Twitter - Justin Bieber://Tessan

Justin Bieber oskadd efter mindre bilolycka

Justin Bieber oskadd efter mindre bilolycka

Justin Bieber, 17, satt bakom ratten på en lånad Ferrari när han blev påkörd bakifrån i Los Angeles igår, tisdag.

Det var en bil av modellen Honda Civic som körde på den 17-åriga sångaren i ett underjordiskt parkeringsgarage.

Lyckligtvis var det en lindrig bilolycka.

— Det var ingen som kom till skada och det fanns inga betydande skador på bilen, säger taleskvinnan Rosario Herrera till nyhetsbyrån AFP.

Enligt polisen var Justins assistent med i bilen när olyckan inträffade, och det var assistenten som insisterade på att ringa polisen så att de kunde bedöma situationen.

Sångaren, som har en lägenhet i Studio City, i närheten av olycksplatsen, har inte förhörts av polisen och han har heller inte uttalat sig om olyckan.

Källa

//Tessan


Bieber tar över "Punk'd"


Den 17-årige artisten och hjärtekrossaren Justin Bieber tar över det amerikanska tv-programmet "Punk'd" efter Ashton Kutcher, skriver skvallerbloggaren Perez Hilton.
Bieber blir programledare eftersom Kutcher i sin tur tagit över efter sparkade Charlie Sheen i tv-serien "Två och en halv män".

Som "Dolda kameran"
"Punk'd" sänds på MTV och är en variant av "Dolda kameran".
Sedan starten 2003 har programmet lurat en uppsjö kändisar, som Katie Holmes, Tommy Lee, Kanye West och Beyoncé.


Källa

//Bettan

Sagan om när Eric Saade visade brösthåret för mig


dag har min nya kollega Sebastian skrivit en artikel om Eric Saade. Det ger mig tillfälle att berätta min Eric Saade-historia. Ingen journalist kan i dag kalla sig professionell om man inte har en Eric Saade-historia. Han är, på det sättet, sin generations Frank Andersson.

Här är historien om när Eric Saade visade sitt brösthåret:

I somras hoppade jag in som reporter på Aftonbladets nöjesblad. Jag skulle övervaka premiären ”Sommarkrysset”. Dagen till ära skulle Eric Saade uppträda. Jag hade förberett mig noga, skrivit upp massa smarta frågor till Eric som skulle gör att jag verkade smart, professionell, och insatt. Att det var min första gång att jobbade kväll och övervaka en livsändning skulle absolut inte märkas.

Så efter programmet glider jag världsvant fram till Erics pressmänniska och frågar om man kan få sig ett snack med Mr. Popular?

 Hon ger mig en kall blick. Synar mig in i själen. Och förklarar att han INTE gör intervjuer i dag. Min värld raserades – vi skulle stå utan start och det var mitt fel. Jag ringde chefen. Grät. Lyckades rycka upp mig och fick tillslut, ”TVÅ MINUTER OCH INTE EN SECKUND MER” med Eric, och vi skulle BARA prata om programmet.

 Okej. Ingen press. Ingen av min förberedda frågor var om programmet. Jag glider världsvant fram till Eric och intervjuar honom. När jag har 30 sekunder kvar står jag där blank. Har inget att säga. Så jag drar en rövare.

– Du sa i programmet att du samlar på hattar. Det är inte så att du är rädd för att bli skallig?

 För en sekund blir Eric tyst. Bakom hans självsäkra leende ser man förvåning, – och kanske rädsla – i hans ögon. Sedan brister han ut i skratt.

– Nej verkligen inte. Min pappa har allt sitt hår kvar så det tänker jag aldrig på. Titta på det här.

Flickfavoriten lutar sig fram, läger armen runt mig och visar sitt bröst hår – en ordentlig päls om jag får säga det själv – för att försäkra mig om att han INTE kommer tappa håret. Övertygad och skärrad beger jag mig mot redaktionen.

Efter ett förgäves försök att få chefen att vinka på ”brösthårs-attacken” så gick vi en annan väg. Läs den artikeln här. Det var allt om det.Källa

//Bettan


VINN EN TRÄFF MED ERIC SAADE!!!


