Justin Bieber - Live på SMAP i Japan 2011


Publiserades 30 Maj 2011

//Tessan

Sverige 2 poäng från vinst i tele-röstningen - Italien vann juryns röster

Sverige var endast två poäng från att nå Azerbajdzjans vinnarpoäng i teleomröstningen i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf. Hade det istället bara varit juryröster, så hade Italien vunnit hela tävlingen, och Sverige hade kommit på nionde plats. Se alla siffror nedan.


Källa
//Bettan

Justin & Selena

//Bettan

Justin syster Jazmyn fyller 3 år//Tessan

Justin och Selena Shopping Video


Publiserades 29 Maj 2011

//Tessan

Klädrace med Ayla och Eric Saade på Bolibompa


Publiserades 24 Maj 2011

//Tessan

Facebook - Eric Saade//Tessan

Saade gästar TV 4:s allsångEric Saade, September, Orup och Lill Lindfors. Det är några av artisterna som är klara för TV 4:s allsångsprogram "Lotta på Liseberg".

Programmet har premiär den 20 juni och kommer sändas under åtta måndagskvällar direkt från Liseberg. Enligt TV 4 kommer varje avsnitt ha ett tema. Andra kända gäster blir bland andra: Danny, Alexander Rybak, Thomas Di Leva, Jenny Silver, Arja Saijonmaa och Tomas Ledin. Programledare är som vanligt Lotta Engberg.

– Den glädjen som kvällarna på Liseberg ger, den är faktiskt inte mätbar. Alla goa artister och alla goa allsångare tillsammans i en musikfest som alla är bjudna på. Om jag längtar? - Det kan ni ge er tusan på! säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

Källa

//Tessan


Låtarna på Eric Saades Album

1. Timeless
2. Hearts In The Air feat. J-son
3. Me And My Radio
4. Made Of Pop
5. Popular(Album Remix)
6. Someone New
7. Killed By A Cop
8. Big Love
9. Stupid With You 
10. Echo
- Bonustrack Still Loving It
- Bonustrack Popular(Original Version)

Källa

//Tessan


Justin och Selena är på shopping i Arlington, Texas

//Tessan

Guldstrupen Eric kom hem med bronspengen: Tack för allt stöd

Vilken populär skräll! Bästa svenska placeringen på tolv år tack vare Eric Saade.
Efter en gastkramande omröstning där Sverige till och med ledde ett tag stod det sent på lördagen klart att Eric Saade, 20, "Popular" slutade trea i ESC.
- Helt jävla stört. Ska festa tills jag inte har någon röst kvar, sa Eric till Expressen.
Inte sedan Charlotte Perrelli, 36, vann hela tävlingen 1999 har Sverige fått en sådan bra placering. Dessutom knep Eric första platsen i seminfinalen. Nyblivna sambon och artistkollegan Molly Sandén, 18, var under fredagen tvungen att lämna Düsseldorf för Sverige, men satt fastnaglad framför tv:n under direktsändningen.
- När Eric gick vidare i torsdags var han redan en vinnare men jag förväntade mig inte att han skulle ligga först så länge som han gjorde, säger hon till Aftonbladet.

Har satt punkt
I söndags landade Eric på Arlanda i Stockholm. Han var tagen av alla hyllningar men sliten efter lördagsnattens festliga glädjeyra och tackar fansen:
- Utan deras stöd hade jag aldrig kommit med i tävlingen. Nu satte jag punkt genom att åka till Europa och krossa, säger han till Aftonbladet.


Källa: Se & Hör nr 21

IGÅR: Jelena på nöjesparken "Six Flags" i Texas


Ni hittar en till bild här, tyvärr gick den inte att lägga upp på bloggen

//Bettan

Eric Saade väljer Lotta före MånsDet är fortfarande oklart om Eric Saade kommer att vara med
i "Allsång på Skansen" i sommar.
Men till "Lotta på Liseberg" har han redan tackat ja. GT kan
berätta att Eric Saade dyker upp i säsongsfinalen från Liseberg:
- Det stämmer, säger Eric Saades agent Tomas Lingman. 

Melodifestivalen-vinnaren och årets Eurovision Song Contest-trea Eric Saade, 20, är hårt anlitad och har ett hektiskt schema i sommar. Just nu befinner han sig i London för pr-arbete, och närmsta tiden är sedan fulltecknad med tv-framträdanden och spelningar.
”Allsång på Skansen” har i vår jagat Eric Saade för medverkan i programmet, men det har varit svårt att hitta ett datum som passat.

Letar efter passande dag

Samtidigt har det nu blivit klart att Eric Saade 8 augusti är gäst i konkurrerande allsångsprogrammet i TV4:
– Han ska vara med i ”Lotta på Liseberg” åttonde augusti, berättar Eric Saades manager Tomas Lingman som är på plats med Eric Saade i London.
I samband med att det blivit klart med TV4 öppnar han nu också för att det kan finnas en lösning även för SVT:
- Vi försöker att hitta en dag som funkar där med.
”Allsång på Skansens” producent Gunilla Nilars är informerad om att Eric Saade tackat ja till TV4:
- Jag vet att han ska vara med där. Men det lutar åt att vi hittat en dag som passar för oss också, även om inget kontrakt är påskrivet ännu och jag därför inte kan säga hundra procent säkert ännu, säger hon.

Källa

//Tessan


Jelenas Lunch i Hawaii

//Tessan

Twitter - Justin Bieber


//Tessan

Eric Saade - Popular (Video Remix)


Publiserades 25 Maj 2011

//Tessan

Rösta på That Should Be Me


Klicka här för att rösta!


//Bettan

Eric Saade tveksam till "Allsång på Skansen"


Eric Saade är ett av de hetaste önskenamnen till "Allsång på Skansen".
Men Melodifestivalvinnaren och Eurovision-trean hotar nu med att nobba programledaren Måns Zelmerlöw och sommar-Sveriges i särklass mest populära program.
- Vi har inte hittat något datum som passar, säger hans manager Tomas Lingman.
Sveriges artister köar för att få vara med på "Allsång på Skansen", ett program med över 1,5 miljoner tittare per vecka. De senaste åren har vinnaren i Melodifestivalen varit en självklar gäst på Solliden-scenen.

Hett Villebråd
Efter segern i årets tävling och framgången i Eurovision song contest i Düsseldorf tidigare i maj, där han slutade på en tredjeplats, är Eric Saade hett villebråd för SVT och den nya programledaren Måns Zelmerlöw, som är mycket involverad i allt från val av artister till scenkläder.
Men allsången kan bli utan Sveriges just nu hetaste stjärna.
Eric Saade överväger nämligen att tacka nej.

"Inte hittat något datum"
- Vi har inte riktigt hittat något datum eller så som passar, säger hans manager Tomas Lingman.
Men ni har fått frågan från SVT?
- Ja, det har vi. Men vi håller på att titta på det. Vi vet inte ännu, säger Lingman.
Med mindre än två veckor kvar till den stora presskonferensen där artisterna presenteras är det alltså oklart om Måns Zelmerlöw kan presentera ett av de största namnen på önskelistan.
Gunilla Nilars, projekt­ledare på SVT, bekräftar att Eric Saade har fått frågan om att vara med.
- Absolut. Han är tillfrågad, men vi har inte skrivit något kontrakt. Vi pratar om det men det är ingenting som är klart.

"Försöker få till det"
- Vi försöker naturligtvis att få till det med Eric och det är klart att det är jättetråkigt om han inte kan, eller vi inte får till det.
Enligt Gunilla Nilars är det mycket som ska klaffa.
- Det är ett pussel att få ihop programmen. Vi måste se till att varje program är en variation av musiken. Vi försöker se till att vi hittar en plats, en tid och en möjlighet att få med honom, att det passar både oss och honom.
"Inget klart där heller"
Andra namn med schlager­anknytning som SVT försöker få till Skansen är vinnarna Eli och Nikki från Azerbajdzjan, norska Stella och Paradis Oskar från Finland.
- Vi har inget klart där heller utan det pågår fortfarande verksamhet runt detta, säger Gunilla Nilars.


Källa

//Bettan

Justin Bieber tuffar till sig med 2 tatueringar


LONDON. Nya bilder från Justin Biebers, 17, solsemester på Hawaii med flickvännen Selena Gomez, 18, avslöjar att den tonåriga flickidolen har tatuerat sig.
Bilderna publiceras bland annat i Sun och visar tydligt en liten fågel vänster om sångarens mage precis ovanför kalsonglinningen. Dessutom skymtas en rad symboler under hans vänstra armhåla.
Enligt tidningen är fågeln en familjetradition och Biebers pappa Jeremy uppges ha varit med när sångaren tatuerade sig i Toronto. Vad symbolerna betyder är ännu okänt.


Källa

//Bettan

Eric Saade drar på turné!Nu är äntligen Eric Saades  turnéschema släppt och det är ingen kort turné vi talar om! Eric är just nu i full gång med att repa in den 75 minuter långa konserten som har premiär på Liseberg i Göteborg den 17 juni. Och det är verkligen ett tight schema som Eric ställs inför, över 20 konserter kommer vår favorit att göra och har du inte köpt biljetter ännu, se till att göra det. Vi tror att det kommer bli grymt!

Det hittar ni Här

//Tessan

Justin & Selena åker vattenskoter, HawaiiFler bilder hittar ni här


//Bettan

Eric Saades nya bild på sitt nya Album//Tessan

Eric stödjer Mustaschkampen och kampen mot Cancer!"När jag står på scen känner jag mig som mest levande. Endorfinerna sprudlar och känner att ingenting kan stoppa mig. På scen är jag odödlig. Den känslan delar jag nog med de flesta inom musikbranschen, men tyvärr är det inte mer än just en känsla. Jag är varken okrossbar eller odödlig, ingen är det utan vi lever alla under samma villkor här i livet.

Under Melodifestivalen engagerar sig hela svenska folket med visionen att deras favorit bidrag ska gå vidare. Folk röstar, media skriver och enorma summor läggs på evenemanget. Det är fantastiskt att se och jag är mycket tacksam över att jag fick den stora äran att gå vidare. Men det känns samtidigt orättvist. För hur kan det vara så att vissa människors öden, mitt öde, kan ligga i händerna på svenska folket medan andras styrs av något så litet som en grupp celler? Cancer är en sjukdom där den perfekta balansen i en cell rubbas. Den börjar okontrollerat dela sig, sprida sig och successivt bryta ner kroppen den lever i.

Varje år får 10 000 män beskedet att de har prostatacancer. Det är nästan lika många pappor, makar och bröder som ett fullsatt Globen. Vissa av dem går vidare, andra får en andra chans medan en del tvingas acceptera att deras tid är över. Det är därför svårt att förstå att engagemanget inte är större.

Jag är övertygad om att det inte ska behöva vara så! Jag har sett svenska folkets engagemang, att vi kan om vi vill, och jag är därför säker på att vi kan ge fler människor chansen att gå vidare. Jag skriver för att jag vill lyfta fram cancerfrågan och ge fler möjligheten att känna sig levande. Tillsammans kan vi ta makten från sjukdomen och låta alla njuta av det goda på livets scen.
/ Eric"

Källa

//Tessan


Fler bilder på Jelena vid stranden

Ännu fler bilder hittar ni här


//Bettan

Justin och Selena på stranden i Maui, HawaiiKälla

//Tessan 

Nya versioner av popular på spotify!


Här hittar ni de nya versionerna av popular!!!


//Bettan

Justin betalade ca160.000 svenska kronor för sitt Stewie halsband!


