Jedwards tjejattack mot Eric Saade


I Eurovision tog de alla med storm och fick tolv poäng från Sverige. Nu turnerar de runt världen och skakar hand med Barack Obama. Men de irländska tvillingar Jedward, 19, som i kväll kommer till Sommarkrysset har framför allt en förmåga - de slutar aldrig prata.
- Eric Saade säger att han vill bli populär. Hoppas han är det nu. När han går till skolan är han säkert jättepopulär. Men vi får alla tjejerna, säger Edward Grimes om den forna konkurrenten.
John och Edward Grimes, eller Jedward som tvillingarna kallar sig på scen, sprang över borden på presskonferensen under Eurovision och tog en åttonde plats med sin "Lipstick". De har även varit med i "Sommarlov" på SVT och i kväll uppträder de i Sommarkrysset på Gröna Lund.
- Jag tror att alla i Sverige älskar vårt hår. Vi försöker fixa en svensk turné. Max Martin, jag vill möta honom och fråga om han vill skriva en cool låt. För oss handlar allt om popmusik. Man ska vara galen, inte tråkig, fortsätter han i ett rasande tempo.

"Saade är cool"
John Grimes bryter in:
- Eric Saade är cool. Han säger att han vill bli populär. Hoppas han är det nu. När han går till skolan är han säkert jättepopulär. Men vi får tjejerna. Alla tjejer, säger han.
Enligt Jedward förföljer fansen dem överallt efter succén i Eurovision som också lett till att de fått träffa den amerikanska presidenten Barack Obama.
- Vi fick choklad av honom som det stod "förseglad av USA:s president" på. Michelle Obama sa att vi var blyga, hon var nog sarkastisk. Obama sa att vi hade coolt hår. Jag skakade Obamas hand, den var jättestor. Han hade en glöd runt sig också, säger Edward innan han återkommer till de kvinnliga fansen:
- Det är coolt att tjejerna kan välja mellan oss. Det finns bara en Justin Bieber, men det finns två av oss. Alla i skolan tyckte förresten att vi var knäppa för att vi lyssnade på Britney Spears. I dag gör alla andra ingenting och vi är de mest framgångsrika ton­åringarna i Irland, säger han.¨
Källa


//Bettan

Kommentarer
Postat av: Em.

HejhejAllt bra med dig?kram

2011-07-10 @ 12:11:15
URL: http://jonassonemelie.blogg.se/
Postat av: Linnea

Haha jag hade ju hellre hängt efter Eric än dom två :P hahaHoppas du får en trevlig dag:)

2011-07-10 @ 12:23:22
URL: http://ninnah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0