Gillar du Eric Saade?
Håll då i dig, Kvällsposten och Nya Skånedagarna ger dig chansen att vinna en träff med den lysande stjärnan på den svenska pophimlen.
Motivera varför du ska vinna, så kanske just du får träffa Eric redan på lördag.
20-årige Helsingborgsgrabben Eric Saade har redan hunnit med spelningar inför 20 000 personer och framgångar i schlagerfestivalen.
För ett och ett halvt år sedan dök han upp och skapade hysteri bland tonårstjejerna när han deltog i Melodifestivalen med "Manboy" och kom trea i svenska finalen. I år gick det bättre. Saade tog hem segern i den svenska finalen med "Popular" och knep tredjeplatsen i den europeiska.

"Hektiskt schema"
- Det har varit intensivt sedan dess. Jag har ett hektiskt schema och ska lanseras internationellt också.
Framgångarna ledde till en given nominering i "Årets skåning" - och nu drömmer Saade om att lyckas utomlands.
- Det här är början på någonting, säger han.

Spelar på lördag
Eric har turnerat hela sommaren med Made of Pop concert och ser fram emot att än en gång få spela hemma i Skåne. Nu på lördag den 3 september kommer han till Nya Skånedagarna på Bosjökloster. Här bjuder han på en full konsert och radar upp sina hits, tex senaste singeln "Heart in the Air".
Konserten börjar klockan 16.30 och Saade går på i cirka en timme och en kvart.

Skriv en motivering
Strax efter konserten kommer en av Kvällspostens läsare att få chansen att träffa Eric Saade en stund, tillsammans med en förälder eller kompis. Med på träffen är också Kvällspostens reporter och fotograf.
För att kunna vinna ska du skriva en motivering på max 160 tecken om varför just du bör få träffa Eric Saade. En jury väljer ut den bästa motivering, Kvällsposten och Skåne-dagarna delar också ut tröstpriser i form av Saades senaste singel och fribiljetter till Nya Skånedagarna - där man ju får se Saade live.


Så här tävlar du:
Du kan tävla med sms eller mejl.

Skicka ett sms till nummer 72 200. Börja med KVP SAADE och gör ett mellanslag. Skriv sedan din motivering. Max 160 tecken. Glöm inte att uppge namn och adressuppgifter. Kostnaden är fem kronor/sms plus eventuell trafikavgift. (Exempelvis: KVP mellanslag KVP SAADE mellanslag MOTIVERING förnamn efternamn X-gatan X-stad).

Du kan också mejla in ditt svar med namn, adress, telefonnummer och motivering. Mejla då till filur@kvp.se.

Sista tid för tävlingen är torsdag 1/9 klockan 10.00.
Vinnarna av 2-10:e pris måste vara beredda att komma till Kvällspostens redaktion på Södergatan 24 och hämta sina biljetter.

OBS: Anställda på Expressen, GT, Kvällsposten eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinsten kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.Källa

//Bettan

Nu ska Eric Saade slå i England


Eric Saade fortsätter att erövra Sverige med "Made of pop"-turnén. Hysteri på Gröna Lund i går - 25 000 i publiken i Malmö i förrgår. Och nästa steg - England.
- Jag är jävligt lycklig, säger Eric Saade.
Gröna Lund fylldes till bredden av 8 000 skrikande Eric Saade-fans i går. Första stoppet i Stockholm under "Made of pop"-turnén som gjort succé genom landet i sommar blev hysteriskt. Efteråt är det en genomblöt Eric Saade, 20, som möter upp backstage.
- Min sommar har bara flutit på. Jag har varit så lycklig på scenen och bara velat stå kvar. Det är alltid magiskt, säger han.
Men han har inte lyckats, än.
- Jag vill inte sitta och tänka att "fan vad bra det går". Det spelar ingen roll, jag har bara kommit en liten bit på vägen. Jag blir nästan förbannad när folk säger att jag lyckats. Kom tillbaka och säg det om några år, men inte nu, säger han.


"Saade vol.1" sålde platina
Albumet "Saade vol. 1" har sålt platina i Sverige. "Saade vol. 2" släpps i november - och den ska ta Eurovisiontrean utomlands.
- Det är nästa steg, jag har inte hunnit förrän nu. Jag blev signad i England i går och "Hearts in the air" blir första singel där. Vi studsade när vi fick reda på det, säger Eric Saade.
Totalt har man signat runt 20 länder och kommer fokusera på England, Norge, Frankrike och Polen till en början.
- Det kommer ta lika lång tid att bygga upp det utomlands - men jag är beredd på det, säger Eric Saade.
- Det är klart att man blir fysiskt och psykiskt trött - men aldrig på musiken. Jag älskar mitt jobb. Jag är jävligt lycklig.