Justin Bieber betalade ca 160.000 svenska kronor ($ 25.000) för sitt Family Guy-inspererande halsband. Halsbandet innehåller över 12-karat rubiner och diamanter! De är alla inställda på 14-karat guld, säger den kända Beverly Hills juvelaren Jason Arasheben

Jason Arasheben berättar att han och Justin Bieber hade designat halsbandet tillsammans. Han sa även att Justin Bieber hade en särskild vision för hur halsbandet skulle se ut.


//Bettan


Bilder från inspelningen av Hearts in the air
Källa

//Bettan

Maj-Gull - Ann-Louise Hanson


Maj-gull kommer 0:38
Publicerades 20 februari 2011


//Bettan

Eric Saade på gaygalan


Publicerades 25 maj 2011 (Sändes på tv4 efter att Eric Saade hade gått vidare i Melodifestivalen 2011)


//Bettan

Twitter - Justin Bieber:

//Bettan

Bilder på Justins Parfym Someday


Bilderna hittat Här

//Tessan

Eric Saade - Hearts is in the air (Kungsträdgården)


Publicerades 22 maj 2011


//Bettan

Reklamen till Someday


Publicerades 23 maj 2011


//Bettan

Jelena anländer till Los Angeles, Kalifornien


Fler bilder hittar ni här


//Bettan

Facebook - Eric Saade:

Behind the scenes!!!
Recording of Hearts in The Air Ft. J-Son!//Bettan

Eric Saade (2011) enjoys chart success

Sweden’s 3rd position in 2011 Eurovision Song Contest is starting to pay off to young singer Eric Saade. The song Popular is honouring its name and besides making Sweden go back to leading Eurovision rankings, a fact that did not happen since Charlotte Nilsson’s victory in Israel in 1999, has snatched the crown to a local song New tomorrow” from eurovision danish contestant group A Friend in London.

Danish charts seem to surrender to popularity of eurovision songs as after Eric Saade and A Friend in London ranking #1 and #2 respectively we can find british boyband Blue in #12, winning couple Eli & Nikki from Azerbaijan are charting 16th with their Running Scared, surprising Jedward from Ireland are 27th slot with Lipstick while last year,s Eurovision contest german singer Lena is next in position 36 with taken by a stanger.

Other songs from more distant countries are also finding their way to the Danish chart such as Love in Rewind from Bosnian veteran and well know composer and singer Dino Merlin that is placing his Eurovision entry song in position 86.

Outside the Danish borders, many music charts have been impacted by songs coming from the Eurovision song contest. Jedward leads irish charts with rank#1 while Stella Mwangi yet resists in place 20th in Norgegian list.


Källa

//Bettan


Jelena vandrar i Maui, Hawaii


//Bettan

Jelena på väg till stranden i Maui, Hawaii


Fler bilder hittar ni här


//Bettan

Justin Bieber - Extra Interjuv om Billboard Adward


Publiserades 23 Maj 2011

//Tessan

Facebook - Eric Saade: Eric Saade is number 1 in Denmark!!!


Klicka här för att komma till danmarks topplista

//Bettan

Bilder från Rix fm Festival


Bilderna är hittade här


//Bettan

Bilder från Billboard Music Awards 2011 (Press Room)


Fler bilder hittar ni här


//Bettan

Bilder från Billboard Music Awards 2011 (Show)


Fler bilder hittar ni här


//Bettan

Bilder från Billboard Music Awards 2011 (Backstage)Fler bilder hittar ni här

//Bettan

Justin Bieber Vinner Billboard Adward 2011


Publiserades 22 Maj 2011

//Tessan

Bilder från inspelningen av Next 2 You
//Bettan

Twitter - Justin Bieber://Bettan

Jelena på Victoria Secret//Bettan

Facebook - Eric Saade//Tessan

Vote for the Billboard.com Fan Favorite Award - Sista dagen!


Klicka här för att rösta

//Bettan


Justin Bieber - Pray Japan


Publiserades 19 Maj 2011

//Tessan

Eric Saade i Bolibompa//Tessan

Twitter - Justin Bieber:
Publicerades 18 maj 2011

//Bettan

IGÅR: Bilder & Video från Fuji TV, Japan


Publicerades 18 maj 2011
Fler bilder hittar ni här

//Bettan

IGÅR:Justin möter japanska barn


Publicerades 18 maj 2011
Fler bilder hitta ni här

//Bettan

IGÅR:På väg till "Fuji TV", Tokyo, Japan


//Bettan

IGÅR:Justin anländer till Osaka, Japan
//Bettan

På söndag smäller det! RIX FM FESTIVAL!

Redan från klockan 13:00 kan du komma och besöka RIX FM Festivals upplevelseby. Här kan du testa, tävla och smaka! Förhoppningsvis får du även möjlighet att träffa någon av artisterna vi har med oss.

 

Klockan 17.30 drar det sedan igång för första gången den här sommaren. I Kungsträdgården - mitt i Stockholm.

En av de hetaste artisterna i Europa just nu är en av de som kommer att stå på scenen:

Eric Saade som precis har bärgat hem en imponerande tredjeplats i Eurovision Song Contest.

Konferencierer för kvällen är inga mindre än våra programledare från RIX MorronZoo Roger, Sofia och Ola!

 

 

Med oss under kvällen är:

The Ark

Martin Stenmark

Eric Saade

Tove Styrke

Andreas Johnson

Mohombi

Loreen

Milow

Nicke Borg

Sunrise Avenue

Ulrik Munther

Husband: Ramsells

 

Välkomna!

 

Här är turnéplan för RIX FM Festival (Eric Saade kommer inte följa med på alla)

Stockholm 22 maj

Falun 3 juni

Luleå 19 juni

Sundsvall 6 juli

Kristianstad 11 juli

Trollhättan 15 juli

Helsingborg 28 juli

Halmstad 4 augusti

Växjö 5 augusti

Kalmar 11 augusti

Norrköping 18 augusti

Linköping 19 augusti

Göteborg 21 augusti

Malmö 25 augusti

 

 

Källa

 

 

//Bettan


Facebook - Eric Saade:

//Bettan

Justin Bieber-flashmob

Här kan ni hitta facebook sidan
//Bettan

Justin och Selena - Perfect Two


Publiserades 15 Maj 2011

Det var en söt video

//Tessan

Eric Signerar Lilla Aktuellt T-Shirt//Tessan

Eric får pris från Litauen


Publiserades 9 Maj 2011

//Tessan

Facebook - Eric Saade:

Over 5,200,000 YouTube hits!!!!
Twitter Warning!!! This is not the real Eric Saade!

 Klicka på bilden för att komma till sidan "Satte punkt - genom att krossa glaset i Erupa"
Klicka på texten för att komma till sidan


//Bettan

Bilder från ESC//Bettan

Twitter - Justin Bieber://Bettan

IGÅR: Justin anländer till Taiwan

För er som inte vet så ligger Taiwan utanför Kinas sydöstra kust//Bettan

Eric Saade - Dagarna i Düsseldorf


Publiserades 16 Maj 2011

//Tessan

Ny design på g!

//Bettan

Schlagerhjälten landar i Sverige

Klockan 19.40 landar Eric Saade på Arlanda. 
Efter två veckor i Düsseldorf kan Eurovisiontrean äntligen möta svenska folkets jubel. 
- Jag har inte räknat med att någon kommer möta mig på Arlanda. Det är därför jag är klädd så här, säger han och pekar på sin randiga t-shirt och sin luvtröja, säger Saade.

Efter en vild efterfest i natt är Eric Saade nu på väg hem. 
Klockan 19.40 kommer bronsmedaljören från Eurovision Song Contest till Arlanda i Stockholm.
- Dagen efter är jag helt snurrig. Man är helt mörbultad och vill bara hem, säger Eric Saade till Expressen.se.


"Kommer vara bra"

Efter att Saade återigen har tagit Sverige till toppen av Eurovision hoppas han på ett varmt mottagande i Sverige. 
- Jag har läst svenska tidningar i dag för första gången och jag är helt lyrisk. Tidningarna är snälla och det känns som att mottagandet från publiken kommer vara bra. 
Hur tror du det ser ut på Arlanda?
- Jag hoppas att ingenting kommer hända egentligen, säger Saade skämtsamt. 
- Jag har inte räknat med det. Men det ska bli kul att träffa mina vänner.


 

Källa

 


//BettanJAAAA SAADE!

Eric kommer 1:40

DÜSSELDORF. I natt tog Eric Saade Sverige tillbaka till toppen.

– Det känns som en fucking succé!

Han är svettig.

Och inne i ett euforirus.

– Vad snygg du är. I will smack your ass, säger han till Nöjesbladets reporter.

Efter supersuccén i går natt träffar han pressen i ett klaustrofobiskt rum nära arenan.

– Jaaaaaaaaaaa, skriker han tillsammans med sina dansare.

När han ska beskriva känslan i ord säger han:

– Det känns om en fucking succé. Det här betyder att hela Europa har fattat grejen. Och att jag är det bästa för Sverige sedan 90-talet, säger han.

Saade, 20, har precis genomlevt nervkittlande timmar på scenen och i greenroom i direktsändning.

Bättre än Carola

Efter att ha pendlat mellan första och tredjeplatsen avgjordes resultatet de sista minuterna av sändningen.

Tredjeplatsen är det bästa resultatet för Sverige sedan Charlotte Perrelli vann Eurovision 1999. Han slog till och med Carolas femte plats 2006.

Saade fick också högst poäng i torsdagens semifinal.

Ingen kan ifrågasätta Saades glädje i natt.

– Vi hade den enda moderna popakten i Eurovision. Det är första gången Sverige skickat ett hip hop street-nummer och då hamnar vi på en tredjeplats. Den som tävlar nästa år har ett bättre utgångsläge att kunna vinna skiten, säger han.

Christer Björkman, chef för den svenska delegationen, har gjort allt för att historien inte skulle upprepa sig i år.

Lägg sen till en grabb från Skåne som ville överträffa sin tredje plats med ”Manboy” 2010 i Melodifestivalen och som drömmer om att bli en korsning av Justin Timberlake och Robbie Williams.

När Nöjesbladet träffar Christer Björkman i natt, visar han sin glädje genom att lyfta upp reportern och snurra några varv.

– Jag är i himlen. Jag går på små moln. Det här är helt sjukt, säger Björkman.

Höjde volymen i örat

Det var en nervös Saade som äntrade scenen i går kväll.

Minuterna innan han skulle uppträda varnade Christer Björkman och Bosnien-Hercegovina sångare Dino honom för den dåliga medhörningen på scen.

Det fick Saade att tappa fokus och tappa en kameravinkel.

– Dino hörde knappt någonting på grund av det höga publikljudet, så vi varnade Eric, säger Christer Björkman.

Efter sändningen berättar Eric själv om missen som kan ha kostat honom segern.

– Jag var ovan för det var så mycket publik. Det blev en stor skillnad. Jag fick höja volymen, säger han.

”Det här är bara början”

Redan i natt pratade Eric om framtiden och en karriär i Europa. Han avslöjar att han redan har fått skivkontrakt i Norge, Finland, Danmark, Ryssland, Israel och Sydafrika.

– Karriären gynnas inte av att vinna. Vinnaren får en låt, medan tvåan och trean får chans till karriärer i Europa. Det här är början på något som jag bara kunnat drömma om när jag var ett litet kid, säger Eric.

I går natt firade svenskteamet succén med en fest på hotellet.

