Facebook - Justin Bieber:

1 in 8 people in the world lack access to clean water. So I'm giving away my birthday this year to help @charity: water change that. 100% of every donation for my birthday campaigns helps build water projects in the developing world. help #makeachange

LINK: http://mycharitywater.org/justinbieber

 Justin gives away 17th Birthday
Översättning av google till svenska:
1 av 8 människor i världen saknar tillgång till rent vatten. Så jag ger bort min födelsedag i år för att hjälpa @ välgörenhet: vatten ändra på det. 100% av varje donation i min födelsedag kampanjer hjälper till att bygga vattenprojekt i utvecklingsländer. hjälp # makeachange

LÄNK: http://mycharitywater.org/justinbieber

Justin ger bort 17-årsdag//Bettan

Facebook - Eric Saade:

POPULAR 2a På ITUNES! Snart kan vi inta plats nummer 1. Vilken fantastisk releasedag POPULAR har fått av er. Nu ska den bara upp en placering till! Sen ska vi se till att den ligger kvar där.
/ Team Saade.

//Bettan

Facebook - Eric Saade:

Nu ser vi till att ta Popular till första plats på Ituneslistan!
 Popular - Single by Eric Saade - Download Popular - Single on iTunes


//Bettan


Eric Saade - Popular
//Tessan

Facebook - Justin Bieber:

Old School//Bettan


Justin Bieber - exklusiv scen för ET online//Tessan

Eric Saade tränar//Tessan

Källa

Justin Bieber rädd för fans om deras "förälskelse"Justin Bieber kan inte längre uppträda utan att vara rädd för att fans ska bli allvarligt skadade.

Galna Bieber-fans har tvingat "Never Say Never"'s ledning till att sätta ner foten och vägra att boka stjärnan på några arenor eller liknande platser där ståplats är det enda utrymmet.

Biebers livvakt, Kenneth Hamiltion, berättade nyligen för Rolling Stone att han fruktar någon av de unga fansens säkerhet. "Du har en mobb driver och även ifall de 'bara' är små flickor kryper de ovanpå varandra med sina armar och ben, och de blir skadade."

Trygghet och säkerhetsfrågor angående fansens "feber" för Bieber har varit ett problem ganska länge. I april avbröts en konsert i Sydney efter att fans bröt ner er folkmassa och rusade framåt vilket krossade de unga fansen längst fram mot scenen. I december var Bieber tvungen att avbryta en fight mellan fans i Pittsburg då de bråkade över en handduk han slängt ut till publiken.

Justin har själv haft egna "problem" med fans då han var tvungen att fly på en Segway från en grupp flickor som jagade honom innan en kosert förra sommaren i Glendale, Ariz. Väldigt nyligen skickade alltför ivriga fans dödshot till Grammyvinnaren Esperanza Spalding när hon slog ut Justin i Best New Artist. rycktes flickvännen Selena Gomez har fåttt likadana dödshot från fans via Twitter.
Den nya begränsningen kan även sätta stopp för Biebers mindre framträdanden såsom CD-signering som han tidigare fått avboka just pågrund av säkerhetssjäl.

Ledningen har enligt uppgift bekräftats alla sittande platser för Biebers kommande My World Tour i Europa, som drar igång 4 mars i Storbritannien.

Källa

//Tessan

Tänk att tjejer kan vara så på Justin Bieber OMG

Eric Saade dansar till Timoteijs Kom//Tessan

Justin Biebers nya frisyrHär kommer hårresande nyheter från andra sidan Atlanten. Justin Bieber har länge pratat om sina planer på att byta ut sin karaktäristiska frisyr. Nu har han gjort slag i sak och låtit klippa sig.

Den 16-åriga popstjärnan delar med sig av sin nya look på Twitter, och inte nog med det. Enligt People Magazine har han även planer på att låta sina fans få ta del av hans fallna lockar. De skriver att Justin tänker sälja hårstråna till högstbjudande för att sedan ge pengarna till välgörenhet.

Vad tycker ni ??

//Tessan

Källa

Justin Bieber får en lägenhet när han är 17 år av familjenJustin Bieber är bara 16 år men har redan planer på att flytta hemifrån. Enligt Tmz kommer popstjärnan att få en lägenhet i 17-årspresent av familjen, och inte vilken lägenhet som helst.

 Den 220 kvadratmeter stora lyxvåningen Justin sägs vara spekulant på är värd inte mindre än 1,7 miljoner dollar, motsvarande 11 miljoner svenska kronor, och har tre sovrum samt fyra badrum.

 Lägenheten har utsikt över West Hollywood och Justin, som fyller 17 år i mars, får dessutom tillgång till pool, bastu och gym.

