Justin och Selena adopterar


Justin Bieber och Selena Gomez förhållande blir mer och mer seriöst. Nu har paret skaffat hund ihop!

Tonårsstjärnan och Disney-skådisen har adopterat en husky från D’Arcy’s Animal Rescue Center i Winnipeg, Kanada, där de nyligen varit på besök. Under en eftermiddag lekte Justin och Selena med hundarna

— De har tillbringat mycket tid med valparna. Och jag hörde att Selena saknade hunden hon hade hemma, säger D'Arcy Johnston , som är föreståndare på hundhemmet, till People.

Selena, 19, har tidigare samarbetat med Island Dopg Inc, en välgörenhetsorganisation som hjälper räddar hundar och bygger upp djurvänliga samhällen i Puerto Rico. Förutom att engagera sig i organisationer så äger också stjärnan fem egna hundar.

Jag har fem hundar och de är alla omplaceringshundar", sa Selena nyligen till The Bellingham Herald.

"Min familj hittade två stycken övergivna hundar på en parkeringsplats. Och en av hundarna hittade vi i trädgården hos en granne som flyttat, de hade åkt och lämnat kvar hunden. Det var så sorgligt. Och när jag spelade in filmen ” Wizards of Waverly Place: The Movie” i Puerto Rico och där såg vi en hund bli påkörd. Vi tog hand om honom och tog med honom till veterinären och sedan fick han följa med hem. Alla hundarna är jättesnälla och riktigt bortskämda nu", fortsatte Selena.

Och även Justin Bieber, 17, som också han har tagit hand om en omplaceringshund, har också varit öppen med att han tycker att man helst ska hjälpa till genom att ta hand om omplaceringshundar.

Förra året blev han organisationen PETA:s talesperson i hundkampanjen ”Adoptera – köp inte”.

"Jag uppmuntrar alla att gå till ett omplaceringscenter där du kan adoptera en övergiven hund som inte har ett hem", sa Justin då.


Källa

//Bettan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0