Källa

//Bettan

VMA Repetitioner 2011

//Tessan

Justin Interjuv av Acess Hollywood VMA


Publiserades 29 Augusti 2011

//Tessan

Twitter - Eric Saade:http://www.rixfm.com/kvällar-med-christian-hedlund

//Tessan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Nu vågar Bieber visa sin KärlekI början av förhållandet var Selena Gomez, 19, och Justin Bieber, 17, mycket hemlighetsfulla och visade inga känslor offentligt. Detta är nu historia, vilket återigen visades när de båda gick på MTV Music Awards i söndags kväll.

Skådespelerskan Selena var värd på röda mattan och intervjuade flera av stjärnorna – inklusive sin pojkvän.

”Baby”-sångaren, som bar röda byxor och leopardmönstrade skor, lutade sig mot sin flickvän och gav henne en kyss, något som skådespelerskan uppskattade.

- Tack för att du är här och hänger med mig, babe, sa Selena innan hon gick vidare till nästa intervjuobjekt.

När Justin tog emot sitt pris för ”Bästa manliga video” senare under kvällen tog han tillfället i akt för mer kroppskontakt och gav Selena en stor kram.

Källa

//Tessan


Twitter - Justin Bieber:
//Bettan

28 Augusti: VMA, Video Music Awards

VITA MATTAN

SHOW


BACKSTAGE


Fler backstage-bilder hittar ni här


//Bettan


Everything happens for a reason...

//Bettan

Oj, oj Justin. Haha :D
//Bettan

Justin vinner Best Male Video
//Bettan

Selena Interjuvar Justin VMA//Tessan

Jelena på VMA

//Tessan

Justins Outfit på VMA
Källa

//Tessan

Justin Bieber - VMA Interjuv


Publiserades 28 Augusti 2011

//Tessan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Twitter - Justin Bieber:
Justin Bieber: haha http://twitter.com/justinbieber/status/108082474420150272/photo/1

//Tessan

Selena signerar NSN?
//Bettan

Eric Saade: Made of Pop!


On Thursday night we ventured to Grona Lund, as Eric Saade’s Made of Pop tour finally rolled into Stockholm after a summer of taking over the rest of Sweden. The 90 minute set featured all but one of the songs from his latest album (the priority tempo for the evening was set to high, so ‘Someone New’ was dropped!), and a few of his hits from 2010.

So what did we think of the whole spectacle?!

Well first and foremost, we were hugely impressed with his vocals. One of the main criticisms aimed at Eric is his lack of ability in the singing department. An accusation which hasn’t been helped by the fact that on a number of his high profile and televised performances, he’s often heard to be slightly off the mark, and sometimes going through sections of a verse or a chorus not singing at all. Maybe it’s the songs he’s been singing on these TV shows, or maybe it’s the extra nerves at being on television – because at Thursday night’s show, not only was he singing more or less everything, but he was doing it on note too. Granted that should be a given when you’re a professional singer, but with Eric the show is just as important. Tight choreography and an energetic stage presence don’t lend themselves very well to live vocals, but Eric managed it last night in a way we don’t hear a lot of other pop stars being capable of. After the show we’re in no doubt – the boy can certainly sing. And he can do a hell of a lot more on stage while he’s doing it.

Secondly, we loved his warmth on stage. We’ve been at concerts before both here in Sweden and when we live in London, where the performer is just going through the motions, singing their songs, doing their thing, but making absolutely no attempt to interact with the people in the audience who have come to see them. Eric bounded from one side of the stage to the other making sure that every section of the audience was addressed, like he was hosting some outdoor party that he’d dizzily invited a few too many people to. People in the audience were personally performed to. And there was lots of talking. And they were nice words too (from what we can understand of his Southern Swedish accent!). For example, before the encore he said goodbye with “thank you all so much for coming, for really I am nothing”. And then after the encore he once again said “thank you for coming tonight, and I hope that we see each other again soon”. Another huge criticism that Eric gets labeled with (a little more on that, below) is that he’s become very arrogant, and cocky. We genuinely didn’t see a hint of arrogance on stage on Thursday night. Just a young entertainer, doing what people had paid to come and see him do, and very well at that.