 

Källa

 

//Bettan


Grattis Sverige, nu är vi tillbaka

DÜSSELDORF. Går bara att dra en slutsats av Eurovision song contest 2011:

Sverige är tillbaka.

Jag tippade att Sverige skulle få sin bästa placering i tävlingen sen Carola i Aten 2006.

Jag trodde att Sveriges enda vinstchans var ett indirekt guld genom Azerbajdzjan.

Och jag fick rätt.

Att jag också gissade att Irlands två jetdrivna tandborstar skulle ta tjottaballongen till Dublin kan vi tills vidare tala tyst om.

När det verkligen gällde var Jedward, som The Manboy själv sa före finalen, bara ett förband till Eric Saade, och inte tvärtom.

I år hade arrangörerna låtit en matematiker räkna ut i vilken ordning rösterna skulle presenteras. Allt för att maximera spänningen.

Och redan från början såg det bra ut för Saade. Väldigt bra.

Han plockade poäng från nästan alla länder. Låga poäng, visserligen, men för att vinna Eurovision krävs det småslantar från så många som möjligt. Vartenda öre räknas.

Det kändes overkligt.

Vanligtvis brukar de svenska journalisterna få sitta med gamnacke och formulera krigsrubriker om fiaskon och kallduschar och pruttresultat redan efter att sex, sju länder avslöjat sina poäng.

Men det här var inget vanligt år.

Eric Saade hade länge häng på silvret. Men efter att sista landet Lettland redovisat sina röster smet Italien före.

Italien? Mamma mia, hunden börjar tala mat ...

Den storbandsjazziga trudelutten luktar koskit i min värld, men italiensk musik är lika populär som spagetti i stora delar av Europa. Lätt att glömma bort det.

Men ett brons i dagens upplaga av Eurovision song contest är förbannat bra.

Ett välkommet kvitto på att rätt artist och låt och nummer vann Melodifestivalen.

Det lönar sig att fortsätta pröva saker som man inte har satsat på förut – en ung sprattelgosse i en glasbur, till exempel.

Och framför allt: det går.

Det går att vinna den här löjeväckande och fasansfulla och underbart roliga tävlingen, även om man kommer från det forna och utskällda och ignorerade schlagerimperiet Sverige.

Det här pumpar in nytt självförtroende i Melodifestivalen.

Nu får den svenska uttagningen nytt liv. Nu kommer debatten vridas tillbaka och handla om vad som kan lyckas i Europa. Inte om vilken låt som ska vinna i Globen och förnedras utomlands i ungefär två veckor.

Dessutom är årets vinnare, landet som de flesta knappt kan stava till, verkligen en blågul affär.

Azerbajdzjans nummer ”Running scared” har svenska låtskrivare, svensk stylist, svensk koreograf, svensk kör ...

Det har pyrt om det storsatsande landet i öst i många år. Azerbajdzjan slutar alltid topp tio, oavsett vilken låt de skickar. Minns ni de ballhojtande operaänglarna?

Att landet till slut skulle vinna var bara en tidsfråga.

Azerbajdzjans Hollywood-romantiska ballad är dessutom en värdig guldmedaljör.

Inte minst för att jag får avsluta en finalkrönika med en hälsning som min företrädare Per Bjurman skojade om när han lämnade över stafettpinnen 2006:

Vi ses i Baku.

 

Källa

 

//Bettan


Justin Bieber - America's Best Dance Crew


Publiserades 13 Maj 2011

//Tessan

Justin Bieber - One less lonely girl Hong Kong


Publiserades 13 Maj 2011

//Tessan

Eric Saade - Interjuv//Tessan

Justin Bieber - My World Tour Hong Kong
Källa

//Tessan

Sverige vann inte, men vi kom 3:a//Bettan

Message from Eric Saade to all his fansHär kan ni titta på videon

//Tessan

Saade går till attack mot IrlandDüsseldorf. De är storfavoriter att ta hem hela Eurovision song contest.

Nu förlöjligar Eric Saade de irländska tvillingarna Jedward.

– De är mitt förband, säger han.

De irländska tvillingarna Jedward är på väg att lägga hela Europa för sina fötter.

På presskonferensen på torsdagskvällen showade de loss totalt. Och nu tror alla att John och Edward Grimes, 19, som jämförs med två energiska penntroll, tar hem hela Eurovision song contest.

Deras spex imponerar inte på Eric Saade, 20, eller Christer Björkman, 53, chef för den svenska delegationen.

I stället förlöjligar de tvillingarna.

– De blir vårt förband. Vi är här och visar var skåpet ska stå på ett mer seriöst sätt. Om man jämför våra akter är deras mer improviserat, man måste älska det. Men vårt känns mer proffsigt, säger Eric Saade.

– De är energiknippen, men det är nästan dagispop. Jag tycker Eric sticker ut, han är lite vuxnare och har ett bredare anslag och mer edge och dramatik, säger Christer Björkman.

Schlagerexperter på plats menar att det är en mardrömslottning att gå ut på scenen efter Jedward.

Det håller inte Eric Saade med om.

– Det är bra. Jag tror att folk kommer att börja titta på allvar när de går på scen. För de är favoriter. Innan dess är det lågt tempo. Då börjar energikicken på scen och så kan vi gå ut att avsluta den, säger han.

Varnar för pojkband

Och Christer Björkman är inte heller missnöjd med startnumret – även om han lite motvilligt erkänner att han till en början tänkte annorlunda.

– Min första reaktion som tv-makare var att jag hade aldrig lagt två sådana nummer bredvid varandra och ur det perspektivet var det inte så bra, men ur tävlingsaspekten när jag sett de här sju låtarna så tycker jag inte det är någon fara alls.

Och Irland ser han inte som någon favorit. I stället tror han att det brittiska pojkbandet Blue är det stora hotet mot Sverige.

”Eric är cool”

– Gruppen är tillräckligt känd och de är tillräckligt bra för att gå hem lite överallt. De skulle kunna ha låten, säger han.

Till Nöjesbladet säger tvillingarna Jedward att de gillar det svenska bidraget.

– Eric är cool, vi har logen bredvid honom och säger hej varje dag och han har coolt hår.

Tvillingarna blev kända när de sågades av Simon Cowell i brittiska ”The X-factor” – men Jedward är inte bittra för det.

Missnöjd med genrepet

– Vi älskar alla. Även de som hatar oss. De hatar inte oss, de hatar att de inte är oss.

Pressen fram till finalen har varit stenhård. Och Eric riktar även kritik mot sig själv.

På genrepet var det skarpt läge, eftersom gårdagskvällens framträdande är det som jurygrupperna baserar sina röster på.

– Jag kunde ha gjort mycket bättre. Jag har höga krav på mig själv. I kväll måste jag bara bli bättre, säger Eric.

Källa

//Tessan


Eric Saade - TV4 Nyheterna//Tessan

Saade om spelningen juryn ser "I kväll avgörs halva finalen"//Tessan


Eric Saade - Interjuv om ESC//Tessan

Justin Bieber - Baby Manila, Filippinerna


Publiserades 10 Maj 2011

//Tessan

Twitter - Justin Bieber
//Tessan

Justin Bieber - 10 Maj My World Tour Manila, Filippinerna


Källa

//Tessan

Kolla Saades rep inför finalen


Tobbe Ek: "Sämre sång, bättre energi" - vad tycker ni?


Källa: Aftonbladet

//Bettan

Dagen efter: "Jag var toknervös"


EUROVISION SONG CONTEST Eric Saade sammanfattar semifinalen i bussen på väg till ännu ett rep. För Eric fanns det inte på kartan att Sverige skulle åka ut. Han har haft finalen i huvudet hela tiden. "Jag har gjort min plikt och tagit tillbaka Sverige där vi ska vara", säger han. Någon festande blev det inte för Eric. Halva tävlingen avgörs i kväll när jurun sätter sina poäng.


//Bettan

Malin hänger med Eric Saade

//Bettan

Disney lockar tittare till ESC 2011


Publicerades 9 maj 2011

//Bettan

Eric Saade spel - Måste spelas!

Här hittar ni spelet!

//Bettan

Eric Saade ser fram emot finalen: "Vi ska visa var skåpet ska stå"


EUROVISION SONG CONTEST Efter en nervpirrande röstomgång i torsdagens semifinal stod det klart att Eric Saade lyckats ta Sverige till final med Popular. Till final gick också: Estland, Rumänien, Moldavien, Irland, Bosnien & Hercegovina, Danmark, Österrike, Ukraina och Slovenien.

- Eric och killarna gjorde allt rätt ikväll. De plockade varenda kamera, dansen satt perfekt och det var fantastiskt att se vilken energi de hade på scen. Eric har jobbat målmedvetet och stenhårt för det här och är så väl värd den här framgången. Jag är också oerhört glad för att SVT:s tittare får njuta av Eurovision-festen i ytterligare några dagar. Nu laddar vi om inför lördagens final, säger Christer Björkman.

Sverige har fått startnummer sju i finalen. Eric: "Det finns inga dåliga startnummer, bara dåliga artister".


Källa

//Bettan


Danny Saucedo sågar Eric Saades låt "Popular"


Eric Saade gjorde dundersuccé i semifinalen i Eurovision Song Contest.
Men Danny Saucedo är inte lika positiv.
Han sågar nu "Popular" - och låtskrivaren Fredrik Kempe.
- Jag tycker att den är jättedålig, säger Danny i "Äntligen Morgon" i Mix Megapol på fredagen.

Inför finalen i Melodifestivalen var Eric Saade och Danny Saucedo de stora konkurrenterna. Det blev till slut Eric Saade som drog det längsta strået och vann Melodifestivalen. På torsdagskvällen gjorde Saade stor succé när han tog Sverige till final i Eurovision.
På fredagsmorgonen var Danny Saucedo i radiostudion hos "Äntligen Morgon" i Mix Megapol. Då medgav han att han inte hade haft något emot om Saade hade missat finalen.
- Personligen, jag har inget emot Eric. Jag tycker att han är fantastisk, men det hade bara varit lite småskojigt, säger Danny Saucedo i Mix Megapol.


"Den är jättedålig"
Han erkänner också att han inte tycker om "Popular". Han sågar även låtskrivaren Fredrik Kempe, som har flera succélåtar bakom sig.
- Jag tycker den är jättedålig. Förlåt Kempe. Jag förstår inte, det kanske bara är jag men jag gillar inte Kempes låtar.
Danny Saucedo säger att han " förmodligen inte" skulle vilja sjunga en låt skriven av Fredrik Kempe.
- Fredrik är jättetrevlig, jag tycker om honom jättemycket, men hans låtskriveri passar inte mig.

Hyllar framträdandet
Men Danny Saucedo är inte bara kritisk. Han hyllar även Eric Saades framträdande i semifinalen.
- Eric är en fantastisk artist det syntes i går. Jag var till och med nervös i soffan. Det var verkligen svinbra.


Källa

//Bettan

Saade till finalen med "Popular"


Kom med som sista land till Eurovision Song Contest-finalen

De svenska Melodifestivalfansen kan andas ut. Eric Saade och den av Fredrik Kempe komponerade låten Popular var ett av de tio bidrag som gick vidare till final på lördag. Bosnien-Hercegovina, Österrike, Ukraina, Moldavien, Slovenien, Rumänien, Estland, Danmark och Irland går också till final.