//Tessan

Källa


Justin Bieber in Paris Premiere of Never Say Never


18 Februari

//Tessan

James Earl Jones reading "Baby, Baby, Baby" by Justin Bieber


16 Februari

//Tessan

Saade: "Jag ska supa dig under bordet"Källa

//Bettan

EfterfestenKälla

//Bettan

Saade mardröm - dansare skadade sig


Eric Saades dramatiska scenshow gick hem hos tv-tittarna. Men de fick inte se det verkliga dramat som utspelade sig bakom kulisserna – bara sekunder innan segrarens uppträdande:
– En av mina dansare skadade sig, berättar Saade för Nöjesbladet.

Enligt experterna skulle Saade bara gå ut på scenen och inkassera en finalbiljett till Globen. Men just före första framträdandet höll allt på att gå fel för favoriten.
– Jag var så nervös, det hände något precis innan jag skulle gå upp med numret, avslöjar han för Nöjesbladet.

”Sånt som händer”

– En av mina dansare skadade sig. Det är sånt som händer, men det gjorde att jag var ofokuserad.
Skadan gjorde att scenframträdandet inte gick så klockrent som han hade önskat.
– Jag fick inte allt att funka, därför är jag glad att publiken röstade på mig. Jag är lättad att det funkade så bra.

Källa

//Bettan


Elsas vinnarintervju med Eric Saade

Ja alla som såg melodifestivalen så gick Eric Saade vidare jippi HÄR kan ni titta på hans vinnarintervjuv

//Tessan

Skräckbild för Biebers fans


Justin Bieber visade upp sin känsla för humor under ett besök i det amerikanska
tv-programmet Jimmy Live! förra veckan

Den 16-åriga stjärnan gick strax innan ett reklamavbrott med på att låta
programledaren raka av hans klassiska Bieber-frisyr. Efter pausen visade Justin
upp sin kala skalle inför en förvånad publik

- Jag gillar det typ, Jag ser ut som Michael Jordan. Jag tror att det kanske
kommer att hjälpa mig att bli mer aerodynamisk på basketplanen...Nu kommer folk
bara att fokusera på min vackra, lena stämma. Jag tror att tjejerna kommer bli
upprörda, men de kommer över det, sa Justin är inte skallig på riktigt...

Sångaren, som är aktuell i 3D-filmen "Never Say Never", avslöjade dock slutligen
att det hela var ett skämt, och bara täckt över sitt berömda svall med en
hudfärgad mask. Så lugn tjejer, Justin är inte skallig på riktigt...

Källa

//Tessan

Fler klipp med Eric Saade!Klippen är från aftonbladet och expressen.

//Bettan

Fler bilder från genrepet!


Källa

//Bettan

här är hela låten!

Här kan ni höra hela Eric Saades låt popular.

//Bettan

Eric Saade mitt i glasexplosionKälla

//Bettan

Eric Saade bakom kulissernaKälla

//Bettan

Bild från presskonferensKälla

//Bettan


Eric Saade repar Popular med scenkläder
Källa

//Bettan

Spränger glasrutor – med tolv bomber

100 kilo glassplitter Under sitt nummer är Eric Saade instä
Nu höjer SVT säkerheten runt Saades scenshow

LINKÖPING. Med tolv bomber sprängs glasrutorna runt Eric Saade och skärvorna exploderar mer än befarat. Nu höjer SVT säker­heten runt favoritens scenshow.
– Det är läskigt att stå där, säger han.

Förra året showade Eric Saade, 20, under ett vattenfall.På lördag återkommer han med Melodifestivalens mest avancerade och spektakulära scenshow. Eric Saade framför delar av numret ”Popular” i en glasbur, där tre glasväggar, en efter en exploderar. Det sitter fyra detonationer i varje glasskiva, vilket innebär att Eric Saade har tolv tickade bomber runt sig.

”Det är läskigt”

I går var första gången han testade att spränga alla tre rutor.
– Det var en helt annan grej med tre rutor, för då blir det tre tryckvågor. Det är läskigt att stå där. Jag blev snurrigare och snurrigare efter varje gång, säger Eric.
Under repetitionen i går regnade glassplittret på scen. Större delen av skärvorna ska landa i små backar, resten slogs ut på scengolvet och mot publiken. Trots riskerna har Eric ingen skyddsdräkt på sig.
– Det är bara jag som står i skiten så det är upp till mig att hålla upp armarna, blunda och hålla munnen stängd så jag inte får glas i ögon och mun, säger Eric.
Numret har ställt skyhöga krav på säkerheten, dels runt Saade men också för att publiken inte ska skadas av splittret.