Finally, another thing we couldn’t help but pick up on, was the audience itself. As you would expect, it was mostly young teenage girls at the front, going mental. But behind them were hoards and hoards of much younger kids, sitting on the shoulders of parents. And they were really really enjoying the show. They weren’t getting bored and wanting to leave after half an hour. They were staring intently at what was going on onstage, and singing along to whatever words they knew. And then behind them, were families just generally milling around together, watching the show and dancing (DANCING) to the songs. Apologies if this reads like we’re trying to paint some perfect image of a pop star bringing a ‘Kum Ba Yah’ like unity and innocence to a crowd of concert goers. That’s not it at all. We just quite enjoyed being at a show where the crowd was so unapologetically into it. Plus, in an age where actual sales of music are in dire depths (particularly in Sweden where Spotify is so popular now), it was heartening to see that the next generation of music consumers do actually have the capabilities to be moved by pop music. As though to prove that connection, Eric’s latest album ‘Saade Vol.1’ spends a sixth week on top of the Swedish album chart this week. It’s gone platinum in just eight weeks – while the latest album from the biggest pop star in the world right now, Lady Gaga, has yet to reach a sales certification in Sweden, in the fourteen weeks its been on sale.

And that brings us to the last thing that we wanna touch upon. Not related to his concert per say, just a trend that we’ve noticed taking place in recent months where Eric Saade is concerned. It’s this sudden, but very common assumption that he’s become too arrogant. This criticism is in parts coming from the Swedish press. In other words, a few thirty-something and forty-something men have taken issue with how a twenty year old guy has dealt with becoming by far and away the most famous male pop star in Sweden in recent years. This attitude towards him has in turn been adopted by a whole other host of bloggers and online forum contributors – most of whom have of course never even met him. Who knows what’s really going on inside his head, and what he thinks of all the success he’s had so far, and of all the success that he wants to achieve in the future. All we know is that we’ve met him – and we’ve never found him to be anything other than very friendly, polite, and gracious to us. And to whatever friends we’ve been with at the time.

Hmmmm…what are we trying to say here. Perhaps we’re just a little bored of reading and hearing so much negativity about him, and want to contribute something a little more realistic and positive. What we know is that he loves his job, he does it very well, and he works ridiculously hard at it. He’s a good pop star, and we wish him all the best.

Right, that went on for a little longer than anticipated. Back to the concert. Below is the setlist, some video footage, and some photos courtesy of Grona Lund’s website.

SETLIST
Made Of Pop
Echo
Hearts In The Air

Break Of Dawn
It’s Gonna Rain
Manboy

Killed By A Cop
Me & My Radio
Still Loving It

Big Love
Timeless

(encore)
Stupid With You
PopularKälla


//Bettan

Facebook - Eric Saade:


//Bettan

Made of Pop i MotalaBilderna är från Erics facebook


//Bettan

Facebook - Eric Saade:


//Bettan

Made of Pop i Gröna Lund
//Bettan

Made of Pop i Eksjö


Bilden är från Erics facebook//Bettan

Jelena Bild//Tessan

Bieber Parad


Sverige kommer 1,26


//Bettan

Gör Justins ex-flickvän Selena svartsjuk?


Källa: M Magazine


//Bettan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Made of Pop i Gröna Lund


Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

Justins nya bil

Så här ser bilen ut nu:Så här kommer den att se ut när den är färdig:
//Bettan

Eric Saade skriver autografer för Opel Sverige


Bilden är från Erics facebook


//Bettan

Made of Pop i Gröna Lund


Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

Made of Pop i MalmöBilderna är från Erics facebook


//Bettan

Justin Bieber bild//Tessan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Justin rappar och beatboxar
//Bettan

Look like Bieber


Ni som inte har sett bilden kan jag berätta för er att detta är inte Justin!
Detta är en kille vid namn Alejandro, sen vet jag inget mer om honom :P


//Bettan

Bieber fever finns överallt


MÅSTE SES!!!


//Bettan

2065


Hahaha :D//Bettan

Facebook - Eric Saade:


//Bettan

Saades bästa tips för en romantisk kväll

- Mitt bästa tips för en romantisk kväll är att vara hemma. Det är många som går ut och äter, men jag tycker att det funkar bra att stanna hemma. Ta fram en filt, tänd några ljus, drick rosévin och ät jordgubbar och choklad. Världens sexigaste låt är Dirty Diana. Det är inte bara texten, utan soundet också. Det är en bra ligglåt.Källa: Vecko Revyn


//Bettan

Sverige för litet för Eric Saade


På torsdag är Eric Saade tillbaka på Gröna Lund. Sedan förra årets succéspelning har han både kommit trea i Eurovision och sålt platina. Att hans musik sågats av en enig kritikerkår bryr han sig inte om.
– Det betyder lika mycket som en mygga i luften, säger han.