Jodå, Eric Saade krossade både glaset och det eventuella motstånd som skulle kunna finnas ute i Europa och placerade oss i final igen efter Anna Bergendahls snöpliga miss i Oslo. Med ett shownummer som både musikaliskt och visuellt profilerade sig gentemot övriga 18 bidrag togs ett första steg mot att vinna på lördag. Sedan är det en annan sak att jag fortfarande inte låter mig övertygas av Fredrik Kempes bombastiska barnramsa och den kaxiga unga sångarens rätt aggressiva utstrålning. När han låtsas krossa glaset är det vare sig särskilt snyggt eller dramatiskt. Bara lite obegripligt och ungefär så långt bort man kan komma från de ”bra vibrationer” som Kikki Danielsson tävlade med 1985.

Av övriga bidrag är jag glad över att Bosnien-Hercegovina, Slovenien och Estland gick vidare. Särskilt kul var det att de helknäppa irländska tvillingarna John och Edward, Jedward alltså, tog sig till final. De har blivit allt mer oemotståndliga för varje gång man sett deras frisyrer.

Den första semifinalen stördes av problem med ljudet och kommunikationsproblem för samtliga länders korrespondenter. Torsdagskvällen flöt på utan syn- och hörbara missar och mellanakten med breakdance till tonerna av Bach var mycket bättre än de amerikanska trumslagarna i tisdags.


Överlag får man säga att tyskarna lyckats med sin rätt maffiga iscensättning av Eurovision Song Contest-spektaklet. Programledarna Judith Rakers (nyhetsankare), Anke Engleke (komiker) och Stefan Raab (musikprofil) gör vad de ska och har en fungerande personkemi. Så brukar det sällan vara.


Källa

//Bettan


Saades stora konkurrent Jedward fick startnumret innan Sverige


De Irländska tvillingarna Jedward älskar att synas och nu har de tillfälle att synas än mer. Och kanske utgör de ett av Saades största hot i finalen på lördag. De avslutade den andra semifinalen och knep en av de tio finalplatserna. ''Det är så coolt att kunna googla på sig själv och få de här häftiga resultaten'' säger de på en presskonferens de valde att själva helt ta över. Nu vill de ta över hela världen. Eller iallafall ta Eurovision till en ny nivå.

Att Jedward är populära i Düsseldorf går inte att missa. De tycks älska den uppståndelse de får. 

- Det är helt galet, vi är så glada och tycker det här är jättehäftigt, säger de till den samlade pressen och pratar på i ett tempo som är omöjligt att hänga med i.  

- Tänk vad coolt att ha uppträtt för nära hela världen, slå det om du kan, utropar de. 

Och de har inga planer att trappa av till finalen där de startar strax innan Eric Saade
- Vi ska bara gå ut och vara galna och ha kul, varje akt är annorlunda och vi ska ta den här tävlingen till en högre nivå, utlovar de kaxigt.

Dino Merlin som gått vidare för Bosnien-Hercegovina sitter bredvid de irländska tvillingarna och känner igen deras attityd från när han slog igenom 

- Jag var lika galen som dem när jag slog igenom i en stor gul rock, berättar han.

Irländarna fick alltså startnummer sex
- Det passar bra, vi har sex husdjur, fem hundar och en papegoja, säger de.


Källa

//Bettan


ESC 2011: Eric Saade – ''Vi hör hemma i final''


Eric Saade hade inget annat än final i huvudet när han klev upp på scen på torsdagkvällen. Därför gav han inte allt under semifinalen. Istället såg han kvällen som ett genrep för lördagen och nu laddar han för ett ännu bättre framträdande. ''Det var bara ett rep för mig, det är i finalen det gäller'', säger han till Poplight efter att kamerorna släckts.

Att Sverige inte skulle ta sig till final i Eurovision fanns inte för Eric Saade. När Poplight träffar honom efter sändning berättar han hur viktigt det varit för honom att ta tillbaka sitt hemland där det hör hemma.

– Det fanns inget annat än final i år. Sverige hör hemma i finalen och vi är ett så pass bra musikland, och nu fick jag vara den som tog oss tillbaka dit.

Trots det var han långt ifrån säker på att ropas upp till final. När endast en finalplats fanns kvar var nerverna på helspänn.

– Säker, det kan man aldrig vara i den här tävlingen. Men som sagt, i mitt huvud fanns inget annat än final. Jag var inställd på att det är i finalen jag ska ge allt, inte i semifinalen.

"Det var bara ett rep"

Tankarna på final har funnits hos Eric under hela Eurovisionresan och därför gav han heller inte allt under semifinalen.

– Jag var absolut nöjd, men det var fortfarande bara ett rep. Det är i finalen det gäller, menar han.

Vad kan bli bättre till finalen?

– Allt. Om det var så bra idag blir det ännu bättre i finalen.


Glädjechocken – Eric Saade i final i ESC 2011


Det satt långt inne, men nu är Sverige och Eric Saade i final i Eurovision Song Contest 2011. Sist av alla lästes Sverige upp som en av de tio finalisterna. Nu är glädjen total i det svenska lägret.

För ett år sedan missade Sverige för första gången någonsin finalen i Eurovision Song Contest. Och för en stund såg det ut som att vi skulle gå samma öde till mötes. När nio finalister lästs upp fanns Sverige fortfarande inte bland de lyckliga.

Men i en kokande arena möttes till slut det svenska lägret av glädjebeskedet - Sverige är i final i Eurovision Song Contest 2011.

– Eric och killarna gjorde allt rätt ikväll. De plockade varenda kamera, dansen satt perfekt och det var fantastiskt att se vilken energi de hade på scen. Eric har jobbat målmedvetet och stenhårt för det här och är så väl värd den här framgången. Jag är också oerhört glad för att SVT:s tittare får njuta av Eurovision-festen i ytterligare några dagar. Nu laddar vi om inför lördagens final, säger Christer Björkman, chef för den svenska delegationen.

Eric Saade var inte nöjd med att läsas upp sist.

– Jag tänkte att jag ska döda herr Sand som bestämde att Sverige skulle läsas upp sist!


Källa

//Bettan


Sverige startar som nummer 7 i finalen av ESC2011


Alldeles nyss avslutades presskonferensen efter semifinal 2. Alla tio nya finalisterna fick frågar från press, samt fick dra ett startnummer i finalen. Sverige fick startnummer 7, efter Irland och före Estland. Se hela startordningen i finalen nedan.

Sverige går ut som nummer 7 i finalen på lördag. Det innebär att Eric Saade hamnar mellan favoriter som Ungern, Irland och Estland. Men Eric ser positivt på startnumret.

– Det är ett nummer. Det är bara att gå ut och köra, jag vet att Irland också har mycket energi och det som är bra med det är att vi får avsluta akten med energi. De blir förband till oss istället för att vi skulle bli deras, säger han till Poplight.

Startnumren drogs på en presskonferens direkt efter semifinalen. Varje artist fick först två frågor innan de ur en skål fick dra en boll som innehöll startnumret i finalen.

Estland. "Det var sådan lättnad när vi ropades upp först", säger det estniska teamet.

Estlands startnummer i finalen: 8

Rumänien. "Det var helt otroligt på scenen. Det var det största som någonsin hänt", säger den rumänska sångaren.

Rumäniens startnummer i finalen: 17

Moldavien. "Alla vänner är med oss nu. Vi är så lyckliga. Det här är overkligt."

Moldaviens startnummer i finalen: 15

Irland. "Det handlar om att vara galen, att ha ett annorlunda framträdande." Irländarna gör sten-sax-påse om vem som ska ta bollen med startnumret i.

Irlands startnummer i finalen: 6

Bosnien-Hercegovina. Dino får frågan om han var som de två irländarna när han var liten. "Jag håller helt med irländarna. Jag var också galen när jag var ung. Tack så mycket." Dino berättar att mycket har förändrats sedan han deltog i ESC 1999. Det är mycket större produktion nu.

Bosnien-Hercegovinas startnummer i finalen: 2

Danmark. Danmarks huvudsångare är inte på plats, men en av hans bandmedlemmar svarar på frågor. "Jag var så lättad över att gå till finalen. Det är en stor ära."

Danmarks startnummer i finalen: 3

Österrike. "Efter framträdandet sa jag att det här kan inte vara sista gången vi ska stå på den här scenen. Det var så spännande. 'Snälla snälla, säg Österrike', tänkte jag. Vi blev så glada och hoppade omkring."

Österrikes startnummer i finalen: 18

Ukraina. "Det är en helt fantastisk show." Sångerskan får en fråga om hennes fjädrar på kragen är riktiga - och ja, det är de.

Ukrainas startnummer i finalen: 23

Slovenien. "Jag slutade andas i 20 sekunder. Nej, en minut. Det var rekord. Jag fick ta av mig kläderna. Jag kunde inte känna min kropp".

Sloveniens startnummer i finalen: 20

Sverige. "Jag tänkte att jag skulle mörda Sand (ESC-chefen) för att han beslutade att presentera Sverige sist."

Sveriges startnummer i finalen: 7

Aktuell startordning:

1. Finland

2. Bosnien-Hercewgovina

3. Danmark

4. Litauen

5. Ungern

6. Irland

7. Sverige

8. Estland

9. Grekland

10. Ryssland

11. Frankrike

12. Italien

(Reklamavbrott mellan bidrag 12 och 13.)

13. Schweiz

14. Storbritannien

15. Moldavien

16. Tyskland

17. Rumänien

18. Österrike

19. Azerbajdzjan

20. Slovenien

21. Island

22. Spanien

23. Ukraina

24. Serbien

25. GeorgienKälla

//Bettan


Andra semifinalen avgjord i ESC 2011


När den andra semifinalen av Eurovision Song Contest var avgjord stod det klart att Eric Saade gick till final, men det var en nervös väntan när Sverige ropades upp som allra sista finalist. Vidare till final gick även Danmark vilken gör att alla nordiska länder utom Norge är representerade i final.

Det var många lättade svenska hjärtan under torsdagskvällen. Glasburen sprängdes som den skulle och Eric Saade fick sin efterlängtade finalplats. Men det var nog lika många som höll andan under tiden som finalist efter finalist gick vidare och Sverige inte ropades upp. Men som sista finalist blev Sverige klar för finalen och vi slapp samma öde som i fjol.

Sämre gick det för Israel som skickade forna Eurovision-vinnaren Dana International som inte lyckades övertyga med sin "Ding Dong". I övrigt var det inga stora överraskningar bland de länder som gick till final.

Vidare till final är:

Estland
Rumänien
Moldavien
Irland
Bosnien Hercegovina
Danmark
Österrike
Ukraina
Slovenien
Sverige


Det är både juryröster och publika röster som påverkar utgången och de sås ihop.

Startordningen dras på den efterföljande presskonferensen. Att Sverige ropades upp sist innebär också att vi får dra startnummer sist och får ta det nummer som "blir över"

På grund av tekniska problem under den första semifinalen sändes programmet bara i stereo och inte i 5.1-ljud.  


Källa

//Bettan


Saade: – Ska döda honom


Saade ursinnig på Eurovision-chefen efter nervpärsen

Düsseldorf. Den stora nervpärsen – Eric Saade ropades upp som sista artist till Eurovision-finalen.
Efteråt var han kritisk.
– Jag tänkte, jag ska döda mister Jon Ola Sand, chefen för Eurovision, för att jag var den sista som ropades upp, säger Eric Saade.

I Oslo förra året föll Anna Bergendahl, 19, på mållinjen när hon precis missade finalen.
När nio bidrag var klara för finalen var Sverige fortfarande inte uppropat – och alla trodde att historien återigen skulle upprepa sig.
Men som absolut sista bidrag kvalificerade sig Sverige och Eric Saade, 20, till finalen.

