Justin Bieber: "Jag är onormal"

Justin Bieber: "Jag är onormal"
Efter tolv intensiva månader i det absoluta rampljuset talar Justin Bieber ut om sina försök att leva som en vanlig tonåring - och hur berömmelsen påverkar hans humör.

 

Den 16-årige sångaren sveptes iväg från en anonym tillvaro hemma i Kanada efter att musikmogulen Scooter Braun hittat Justins egna sångklipp på Youtube.

Sedan dess har den unga talangen erövrat tonårshjärtan världen över, och Justin medger att hans status som en av planetens hetaste stjärnor har ett högt pris.

— Jag är galen, jag är knäpp, säger han i nya numret av Vanity Fair.

— Bara sättet som min hjärna funkar på. Jag är onormal. Jag tänker annorlunda och är tankespridd. Jag är bara galen, men jag tror att de bästa musikerna är det.

Justin avslöjar också att hans stora musikaliska influenser kommer från soulen.

— Musik är musik och jag är definitivt influerad av Michael Jackson och Boyz II Men och svarta artister. Men jag gillar deras röster och sätter som de underhåller på - det handlar inte om deras hudfärg.

— Michael (Jackson) klarade att nå ut till unga som gamla, han begränsade sig aldrig. Han hade en sån bredd, alla älskade honom, och det är mitt mål - att göra folk glada, att inspirera dem, och att alla ska heja fram mig.

Trots att han gillar att stå i uppmärksamhetens centrum, så inser Justin att hans berömmelse innebär att han aldrig kommer att kunna återvända till tiden då han var en "vanlig grabb".

— Det är svårt att hitta balansen. En vanlig grabb som får influensa kan bara gå hem. Jag kan inte det. Allt är viktigt. Men min psykiska hälsa är också viktig. Även om jag är arg så ler jag och låtsas vara glad.

— Det är inte ofta jag låtsas, det som är jag är jag. Jag vet att jag måste offra mycket av mig själv, eller mycket av mitt privatliv.

Stressen från det intensiva jobblivet har orsakat sömnproblem, förklarar Justin.

— Jag snurrar runt i sängen och tänker. Mina tankar rusar. Jag tänker på alla saker som jag inte hinner tänka på under dagen, saker som familjen och Gud och sånt som borde vara viktigare, men som man inte hinner tänka på eftersom man har fullt upp med allt annat på dagen.

Justin berättar också att han är tillfreds med att främst ha kvinnliga fans - men han hoppas att han ska växa in en roll som attraherar en bredare massa.

— Yngre killar tycker nog att det inte är coolt att gå på mina konserter. Det kommer att ändra sig, kanske när jag fyllt 18. Men tills dess får alla deras flickvänner gärna komma och titta på mig.


Källa

//Bettan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0