Säkerheten går först

I går fick SVT höja säkerheten ytterligare med hjälp av skyddsplast framför publiken.
– Vi såg att glassplittret flög längre än vad vi trodde så vi fick ställa dit skyddsskärmar. Klart det hade varit bättre utan skärmar, men säkerheten måste tas på allvar, så då får tv-upplevelsen stå tillbaka, säger projektledaren Thomas Hall.
– Det är synd för publiken i arenan, för dem försvinner effekten. Jag som entertainer vill ju inte det, men säkerheten går före, säger Eric Saade.

Bara fokus på showen

I går när Saade klev av scenen lämnade han efter sig över hundra kilo krossat glas på golvet. Det tog runt tio minuter för produktionen att dammsuga upp. Till genrepet inför publik i kväll måste den tiden halveras för att inte komma efter i schemat.
Eric är inte nöjd med sin egen prestation.
– Sången och dansen var inte bra, jag hann inte tänka på det utan det var bara fokus på showen. Jag måste komma över tryckvågorna så jag inte blir dizzy och missar sista refrängen som jag gjorde nu. Det blir en hel del ändringar, säger Eric Saade.

”Läskigt” I går var första gången som Eric Saade provade att

Så här går sprängningen till på scenen

  Saade står i en glasbur. Den bakre rutan är plexiglas, de andra tre har bomber i alla fyra hörnen som detonerar av ett knapptryck från en kille i kulisserna

  I takt med musiken sprängs de tre glasrutorna och Saade skyddar sig mot splittret med armarna och genom att blunda och stänga munnen.

  Varje ruta väger upp mot 40 kilo så efter Saades nummer ligger omkring 100 kilo glassplitter på scenen, fem minuter senare ska Lena Philipsson upp på scenen.

  För att få bort allt glas har man köpt in specialdammsugare.Källa

//Bettan


Oddset

Så här ser oddset för Eric Saade ut imorgon enligt svenskaspel.se

Placering för Eric Saade
1:a                   1,26
2:a                   2,40
3:a eller 4:a      4,70
5:a                  66,00
6:a                240,00
7:a                950,00
8:a                999,00


Vilka två bidrag går går direkt till finalen?
The Playtones/Eric Saade         1,98
Sara Varga/Eric Saade             5,20
Shirleys Angels/Eric Saade       5,70
Sebastian/Eric Saade               6,25
Linda Sundblad/Eric Saade      10,75
Sara Lumholdt/Eric Saade       21,00
The Playtones/Sara Varga         22,00
The Playtones/Shirleys Angels   24,00
The Playtones/Sebastian           27,00
Linda Sundblad/The Playtones   47,00
Simon Forsberg/Eric Saade     49,00
Shirleys Angels/Sara Varga       66,00
Sebastian/Sara Varga               70,00
Shirleys Angels/Sara Varga       75,00
Sara Lumholdt/The Playtones     90,00
Linda Sundblad/Sara Varga      120,00
Linda Sundblad/Shirleys Angels 130,00
Linda Sundblad/Sebastian        150,00
Simon Forsberg/The Playtones 210,00
Sara Lumholdt/Sara Varga      250,00
Sara Lumholdt/Shirleys Angels 270,00
Sara Lumholdt/Sebastian        300,00
Linda Sundblad/Sara Lumholdt 525,00
Simon Forsberg/Shirleys Angels 625,00
Simon Forsberg/Sebastian       700,00
Linda Sundblad/Simon Forsberg 999,00
Simon Forsberg/Sara Lumholdt 999,00


Går bidraget direkt till final?
Eric Saade           1,05
The Playtones        2,13
Sara Varga            4,30
Shirleys Angels      4,60
Sebastian              4,95
Linda Sundblad      7,50
Sara Lumholdt       12,50
Simon Forsberg     22,00


Vilket bidrag kommer sist?
Simon Forsberg        2,25
Sara Lumholdt          3,05
Linda Sundblad         4,45
Sebastian                 6,75
Shirleys Angels         7,30
Sara Varga               8,00
The Playtones          31,00
Eric Saade            999,00


Vilket bidrag går direkt till final från den första omröstningen?
Eric Saade             1,26
The Playtones          3,80
Sara Varga              9,50
Shirleys Angels       10,25
Sebastian               11,25
Linda Sundblad       19,00
Sara Lumholdt        39,00
Simon Forsberg       85,00


Som ni ser på oddset så är det VÄLDIGT stor chans att Eric Saade kommer gå vidare till globen imorgon.