Hotar med att sluta

Efteråt var han chockad över mardrömmen och en specifik tanke gick igenom hans huvud i greenroom.
– Jag tänkte, jag ska döda mister Jon Ola Sand, chefen för Eurovision, för att jag var den sista som ropades upp. Jag ska ”kick his ass” efter det här, säger Eric Saade.
Den långa väntan i greenroom beskriver han som tuff – och något som också kan innebära att han slutar tävla i musik.
– Det var jobbigt. De gillar att göra så mot mig, det har hänt både i Sverige och nu här. Jag vet inte när jag ska slippa det här. Jag misstänker att de kommer göra så här mot mig så länge jag tävlar, så jag antar att det här blir sista tävlingen jag gör, säger han.
Även Christer Björkman, chef för den svenska delegationen, var i upplösningstillstånd efter resultatet.
– Det var tortyr. Fy fan vad hemskt, det här är det värsta jag har varit med om, säger han.

”Det var planerat”

Beskriv sekunderna innan Sverige ropades upp?
– Det är ett svart mörker, de gjorde det så utstuderat, det fanns ingen kamera i närheten av oss och det var bara vi kvar. Och vi bara ”fan, det är inte ens en kamera här”, och innan hon sa Sweden så kom kameramannen springande, störtande fram med kameran. Det var så planerat, säger han.

Gav upp hoppet

Alexander Rybak, som vann Eurovison song contest med bidraget ”Fairytale” 2009, trodde att det var kört för Eric Saade.
– Det påminde väldigt mycket om mig för två år sen, då blev jag uppropad som nummer nio. Men det betyder egentligen bara att man är populär, det är priset man får betala. Man började ju tänka att det här går inte. Jag tror att Eric gav upp hoppet, säger han.
Jon Ola Sand, chef för Eurovision song contest, erkänner att uppropningen var planerad.
– Någon måste ju vara sist. Det var ett dramaturgiskt grepp. För Sverige var ju saken i fjol att de åkte ut i semifinalen, jag vet att många snackat om det, och att det hade varit väldigt tråkigt för Sverige om de åkte ut igen och då tänkte jag att man kunde öka spänningen, säger han.

Mycket spänning

Vad säger du om att Eric Saades ilska?
– Jag tänkte att då gjorde vi en bra show med mycket spänning, det är viktigt att ta vara på alla sekunder i Eurovision och skruva dem så mycket som möjligt.


Källa

//Bettan


Rysstjärnan sur på Saade inför finalenDüsseldorf.
Hatmötet på lördag – Ryssland mot Sverige.
Men ryske Alexej Vorobjov är besviken över att Eric Saade inte vill försonas.
– Han kanske tycker att han är en sån cool kille att han inte kan vara vän med mig, säger ryssen.
Fejden har pågått under hela Eurovision song contest.
I intervju efter intervju har Eric Saade hånat det ryska bidraget ”Get you” med Alexej Vorobjov, 23.

”Han är märklig”

Efter direktsändningen i går träffade Nöjesbladet Alexej Vorobjov som uttryckte sin besvikelse.
– Eric hade en väldigt cool show, men jag vet att Eric inte hade röstat på mig, han är märklig. Det är konstigt när han pratar om min koreograf, Sacha Jean-Baptiste, som är svensk. Jag gillar det inte, det är inte bra, jag har aldrig sagt något elakt om någon som är ryss, vi håller ihop. Det borde svenskar också göra, säger han.
I onsdags kväll tackade Eric nej till en inbjudan till Alexejs fest på Euroclub.
– Han kanske tycker att han är en så cool kille att han inte kan vara vän med mig.

Källa

//Bettan


Rybak: Nu kan Sverige vinna


Saade hyllas av sina finalmotståndare

Düsseldorf Nu hyllas Eric Saade av sina konkurrenter – och Alexander Rybak.
– Sverige kan vinna, säger Alexander Rybak, tidigare Eurovision-vinnare.
Han är i final. Och nu tror konkurrenterna att Eric Saade, 20, kan ta hem hela tävlingen med ”Popular”.
– Eric är en av mina stora konkurrenter. Jag tror att det kommer stå mellan mig, Blue och Eric i finalen, säger fransmannen Amury Vassilli som tävlar med bidraget ”Sognu”.

”Han har allt”

Även engelska Blue stämmer in i hyllningarna:
– Han har allt, utseendet, rösten, och låten. Han kommer att bli farlig, säger Duncan James i bandet.
Det största erkännandet kommer från tidigare Eurovision-vinnaren Alexander Rybak, 24, i natt:
– Jag diggar låten och hans uppträdande. Han gör en helt vanlig låt till en helt gudomlig låt. Eric förstår vad han sjunger om och vågar vara tuff i ansiktet, det är så många som gör saker och ting halvvägs, säger han.
Och han tror Eric Saade kan ta hem hela tävlingen.
– Eric har viljan och känslan. Sverige kan vinna allt. Jag gillade låten med en gång.
De norska musikkritikerna har tidigare hånat Sveriges chanser. Det ger inte Alexander Rybak mycket för.

”Smickrande”

– Eric är en ung och duktig artist, det säger sig självt. Titta bara på kritikernas bildbyliner och hur gamla de är. Och kritikerna vill själva hitta talangerna, de vill inte att någon bara säger ”kolla här, han är bra”. De vill vara oeniga med alla.
Eric Saade är glad över hyllningarna.
– Det är trevligt och smickrande. För mig finns det inget förlora längre. Nu är vi i final där vi ska vara. Nu är vi i bättre läge än sist. Nu är det succé som gäller, säger han.


Källa

//Bettan


Saades namn lästes upp sist i Eurovision


Spöket från repetitionerna flydde.
Belackarna tystnade.
Saade slog sig ut ur glasburen – och in i finalen.
Det var osäkert in i det sista.
Den egna favoriten Norge hade åkt ut och självsäkre Saade började plötsligt att tvivla.
– Nu kan det gå hur fan som helst, sa han till Nöjesbladet.
Även läsarna passade på att såga hans chanser i en omröstning där färre än 40 procent trodde att ”Popular” skulle gå vidare.

Dålig start

På repetitionerna var han osäker. På scen missade han flera kameror.
När det var dags att tillkännage de vinnande länderna såg det allt dystrare ut.
Namn efter namn räknades upp av programledaren. När sista landet skulle sägas var Saade fortfarande lottlös.
Men han hade aldrig behövt oroa sig.
– The last country is... SWEDEN!, ropade den tyska programledaren.
Eric Saade jublade.
De svenska tittarna drog en lättnadens suck.

Populära igen

Efter förra årets fiasko där Anna Bergendahl aldrig tog sig till final har Eurovision-Sverige äntligen återvunnit lite av sitt sårade självförtroende.
Eric Saade har gjort oss populära igen.
– Jag tror vi vinner hela skiten med Eric, skriver signaturen Larsson på Nöjesbladet.se.

”Ville döda honom”

I ett pressmeddelande hyllar Christer Björkman det unga svenskhoppet.
– Eric och killarna gjorde allt rätt ikväll. Eric har jobbat målmedvetet och stenhårt för det här och är så väl värd den här framgången. Nu laddar vi om inför lördagens final.
På presskonferensen fick Eric Saade till sist uttala sig själv. Nöjesbladets Tobbe Ek fick den första frågan.

Hur kändes det att vänta till sist?

– Jag ville döda mr Sand, det var vad jag tänkte, svarade Eric Saade.
Jon Ola Sand har tagit efter Svante Stockselius som chef för Eurovision.
– Men nu känns det jättebra, fortsätter Saade.
- Det var som tortyr!Källa

//Bettan


Pust - det gick


Nu törs jag säga att det ser lovande ut

DÜSSELDORF. Flämt.
Pust.
Det gick.
Skit i musikens kvalitet ett tag.
Bättre att börja med det roliga i stället – semifinalens sista minuter.
Det är som det är med kval i Eurovision song contest. Det tar ungefär fyra femmilar i Holmenkollen och två finska vinterkrig innan tv-programmet vaknar till liv och blir spännande. I år försökte exempelvis mellanakten, ett plågsamt utdraget dansnummer, att få Europa att somna stående. Men när de tio finalisterna ska avslöjas trycker pulsen ner gaspedalen. Årets nedräkning blev lång och svår. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2... vad i helvete?

Nio bidrag och länder lästes upp, däribland Danmark och Moldaviens struthattar, och Sveriges flagga syntes fortfarande inte på tavlan. Det såg ut att bli en jämmerdal igen. Allt började kännas som en repris av fjolårets tävling i Oslo. Mina kollegor började svära och förbereda sig för att jaga kommentarer om ett nytt fiasko från besvikna artister och festivalgeneraler som bara vill gå och gömma sig. Och när Sveriges flagga äntligen presenterades, sist av alla, kändes allt som en noggrant planerad kupp av tv-programmets producenter. Sverige är, med tanke på Eurovision-historien, alltid favoriter. Och Sverige har de senaste åren upplevt missväxt och gräshoppssvärmar och torka och pest och kolera i tävlingen. Med facit i hand var det givet att Eric Saade skulle rostas över öppen eld i semifinalens sista moment.

Sen kom en lättnadens suck. Den var så stor att marken nästan sprack under journalisternas fötter.
Glädjen fick sig dock en törn när Sveriges startnummer i finalen lottades – sju. Hmmmm. Jojo! Eftersom årets final inte innehåller en lika självklar favorit som Lena Meyer-Landrut i fjol eller Alexander Rybak i Moskva 2009 är de flesta överens om att startnumret i finalen kan bli direkt avgörande. Ju högre desto bättre. Artisterna som dragit sina startnummer ur en glasskål har högljutt klagat och fruktat de klassiska olyckstalen två och tre. När Bosniens veteranstjärna Dino Merlin fick tvåan höll ansiktet på att implodera av besvikelse. Saade får alltså uppträda efter de två irländska turbomupparna i Jedward? Utgångsläget kunde ha varit bättre. Men skit samma. Den gångna veckan har stämningen i den svenska delegationen varit dämpad. När andra länder dansat på borden har Sverige stått nere i hörnet med stukat självförtroende. Det behövs inte längre.

Kort efter att Eric Saade gjort sitt bästa framträdande hittills blev han ett world topic på Twitter. Visst, inläggen hyllade mest hans utseende. Men jag ser det ändå som ett gott omen. Sen när handlade Eurovison song contest om musik? I så fall hade Belgien fått sparken ur EU. Jag trodde inte att jag skulle få skriva följande två meningar om Sveriges chanser i Eurovison på många år. Kan få äta upp dem, men låt gå:  Det ser lovande ut. Det blir inte ett nytt fiasko.

LARSSONS TOPP 3
1) Eric Saade
Ynglingen levererade och tog glasburen till final.
2) Jedward
Det är omöjligt att inte gilla de irländska hypertomtarna. Frisyrerna och axelvaddarna är 100 procent Eurovision.
3) Alexander Rybak
Min favorit satt bredvid Nöjesbladets desk under semifinalen och hyllade Belgien. Vilket fick Tobbe Ek att utbrista: ”Det kan du inte mena, Eric!” Eric? Finns bara en Tobbe Ek.


Källa

//Bettan


Eric Saades divalater gör mig stolt och glad


Zandra Lundberg tycker att han är det bästa som hänt Sverige sedan Bert Karlsson slutade med politiken.

Sveriges hopp i schlager-EM är kaxig, dryg, divig och alldeles, alldeles underbar.

