal ska dejta Justin Bieber

 

Tvingar Kardashians familjen Kendal att dejta Justin för berömmelse och popularitet?

Enligt Star Magazine, Kardashians mamma Kris Jenner "vill desperat att Kendall ska bli lika känd som sin superstjärna till systrar, och hon driver för sin hittills Justin för att göra detta hända," avslöjar en källa. Och Kris är inte besväras av Justin inte-singel status.

"Hon bryr sig inte om att han dejtar Selena Gomez. De försöker väldigt hårt för att hålla Kardashian namn i rampljuset"

Källa: Star Magazine
 
//Tessan

Twitter - Justin Bieber:
//Tessan

Justins nya IPhone//Tessan

Missade du Saade på Grönan? Kolla här!//Tessan

Allt vi önskar oss i julklapp är Justin Bieber!Är ni redo Beliebers för den Bästa Julklappen någonsin!! Justin Bieber ska släppa en julskiva! Bara orginallåtar! hur bra är inte det?!

Justins manager tweetade, "Den här julskivan är helt otrolig. Kan vara den bästa skivan hittills. Bara orginallåtar... som snart kommer bli klassiker! Alla jag spelat den för är helt utom sig. #excited." Och det blir bara bättre! Justin har avslöjat att intäkterna från skivan kommer gå till välgörenhet! Hur gulligt! Vi älskar honom!

Vi kommer att önska oss Justins skiva av Tomten!

Källa

//Tessan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Twitter - Justin Bieber:

//Tessan

Tror du att Justin Bieber fortfarande är oskuld?


Ni läsare får också säga vad ni tror i en kommentar, tror ni att  Justin Bieber är oskuld??


//Bettan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Vakna med The Voice pratar om Justin Bieber//Tessan

Twitter - Justin Bieber:
//Tessan

CSI

Justin är med i CSI (Repris) ikväll kl 21:00 och 22:00 i kanal 5 ;)

Här är beskrivning av det första avsnittet:
Dr Langston måste kämpa för sitt liv efter att ha blivit knivhuggen av psykopaten Nate Haskell. CSI-teamet går på en begravning som visar sig vara fullkomligt livsfarlig.En passionerad grupp kriminaltekniker samlar bevis på Las Vegas brottsplatser. Ingen salivdroppe är för torr, ingen atom för liten och inget hårstrå för kluvet för att bli ledtråd i CSI-teamets jakt på mördare.Skådespelare: Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, Eric Szmanda, George Eads, Paul Guilfoyle, Robert David Hall, Sienna Guillory, Justin Bieber. Gästskådespelare: Sienna Guillory, Justin Bieber.

Beskrivning av andra avsnittet:
Nick får ett samtal från sin fiende Jason McCann (Justin Bieber) som varnar honom för att någon tänker mörda honom. Dr Langston möter Nate Haskell igen när han ska vittna mot honom i en mordrättegång.En passionerad grupp kriminaltekniker samlar bevis på Las Vegas brottsplatser. Ingen salivdroppe är för torr, ingen atom för liten och inget hårstrå för kluvet för att bli ledtråd i CSI-teamets jakt på mördare.Skådespelare: Justin Bieber, Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, George Eads, Paul Guilfoyle, Robert David Hall, Eric Szmanda. Gästskådespelare: Justin Bieber.//Bettan

Psst!


Visste du att Justin Bieber och Kanye West planerar at släppa några låtar tillsammans??


//Bettan

Belieber! Fame, Faith and the Heart of JUSTIN BIEBER


I september släpps denna bok om våran älskade Justin Bieber! Däremot är den tyvärr inte skriven av Justin...


//Bettan

Intervju med Saade


BV: Eric, your tour "Made of Pop" slowly comes to an end. How has it been for you and which impressions did you get so far?

Eric:
It's amazing! I mean my fans are crazy and I love them so much because without them I'm nothing! So I'm just so glad that I can do this! And I really hope I can do it in Germany, too – in a couple of years! In the autumn, I'm going international! I've been touring in Sweden the whole summer and now in September we're going to the international part so I really hope I can come to Germany!

BV:
That would have been the next question: What are your plans for September?

Eric:
Yes, I'm going to do something international!

BV:
Do you also want to release a new track?

Eric:
"Hearts in the Air" is still good on the radio channels in Sweden so we have to wait for a while! I'll release a new single in Sweden maybe in October but "Hearts in the Air" will be my first international single! I hope so because it's a Masterhit and J-Son is great!

BV:
It seems, you're working very well together so have you got any plans do to some more tracks together in the future?

Eric:
Yes, we actually made one track last week! It's a new song which we wrote together in studio. It will be on Saade Vol.2, the next part of the album which will be released in November. We'll do one more feature because we're like best friends and we were like "Why not? Let's just do it for fun!" The fans like it!

BV:
How did you get to know each other?

Eric:
It was when we made "Hearts in the Air"! It was the first time we met and we were like Brothers in a day! We just clicked and that's important. I write a lot of songs with him like "Killed by a cop" for example! We've been writing at least four or five songs of Saade Vol.2 together.

BV:
Which message do you want to spread when you tell the people to put their hearts in the air?

Eric:
Put your heart before your brain! Just hold your heart in the air before everything else. If you follow your heart, you're going to get where you want to get!

BV:
How true! Let's turn to Eurovision! Do you notice any changes after the final?

Eric:
I don't know actually! I mean, of course Eurovision opened a lot of doors to other countries but it's not so much about "Popular" actually! It has been more about "Hearts in the Air"! It seems like it's getting bigger and bigger and I really hope so because I think it's a smash hit! Eurovision was great but it's all about what you do after it, not about what you do in Eurovision! So it's all about what I'm doing now and where I'm going to get! And I really want to get further! So I keep writing songs and go international now!

BV:
Nice! So what is the best thing about being Eric Saade?

Eric:
To have these amazing fans! And of course all the fans from Germany, too! They write on my Fanpages every day and I'm answering some of them whenever I can! All my fans are the best thing about being me right now because they give me so much love!
Källa

//Bettan

30 Augusti: Justin går i Los Angeles, Kalifornien

//Tessan

Twitter - Justin Bieber:

//Tessan

Twitter - Eric Saade:


Klicka här och titta på bilderna från Furuvik.
Klicka här och titta på bilderna från Gröna Lund

//Tessan

RSS 2.0