//Bettan

Eric Saade - Popular

Här kan ni smyglyssna på Erics låt popular.
Och om ni undrar så tror jag inte att han kommer ha de där kläderna på sig imorgon eftersom en av bakrundsdansarna gör reklam för klädmärket adidas vilket jag inte tror att SVT går med på. Men, men jag kan ju ha fel vi får vänta och se imorgon vilka kläder han har.//Bettan

Justin Bieber interjuv Grammy


15 Februari

//Tessan

Bild från presskonferensKälla

//Bettan

Mailformulär

Hejsan nu har jag och Tessan fixat ett mailformulär om ni skulle ha någon fråga om Justin Bieber eller Eric Saade.
Om ni inte vill att frågan ska publiceras på bloggen så är det bäst att ni skriver det i mejlet.
Det går också jätte bra att skriva en kommentar i ett inlägg om ni har någon fråga.
Mailformuläret hittar ni på högersida av bloggen i menyn.


//Bettan

Eric Saades nummer!

På Lördag ska ni ringa 099 202 08 eller sms:a 08 till 72 211 för att rösta på Eric i Melodifestivalen.
Ska Eric till globen på lördag så behövs din röst!//Bettan

Expressen interjuvar Eric Saade

Klicka HÄR för att titta på denBilden HÄR

//Tessan

Justin Bieber överraskar Johnny Depp på en presskonferens//Tessan

Årets rysare


Denna bild togs förra året men eftersom varken jag eller Therese har lagt upp den på bloggen så är det säkert någon som har missat att se den.

//Bettan

"Manboy har blivit en man"

Hejsan fick se i mitti att de hade gjort ett repotage om Eric Saade.
Så ni kan klicka här för att komma till tidningen. Repotaget står på sidan 12.

//Bettan


Justin Bieber - A Random Moment of Excited Bieber


12 Februari 2011

//Tessan


Facebook - Eric Saade:

Glad Alla hjärtans dag! :)
På bilden har vi mig och en grym dansare Alvaro från Bounce!;)
Känn kärleken flöda idag! Man borde nästan gå hem och skriva texter en dag som den här!

Men nu är det dans som gäller...
...Om ni inte redan gjort det, så kolla nya hemsidan! Därifrån följer ni även denna sidan nu;)

Kärlek till alla er!/Eric.Källa

Ja, som Eric skrev så borde ni kolla in hans hemsida, alltså ericsaade.com den har ändrats lite gran...

//Bettan

Glad Alla Hjärtans Dag!
//Bettan

Justin Bieber Interview on Family Channel PT1//Tessan

Ny design!

//Bettan

Eric Saade intervjuv inför Melodifestivalen//Tessan

Justin Bieber Stays Mum on Selena


9 Februari

//Tessan

Idolbild!
"- Jag och min kompis åkte till Atlanta, USA, för att se Justin Biebers sista konsert där. Vi köpte även meet and greet-biljetter. Sjukt kul att träffa honom, verkligen en oförglömlig upplevelse! Julia"

Källa: Se & Hör

Gud vad kul att Julia och hennes vän fick se Justin Bieber live!
Vi andra som inte åker till USA eller något annat land för att se honom får vänta tills han kommer till Sverige.
Jag tror att han skulle komma till Sverige i Augusti, spännande!
Annars är det ju bara att vänta till Never Say Nevere släpps den 23mars!

//Bettan

Justin Bieber and Selena Gomezs Date

Hej här kommer en video från deras date från Kalifonien//Tessan

Facebook - Eric Saade:

Nu är det bara 11 dagar kvar tills det är dags för Eric att framföra låten Popular i Melodifestivalen! Eric kommer behöva Era röster och tillsammans mer Er så kan vi nå ända till Globen. Dela gärna med Er av denna sida på facebook och tipsa Era vänner så vi blir så många som möjligt som kan hjälpas åt och rösta fram Eric! Bästa Hälsningar och kramar från Team Eric Saade

Källa

//Bettan

Justin Bieber & Selena Gomez i Kalifornia Santa Monica 6 FebKälla

//Tessan

Sneak Peak - The Late Show With David Letterman//Tessan

Justin Bieber interview on ET Feb. 3, 2011//Tessan

Justin Bieber and little sis Jazzy on etalk


2 Februari 2011

//Tessan

Justin Bieber och Eric Saade - Söta bilderBilden hittad HÄRBilden hittad HÄR

Idag kom det söta bilder på Justin Bieber och Eric Saade hoppas att ni tycker att dom är söta <3

//Tessan

Never Say Never Trailer med The Situation.//Tessan

For Justin Bieber Music Is Life Is Music


31 Januari

//Tessan

Cody Simpson pratar om Justin Bieber och Never Say Never


30 Januari 2011

//Tessan

RSS 2.0