Det pratas i kafferummet om hur dryg Eric Saade har blivit.
”Vem tror han att han är?” frågas det hånfullt i kommentatorsfälten på aftonbladet.se.

Det började mumlas om Saade redan när han skaffade sig hemlig identitet för att stoppa fansen från att ränna i trapphuset eller hänga som klasar i trädkronorna utanför hans fönster.

Visst, kanske överskattar han sin popularitet en aning. Men samtidigt: det är väl soft för honom att slippa ha en hord av Hannah Montana-tröjor utanför dörr’n, hur oförargliga de än må vara.

Sedan har vi den här omskrivna beefen med ryssen Aleksej. Saade har tydligen kallat honom ”stolle”. Haha, ursäkta men exakt var är det här ett drygt beteende? Kommer ordet ”stolle” någonsin att listats som skällsordens tre-i-topp? Nej. ”Stolle” är något uråldrigt ord som pensionärerna svänger sig med på hemmet när någon skär upp en extra maffig bit gräddtårta.

I Norge är Saade iskall – en recensent vid namn Anders Grønneberg ger honom en ynklig etta i betyg. Eric svarar ”Jag bryr mig inte om det. Mitt enda svar till honom är – vem fan är du?”.

Kanske lite divigt sagt, visst.

Men vad fan.

Vad förväntas egentligen av pojken? Ska han gömma sig bakom sin presstab och ibland titta lite ängsligt under lugg och säga att han ”är så tacksam för allt” och att ”hur det än går så är jag ändå nöjd för att ha tagit mig så långt”? Är det roligt? Är det så vi vill att representanten vi vaskat fram för att strida i Europa under blågul flagg ska vara? Ärligt, var Anna Bergendahl rolig

Personligen tycker jag
att det är alldeles, alldeles underbart att 20-åriga Saade hotar med att gå av scenen inför 20 miljoner tittare om tyskarna schabblar med tekniken. Jag skulle älska om han hade gjort det. Jag skulle ha suttit hemma i tv-soffan och trots mitt åländska ursprung känt mig alldeles varm och stolt inombords.

Saades kaxighet är fan det bästa som hänt Sverige sedan Bert Karlsson slutade med politiken.

Källa

//Bettan


Startordningen i ESC 2011

1. Finland
2. Bosnien & Herzegovina
3. Danmark
4. Litauen
5. Ungern
6. Irland
7. Sverige
8. Estland
9. Grekland
10. Ryssland
11. Frankrike
12. Italien
13. Schweiz
14. Storbritannien
15. Moldavien
16. Tyskland
17. Rumänien
18. Österrike
19. Azerbajzjan
20. Slovenien
21. Island
22. Spanien
23. Ukraina
24. Serbien
25. Georgien

//Bettan


I natt firade Saade med en Club Sandwich

Precis i detta nu firar Eric Saade på sitt hotell tillsammans med hela den svenska delegationen. Men särskilt vilt går det inte till. I morgon väntar repetitioner igen.

Eric har beställt in en club sandwich och en cola som han sätter i sig.

I morogn är det ju två genrep inför finalen. Först ett klockan 14:30 till 17:30 och sen ett på kvällen, klockan 21:00 till 0:30. Jag är så klart på plats och bloggar om hur det går för honom.

Kvällsrepet filmas dessutom och visas för jurygrupperna så det repet är rejält viktigt, det ger halva poängen på lördag.

Källa

//Bettan


SVERIGE GICK VIDARE!!!!!!!!!!!//Bettan

Oddset

Semifinal 2. Går bidraget till final?

Bosnien-Herzegovina               1.04
Estland                                   1.09
Danmark                                1.10
Sverige                                 1.14
Irland                                     1.15
Rumänien                               1.18
Österrike                                1.33
Ukraina                                  1.37
Moldavien                               1.48
Slovenien                               1.50
Lettland                                  2.05
Bulgarien                                2.25
Israel                                     2.40
Cypern                                   2.85
Slovakien                               3.00
Nederländerna                        4.00
Vitryssland                             4.30
Belgien                                  5.50
FYR Makedonien                     7.50

Källa

//Bettan

Eric Saade efter andra genrepet: "För första gången fick vi feeling"


Igår genomfördes två repetitioner inför kvällens semifinal och Eric var mycket nöjd med sin och dansarnas prestation. Men trots det bästa framförandet hittills under tiden i Düsseldorf så var bildproduktionen inte uppskattad från svensklägret.

Källa

//Bettan

"Jag kommer att vara skitnervöst"


- Jag kommer säkert vara skitnervös. Jag kommer säkert skaka när jag ska in på scenen, säger Eric Saade när han träffar TV4:s Anna Herdenstam timmarna innan semifinalen i Düsseldorf. 

Han ser lugn och avslappnad ut i soffhörnet när Anna Herdenstam träffar honom. Men Eric Saade vet att det kommer ändra sig när det blir dags för kvällens semifinal.
Nervositeten är inget som går att kontrollera, utan den hör till, säger det svenska schlagerhoppet.

- Jag kontrollerar inte det utan släpper lös det istället och det känner hela publiken, säger Saade.

"Jag vill vinna"

Eric Saade säger också att han ser hela schlagercirkusen som ett litet steg i sin karriär.
- Som artist är jag nöjd där, men både media och svenska folket är säkert inte det. Dom vill säkert ha mig bland topp-tio och det vill jag också. Jag vill vinna.

Källa

//Bettan


Eric Saade - Bilder i Düsseldorf

Källa

//Tessan

Eric Saade - Svtplay//Tessan

Eric Saade - Popular i Frankrike, Paris


Publiserades 9 Maj 2011

//Tessan

Twitter - Justin är sjuk//Tessan

Fråga:

Från Sara:
Fråga: Kan ni inte också visa bilderna på dom ni ritat av?

Svar: Visst kan vi det här kommer dom.


Bilden på Eric som Bettan målade 
hittat Här


Bilden på Justin som jag målade
hittat Här

//Tessan


Justin Bieber - Töntigt att bli kallad snorungeSom Starlounge igår kunde rapportera, ansåg en av Justin Biebers kollegor från tv-serien ”CSI”, där sångaren haft en biroll, att 17-åringen uppförde sig som en ”snorunge” under inspelningarna. Men den unga popstjärnan finner sig inte i vad som helst, och nu har han kommit med ett försvar på sin Twitter-sida.

Det var Marg Helgenberger, 52, som i en intervju med den franska radiokanalen Europe 1, berättade att Justin ”på många sätt uppförde sig som en snorunge” då han jobbade med serien. Justin menar nu att Marg inte har någon legitim grund för sitt uttalande eftersom hon inte känner honom.

— Det är ganska töntigt när någon man bara har träffat kort och aldrig jobbat med kommer med kommentarer om dig. Jag kommer att fortsätta önska dem lycka till och vara snäll, skrev han under måndagen på Twitter.

Justin, som av Marg anklagades för att ha låst in en av producenterna i ett skåp, berättar vidare att han inte tänker låta ”CSI”-stjärnans kommentarer påverka honom.

— Jag vet vem jag är och ibland kommer folk bara att säga vad de vill. Håll huvudet högt och var den mannen som din mamma uppfostrade dig att vara, fortsätter han.

//Tessan

Källa

Eric Saade - Vilken j*vla stolle han ärFajten som aldrig tar slut. Den som inte har varit helt avskärmad från de svenska nyhetsmedierna de senaste veckorna kan inte ha missat det tjafs som har pågått mellan Eric Saade och hans ryske Eurovisionkonkurrent Alexej Vorobjov. Fram och tillbaka har de två anklagat varandra för att stjäla danssteg och vara undermåliga artister – fajten har helt enkelt aldrig tagit slut.

Så sent som igår trappades bråket upp ytterligare, när Eric fick reda på att hans rival vikt ut sig i tysk press.

— Vilken j*vla stolle han är alltså, sade han till Expressen då han fick se bilden.

Det är i tidningen PopCorn som den 23-årige sångaren poserar närmast naken – något som Eric tar chansen att håna.

— Det här är ju ingen normal bild. Tänk om jag hade gjort en sån här sak, och vikt ut mig. Vad håller han på med, fortsätter sångaren.

Den ryske stjärnan har utåt sett försökt att försonas, och har vid tidigare tillfällen berättat att han inte har något otalt med Eric.

— Jag tycker bara att vi ska vara vänner, sade han för en tid sedan till sajten Poplight.

Men Eric vägrar köpa sin konkurrents ursäkter och menar att Alexej ”snackar skit”. Hittills har han inte velat ställa upp på bild tillsammans med sin ryske medtävlande, och tackade direkt nej då han blev inbjuden till den fest som Alexej ska ha i Düsseldorf ikväll.

Alexej tävlade under tisdagskvällen i Eurovision Song Contests första semifinal, och knep en av platserna till den slutliga finalen på lördag. Nu är han med andra ord ett verkligt hot mot Eric, som tävlar i morgondagens semifinal.

//Tessan

Källa
 


Eric Saade och Justin Bieber

Hej!
I bilden i skolan så har jag och Bettan målat Eric och Justin i svartvit och här ska ni få se dom.


Målat Bettan


Målat Tessan

//Tessan


Saade hånar ryske rivalen

Här hittar ni artikeln från aftonbladet

Eric snoppar av den stora björnen Baloo

DÜSSELDORF. Det är olycksbådande att Sverige är favorittippade igen.

Och uppfriskande att Eric Saade muckar med Ryssland.

Ordkrig piggar upp.

Annars brukar ju stämningen i Eurovision-bubblan vara så falsk och tillrättalagd och lismande att man vill skrika och slå sönder inredningen.

När Eric Saade ger en verbal lavett till en artist som heter Vorobjov i efternamn begår han ett etikettsbrott.

Tävlingens presskonferenser ska helst inte innehålla några syrligheter. Man ska ställa artiga ”frågor” om artisternas förträffliga låtar och uppträdanden och skor och favoritfåglar. Det är en oskriven regel i tomtefabriken. Allt annat är ett stort och fett ”nein”.

Och det är inget blåbärsland som Saade snoppar av. Det är Ryssland. Den stora björnen Baloo. En supermakt som de flesta tar emot med hatten i handen och blicken i golvet.

Eric Saade har dessutom rätt. Utanför Eurovision är Vorobjuv, eller vad Rysslands representant nu heter, ingenting. Samme Vorobjolk har hittills inte fått en lika stor uppmärksamhet som Sverige, vilket kan vara en förklaring till hans glirlingar i media.

Saades medverkan har gjort att Sweden är – håhåjaja – förhandsfavoriter igen. ”Popular” har fler träffar på Youtube än de flesta av konkurrenterna och schlagerfansen rankar honom som tvåa i den andra semifinalen på torsdag.

Och det behöver, som alla redan vet, inte betyda ett dugg. Stämningen i den svenska delegationen är därefter – behärskad. Ingen tar ut nåt i förskott, trots att Saades andra repetition är prickfri.

I Düsseldorf är ”Popular” som en blandning av ett dansnummer från tv-serien ”Glee” och ett åskväder. Numret står ut.

Speciellt eftersom alla andra länder har bestämt sig för att vara plågsamt

intetsägande samtidigt. Inte ens Ukraina, denna pålitliga vulgoleverantör, lever upp till förväntningarna.

Om inte Sverige går till final 2011 så ...

Det är ett riktigt rövår.


Källa

//Bettan


Bieber-fans orsakade kaos


Polis tvingades stoppa paraden

Justin Bieber-paraden i centrala Stockholm slutade i kaos.

Polis kallades till platsen för att lugna fansen.

– Ordningsvakterna behövde stöttning, säger vakthavande befäl i city.

Enligt polisen hade runt 300 tonårsflickor samlats på Sergels torg i centrala Stockholm för en stor Justin Bieber-parad. Målet: Att få honom till Sverige under sin världsturné.

Motståndare dök upp

Fansen hade på sig kläder med Justin Bieber-tryck och dansade hans danser på gatorna. Men vid 16-tiden spårade det ur. Enligt folk på plats kastade några personer vattenballonger på fansen och skrek nedsättande kommentarer om Justin Bieber. De hade även plakat med texten ”Nonbelieber”.

”Många som ringde”

Den stora skaran sprang uppåt Drottninggatan och situationen var utom kontroll.

– Det var stökigt mellan fyra och fem. Ordningsvakterna behövde stöttning, så vi har haft en insats där. Det är många som har ringt om att det är kaos. Men sedan har det lugnat ned sig, säger vakthavande befäl vid City i Stockholm.

Initiativet till paraden togs på en Facebooksida för Biebers fans.

– 300 tonårsflickor utan arrangör, det var lite stökigt, säger vakthavande befäl i city.


Källa

//Bettan


Klipp från CSI

//Bettan

Uri vet vem som vinner Eurovision-finalen!


Söndagar 20:00 Kanal 5

Det här händer i andra semifinalen...

Nu ska den sista finalplatsen fyllas. I söndags röstade tv-tittarna fram Henrik Silver som den förste av två finalister. På söndag är det Stefan Odelberg, Riku Kopponen och Peter Gröning som slåss om den sista finalplatsen.

Under programmet kommer Uri att förutspå vilket land som vinner Eurovision Song Contestfinalen i Düsseldorf nästa vecka. Hans förutsägelse kommer skrivas ner på en lapp och föras av säkerhetsvakter till ett hotell i Stockholm där det kommer att hänga väl synligt hela veckan, för att nästa söndag, dagen efter Eurovisionfinalen, tas tillbaka till studion och öppnas för första gången.

De tre gäster som blir indragna i alla nummer är artisterna Sibel Redzep och Blossom Tainton samt fotbollslegenden Glenn Hysén.

Källa

//Bettan


Mollan får träffa Justin Bieber//Bettan

Facebook - Eric Saade:

Eric Saade at the Opening Reception in Düsseldorf
//Bettan

Sweden: Eric Saade breaks the glass!


Düsseldorf, Germany - Eric Saade has been popular in Sweden since his partivipation last year in the Swedish national final for the Eurovision Song Contest, the so-called Melodifestivalen. His song Manboy came third there, but his firsy album Masquerade became a megaseller. Today, Eric was on stage again to find the best ways to perform his song Popular wich has been named as one of the favourites to win the contest this year.

Källa

//Bettan

Sweden - Rehearsal and Backstage


Publicerades 7 maj 2011

//Bettan

Saade fast i buren - igen

Saades glas vill inte smälla: Jag var jätte orolig

DÜSSELDORF. Mardrömsstarten fortsätter. I går var Eric Saade, 20, återigen fast i glasburen.
– Jag var jätteorolig, sa han i natt.
Det är numera Europas mest kända glasbur. Som inte vill explodera. Eric Saades Eurovision-resa började inte direkt explosivt. Under första repetitionen på arenan i tisdags exploderade inte glasskivan i buren. Problemen fortsatte på det extrainsatta repet i går, då de endast testade momentet i showen då Saade går in i buren. Första försöket misslyckades.

"Oerhört frusterande"
Chefen för svenska delegationen, Christer Björkman, är oroad och har i veckan fått kalla till extramöten med arrangören.
– Glaset briserade inte. Det är oerhört frustrerande när det inte fungerar. Och ett orosmoment för Eric, säger han.
Även Eric visade sin frustration på repet. Felet hittades och glaset exploderade till slut vid det sista försöket.
– De satte metallbitar mellan glaset och ramen så att glaset inte kan röra på sig. Nu är det löst, innan dess var jag jätteorolig, säger Eric.
– Vi måste veta att vår effekt fungerar, säger Christer Björkman.
I dag repeterar Saade för tredje gången på arenan.
– Jag måste fokusera på allt. Det är en ny scen och nya kameravinklar.
Sent i går kväll fick Saade känna på kändislivet när han uppträdde med ”Popular” på Euroclub, Eurovision song contest officiella nattklubb.
– Det var grym respons. Det känns overkligt, säger Saade efteråt.

"Vill kramas"
Nedanför scenen omringades han av hängivna fans.
– De vill ta bilder och kramas. Jag får hela tiden höra att vi är favoriter och att vi kommer gå till final. Det är jättekul.
Sedan försvinner Eric och hans entourage i folkmassan.

Källa

//Bettan


Chocken - en puss av Bieber


Mollan Andersson får sin högsta önskan uppfylld i premiäravsnittet av ”Kvällen är din” när hon träffar flickidolen Justin Bieber. ”Det kändes helt fantastiskt att få träffa honom”, säger Mollan.

I kväll uppfyller Martin Stenmarck drömmar på löpande band. Mollan Andersson, 10, får ett nervkittlande pussmöte med idolen Justin Bieber.
– Jag började gråta, säger hon.
I kväll är det premiär för ”Kvällen är din” på TV4. Martin Stenmarck uppfyller vanliga människors högsta drömmar. Kvällens avsnitt blir en riktig tårfest. Mollan Andersson är, i likhet med de allra flesta 10-åringar, ett stort Justin Bieber-fan. Det är då programledaren Martin Stenmarck rycker in. Han överraskar Mollan Andersson med ett personligt filmklipp från hennes idol.
– Justin Bieber är hennes största idol och då fixar vi ner henne till Berlin på hans spelning, säger Martin Stenmarck.

Spännande möte

Det var svårt för Mollan Andersson att ta in att drömmen gick i uppfyllelse.
– Jag fattade först inte. Jag blev så chockad, säger hon.
I Berlin får Mollan Andersson äntligen träffa Justin Bieber. Minuterna innan mötet var en nervpers.
– Jag var jättenervös för vad jag skulle säga. När jag stod utanför och väntade kändes det som jag skulle svimma. Det kändes helt fantastiskt att få träffa honom. Det var helt otroligt!, säger hon.
Mollan Andersson passade på att ge sin idol en present.
– Jag hade med en liten låda som jag har gjort i slöjden och i den låg det ett lyckotroll. I locket hade jag satt fast en text och min adress, säger hon.

”Jag började gråta”

I gengäld gav Justin Bieber henne en påse fylld av Bieber-prylar och han avslutade mötet med att ge henne en ordentlig puss på kinden. När stunden var över, brast det för Mollan.
– Jag började gråta. Mamma stod bakom och sa att jag skulle krama honom. Jag var så chockad så jag slängde armarna om honom så han nästan trillade baklänges, säger hon.
När Mollan sitter i ”Kvällen är din”-studion får hon återuppleva sitt möte med Justin Bieber. Då går det inte att få stopp på tårflödet.
– Det var en sådan chock att se alla bilder igen och få höra vad mamma och de andra hade sagt om mig, säger hon.


Källa

//Bettan

Justin Bieber utskälld av av flygvärdinna


LONDON. Tonårsidolen Justin Bieber, 17, vägrade sitta still - trots att flygplanet rullade ut mot startbanan.
En flygvärdinna ska då ha sagt till honom:
- Du beter dig som ett barn.

Incidenten inträffade ombord på en Qantas-flight mellan Sydney och Melbourne i Australien i söndags. När flygplanet var på väg ut till startbanan lämnade sångaren sitt säte och började gå omkring. Enligt The Sun ska en av flygvärdinnorna snabbt ha varit framme och rutit:
– Du beter dig som ett barn. Justin Bieber bad senare om ursäkt för det inträffade, efter att flygvärdinnan sagt att han skulle respektera hennes arbetsplats.
En medpassagerare berättade om händelsen på Twitter. ”Han var lite olydig men bad om ursäkt och flygvärdinnan blev inte utom sig”.

Källa

//Bettan

Saade rasande - satt fast i glasburen


Här får Eric Saade panik
DÜSSELDORF. Här får Eric Saade panik när problemen med glasburen fortsätter - mitt på scenen fick artisten i går ett vredesutbrott.
Han skrek en svordom över hela arenan och sparkade ilsket rakt ut i luften:
- Klart att det var frustrerande, säger sångaren som hade krismöte efteråt.

Redan i onsdags, strax efter att Eric Saade, 20, landade i Düsseldorf hände det som inte får hända.
Pyroteknikerna lyckades inte spränga den omtalade glas- buren - och Eric Saade var kritisk till hur den tyska produktionen skött sitt arbete med den för Sverige så viktiga specialeffekten där glaset ska krossas i refrängen.
- De sa att "vi använde nog för lite krut" och då sa jag: "Då får ni dubbla det! sa han efter den första missen.

Extrainsatt rep
Under gårdagen fick Sverige en extrainsatt repetition för att säkerställa att allt tekniskt sitter - men problemen fortsätter. Och det syntes tydligt att den svenske sångaren nu är både skärrad och irriterad. Än en gång gick glasburen inte att spränga - vilket gjorde Eric Saade rasande.

"Kommer vara stressad"
Expressen, som var på plats, kunde se hur han i frustration och ilska skrek "fuck" rakt ut över scenen, vilket fick flera utländska journalisterna att reagera. Först en timme senare, vid ett nytt försök, kunde sprängningen genomföras, och Christer Björkman har å Sveriges vägnar nu krävt ytterligare extra provsprängningar.
- Vi har ju begärt det. För Erics skull räcker det ju inte att se det fungera en gång. Han måste ju få se att det fungerar två, tre gånger för att få ett lugn. Annars kommer han ju att vara skitstressad att det inte ska fungera, säger Christer Björkman, som i natt försökte lugna:
- Nu har de hittat felet och det känns jättebra. Jag kan vara kolugn och det är bara att köra på.
Eric Saade sent i natt:
- Det är klart att det var frustrerande till en början.

Källa

//Betan

Har redan slagit alla rekord

Justin har sålt över 9 miljoner album,
passerat en miljard träffar på YouTube och
var förra året USAs mest googlade person.
3D-dokumentären "Never say never" har
gått om Micheal Jacksons "This is it" som
mest sedda konsertfilm och spelat in över
630 miljoner kronor.
Och tonårsidolen får hela tiden draghjälp
och fler fans genom att kändisarna som
skådisen Johnny Depp, 47, komikern Ellen
DeGeneres, 53, samt sångerskan Rihanna,
23, är självutnämnda "Beliebers" och sprider
hans namn även till de äldre generationerna.
I Sverige växer Justin hela tiden fast
intresset för flickidolen än så länge är svalt
jämfört med större delen av den övriga
västvärlden.
Men själv har han sitt
mål klart för sig. Justin
är inte nöjd förrän
han är lika stor eller
större än framlidne
King of Pop:
- Oavsett hur
gammal du var
älskade du Micheal
Jackson. Det är
den nivån jag vill nå,
siar han.

Källa: Se & Hör

//Bettan

Sexsymbol och mot abort

Hans unga fans kallar
sig för "Beliebers". Han
är en sexsymbol för
massvis med tjejer i de
nedre tonåren och påstår
sig ta sin roll som idol på
största allvar. Därför är
Justin till exempel med på
diverse välgörenhetsprojekt och
kämpar mot mobbning.
- Jag vill vara en förebild och vill inte
göra någon besviken, har han sagt.
Men han är uppväxt i en troende
kristen familj och ibland kan hans
uttalanden få en att undra hur bra
Justin egentligen är som förebild.
Som när han för några månader sa
att han tycker att det är "sorgligt" när en
kvinna blir gravid efter våldtäckt, men
att "allt händer av en anledning" och
att det därför ändå måste vara guds
mening att hon ska behålla barnet:
- Jag förtår inte hur det kan vara
en ursäkt för att göra abort.
Men kritiken har varit mycket hård.

Källa: Se & Hör

//Bettan

Justin Bieber's message for NZ


Publicerades 5 maj 2011

//Bettan

Justin Bieber's message for NZ


Publicerades 5 maj 2011

//Bettan

Eric Saade's first rehearsal (impression)


Publicerades 3 maj 2011

//Bettan

Docka som säljer lockar

Förutom att han redan släppt sin debutskiva
"My World" två gånger om med åtta månaders
mellanrum finns det allt från Bieber dockor,
lakan, Iphone-skal, smycken, mjukisbrallor
och t-shirts.I januari slog till exempel Bieber-
nagellacket försäljningsrekord i USA. För bara
några veckor sedan fick han en egen vaxdocka
avtäckt på Madame Tussauds i London.När han lagom till sin 17-årsdag den 1 mars
klippte av sig sitt berömda hår blev fansen
hysteriska. Men Justin delade ut lockarna till
kändisar som skänkte dem till välgörenhet,
En av lockarna såldes på auktion
för 245 000 kronor till förmån för en
djurorginisation.I höstas släppte Justin en självbiograf och för en månad sedan
hade han första film "Never say Never", 3D premiär i Sverige.

Källa: Se & Hör

//Bettan

Eric Saades eurovision resa - dag för dag


Eric Saade har anlänt till Düsseldorf och nu väntar ett späckat schema för det svenska hoppet. Poplight har full koll på vad som händer inför semifinalen och ger dig alla detaljer här!

I tisdags anlände Eric Saade till Düsseldorf för att genomföra sin första repetition i Esprit Arena. Då gick också startskottet för en intensiv vecka och för varje dag som går trappas stämningen upp. Såhär ser schemat ut för Eurovisionsrepresentanten – dag för dag:

Fredag
En dag fylld av repetitioner och intervjuer. På dagen repar Eric och hans dansare på egen hand och senare på kvällen tar de sig till arenan för ett extrainsatt rep. Mellan repetitionerna gör Eric intervjuer med utländsk press samt en längre intervju för SVT:s egen bevakning. På kvällen väntar sedan ett framträdande på Euroclub tillsammans med ett flertal andra artister.

Lördag
Eric gör ytterligare en repetition i arenan på förmiddagen. Efter det följer en internationell presskonferens i det intilliggande presscentret samt enskilda intervjuer med svensk press. På kvällen vankas en officiell välkomstfest i Düsseldorf Tonhalle, med både mat, dryck och underhållning, för alla som deltar i eller jobbar med Eurovision Song Contest.


Internationell presskonferens med den svenska delegationen.

Söndag
En lugnare dag med några timmar av repetitioner och intervjuer. Fri tid att utforska staden.

Måndag
Eric besöker en av stadens mest utmärkande byggnader, det 240 meter höga tv-tornet, för att fotograferas av svensk press. På eftermiddagen följer fler repetitioner och tid att förbereda sig.

Tisdag
Eric träffar brittiska Blue i Rådhuset för fotografering och intervjuer. Därefter följer dagens repetitioner, och sedan avslutas dagen med att titta på den första semifinalen tillsammans med Frankrikes artist Amaury Vassili.

Onsdag
Dagen före semifinalen innehåller två genrep, där Eric får chansen att öva sitt nummer ytterligare två gånger på scen. Sen kväll görs korta telefonintevjuer innan det är dags att sova inför den stora dagen.


Eric taggar backstage med sina dansare.

Torsdag
Ett sista enskilt rep med dansarna samt ett sista genrep. Kl. 21:00 börjar den andra semifinalen där Eric startar som nummer 8. Resultatet blir klart ca. 22:45 – då får vi veta om Sverige är med i lördagens stora final. Går allt som det ska väntar en internationell presskonferens samt enskilda intervjuer med svensk press. Startnumret i finalen lottas. Sedan väntar en god natts sömn innan det är dags att ladda om inför den stora finalen.

Om Sverige går vidare:

Fredag
Två genrep inför lördagens final. Några intervjuer med svensk och internationell press, både på plats och över telefon. En sista genomgång av detaljerna inför finalen.

Lördag
Finaldags! På eftermiddagen genomförs ett sista genrep inför finalen. Kl. 21:00 börjar sändningen och strax efter midnatt får vi veta om Eurovision Song Contest 2012 hålls i Stockholm eller om den svenska delegationen återigen får åka hem med sänkta huvuden.


Ska Eric Saade få bli såhär glad igen?

Källa

//Bettan


Eric Saade in Düsseldorf


Publicerades 4 maj 2011

//Bettan

Made of pop - Sommarturné


Klicka på bilden för att göra den större

//Bettan

Tack för allt, Youtube

Då Justin var 12 år gammal
kom tvåa i en talangtävling
i Kanada med Aretha Franklins låt
"Respect" la han mamma upp
en video av framträdandet på
YouTube. Den spred sig snabbt
och peppad av alla besökarna
spelade Justin in nya videor med
covers av Justin Timberlake, 30
och Chris Brown, 21. Efter att ha
upptäckted av sin manger fick
han skivkontrakt med Usher, 32,
sedan denne vunnit budgivnings-
krig mot Justin Timberlake.
Och de sociala medierna är
fortfarande lika viktiga för
Justin karriär. Förutom att
videon till hans låt "Baby" är
den mest sedda någonsin på
YouTube har han 8 miljoner
följare på Twitter och otroliga
25 miljoner människor som
följer honom via Facebook.

Källa: Se & Hör

//Bettan

Justin Bieber - Born to be Somebody//Tessan

Bilder från Paris, FrankrikeKälla

//Bettan

Justin Bieber med mord i sinnetVi är vana att se Justin Bieber som den söta, väna 17-åring han är. Och inte undra på det – popstjärnan har bara varit, och spelat, sig själv varje gång han har medverkat i tv och film.

I höstas gjorde han debut som massmördaren Jason McCann i den amerikanska tv-serien CSI, och igår var han tillbaka i svenska tv-rutan. För Nöjesbladet berättar han om befrielsen i att få spela ond.

— Det var spännande att få spela någon som är så ond, särskilt eftersom jag är så snäll själv, skrattar han och tillägger:

— Det är skönt att få vara någon annan ibland.

I serien har Justin spelat en mordisk tonåring med stora problem, och sångaren menar att det har varit en riktig utmaning att spela Jason.

— Jag har spelat mig själv sedan jag var på Nickelodeon. Det här var mer av en utmaning, McCann är en störd kille som dödar massor av folk.

Men föga förvånande drömmer den till synes så ödmjuke tonåringen ändå om att få spela in lite ”snällare” filmer.

— Nu vill jag göra en komedi. Drömmen är något med Will Ferrell. Jag skulle vilja spela hans son, avslöjar han för tidningen.

Hur det går med Justins framtida skådespelarkarriär får vi se, men är den unga sångfågeln så talangfull i sitt agerande framför kameran som han är på scenen, så lär han snart kunna bocka av ännu en succé från sin meritlista.

Källa

//Tessan

Justin Bieber - My World Tour Melbourne, Australien
Fler bilder Här

//Tessan

Justin Bieber anländer till flygplatsen i Melbourne, Australien


Bilderna hittat Här

//Tessan

Eric Saade - Gomorron Sverige


Publiserades 2 Maj 2011

//Tessan

Ny design på g!

//Bettan

Justin Bieber CSI Ikväll

21:00 - 21:55

Amerikansk kriminalserie från 2010-11
Nick får ett samtal från sin fiende Jason McCann (Justin Bieber) som varnar honom
för att någon tänker mörda honom.
Dr Langston möter Nate Haskell igen när han ska vittna mot honom i en mordrättegång

Källa

//Tessan


Justin Bieber lider av svåra ryggsmärtorJustin Bieber
struntade inte i de uppträdanden han skulle hålla i Australien den här veckan, trots att han lider av svåra smärtor efter att ha skadat ryggen i en olycka.

Den 17-åriga sångaren landade i Brisbane i tisdags, där han skulle uppträda senare samma kväll, och såg ut att lida av smärtor under ankomsten då han höll sig om ryggen när han gick av planet.

Justin berättade senare för fansen via Twitter att han, som en följd av smärtorna, hade blivit tvungen att ta en vilopaus på hotellet.

— 24 timmars resande – helt galet. Ryggen är förstörd, men vi är på bra humör. Vi klarade det äntligen. Australien, vi är här. Jag har smärtor i ryggen och måste vila, ryggen tar livet av mig, skrev han.

Vi får hoppas att ryggsmärtorna lindras så att sångaren obehindrat kan glädjas över att få spela in en film tillsammans med Oscarsnominerade Mark Wahlberg senare i år.

— Justin Bieber och jag ska göra en film tillsammans. Vi håller på att skapa den tillsammans. Ja, vi ska göra den hos Paramount. Vi har pitchat idén och pratat med honom (Bieber red.anm.) om att göra den, och han älskar idén, sade Mark tidigare.

— Han har skickat mig videor. Han skickade också en video med sig själv, och ja, jag tycker att han har talang, fortsatte han.

Källa

//Bettan

Eric Saade köpte blommor för 2000 kronor


Eric Saade köpte en födelsedagsbukett - för 2000 kronor.
Till en rysk dam som han inte känner.
- Jag blev själv chockad, säger han till RIX MorronZoo.

Den svenska popfavoriten var nyligen i Ryssland för att göra promotionarbete inför Eurovision Song Contest i Düsseldorf.
Med sig som följeslagare hade han schlagergiganten Filipp Kirkorov, nära vän och tidigare gift med den ryska superstjärnan Alla Pugatjova.
- Han hjälpte mig på många sätt och var fantastisk. Han tog mig under sina vingar och tog med mig på en massa saker, säger Eric Saade i RIX MorronZoo.

  Medverkade i "Jacobs stege"
Bland annat fick Eric Saade följa med Kirkorov till Alla Pugatjovas födelsedagsfest.
Men allt blev inte riktigt som Eric Saade hade tänkt sig. Som present till Pugatjovas tvingades han nämligen ge en blombukett - för 2000 kronor.
- Jag blev själv chockad, för det var inte jag som köpte dem. Det var Filipp Kirkorovs assistent som köpte dem, säger Saade i RIX MorronZoo och fortsätter:
- Jag sa till henne att jag ville ha blommor och så kom hon tillbaka och sa: 2000.
Alla Pugatjova är bland annat känd från Eurovision Song Contest och har släppt skivor sedan 1976. Hon medverkade även ofta i det svenska tv-programmet "Jacobs stege" på 80-talet.
Eric Saade tävlar i Eurovision Song Contests andra semifinal den 12 maj.

Källa

//Bettan


Eric Saade laddar inför Eurovision


Publicerades 29 april 2011

//Bettan

Topp 43

Här är några videor från You Tube där personer från olika delar av Europa säger vad de tycker om årets deltagare i ESC 2011


#1 Sverige


#2 Sverige#2 Sverige#2 Sverige#1 Sverige#17 Sverige#16 Sverige


#6 Sverige


//Bettan

RSS 2.0