Eric Saade minns förra årets konsert på Gröna Lund med glädje i rösten.
– Det kom jättemycket folk och det var verkligen skitroligt. Det var ett jävla tryck framför scen men i år ska det bli ännu bättre, säger han när Allt om Stockholm ringer upp inför torsdagens spelning.

Påkostad show
Just nu befinner han sig på gymmet, en viktig plats för en artist som dansar och showar lika mycket som han sjunger.
– Jag bränner en hel del energi på scen eftersom jag vill ge publiken mer än bara en popkonsert. Jag älskar att spela live och vi lägger mycket krut på dansare, ljus och annat, berättar han.

– Det kostar mycket men det är sjukt viktigt för mig.

Inspireras av Robyn
Hela sommaren har han turnerat med showen "Made of Pop" som bygger på låtarna från albumet "Saade Vol. 1" som släpptes i juni. Men fansen behöver inte vänta länge på nya låtar. Redan i november kommer nämligen uppföljaren, "Saade Vol. 2".
– Förra skivan sålde platina på fyra veckor. Det är helt magiskt - särskilt i ett litet land som Sverige. Samtidigt hade vi en massa material över som inte fick plats så när Robyn släppte tre skivor på ett år tänkte jag att jag kunde göra likadant. Det vore tråkigt att slösa bort så bra låtar.

Sågas flitigt
Men till skillnad från i Robyns fall har inte kritikerna varit lika lyriska som fansen. En recensent kallade till och med Saades förra skiva för "motsatsen till liv".
– Det betyder lika mycket som en mygga i luften. Jag bryr mig mer om att det kommer 15 000 pers till mina spelningar och att mina skivor säljer platina än om vad recensenterna skriver. Går det bra för en artist blir den automatiskt sågad. Det är bara svensk avundsjuka.

Du är oerhört populär just nu - du kanske till och med står på din höjdpunkt som artist - blev det som du hade tänkt dig?
– Nej, jag tror inte alls att jag nått min höjdpunkt än. Jag har bara kommit en liten, liten bit på vägen. Nästa steg är att slå utomlands också. Jag ska nå så långt utanför Sveriges gränser som man överhuvud taget kan tänka sig.Källa

//Bettan


Eric Saade gjorde deras dag

I går var Eric Saade, en av Sveriges just mest populära artister, i stan och när 10-åriga Emma och 9-årige Sebastian fick chansen att träffa honom bakom scen gick deras en dröm i uppfyllelse. Minstoradag fixade mötet de sent kommer att glömma.

Emma Lundell är en charmig liten dam och Sebastian Forsberg ser tuff ut i sin rutiga keps. De, tillsammans med minst 1400 andra på Folkets hus, skrek, sjöng och applåderade idolens alla låtar.

- Jag kunde sjunga alla låtar, log Emma förtjust efteråt. Hon bor i Örnsköldsvik, men som vistas långa perioder i Umeå, på universitetssjukhuset, där hon får behandling för sin leukemi.

Hennes sjukdom upptäcktes i vintras.

- Jag var ofta väldigt trött och en gång när jag åkte längdskidor trodde mamma att jag fått astma så jag fick åka till doktorn.

Det var inte astma. Proverna visade på dåligt blodvärde och strax därefter konstaterades hennes leukemi.

- Jag blev först både rädd och ledsen, mest för vad kompisarna skulle tycka, men nu känns det bättre. Jag får medicin och kompisarna vet varför jag inte orkar göra allt som de gör.

Sebastian Forsberg bor i Piteå, men även han är ofta i Umeå. På Eric Saades show i går var även lillbrorsan Benjamin med.

- Jättekul. Jag tycker att Put your hearts in the air var bäst.

Sebastian väntar på att få en ny benmärg. Han har varit sjuk länge, tycker han.

- Andra märker det nog mest för att jag brukar vara trött.

Träffa idolen

Märks det även i skolan?

- Nej, skolan går bra. Jag ska börja trean nu. Engelska är roligast.

Efter den mer än timslånga showen fick Emma och Sebastian träffa sin idol. Han skrev sin autograf på de planscher av honom som de fick ta med sig hem.

Eric Saade personifierade deras dröm, men det var stiftelsen Minstoradag och arrangören Emerald Events som möjliggjorde allt. Lisa Sjöström, volontär för stiftelsen, och Emma känner varandra sedan länge. De har varit på andra arrangemang tillsammans.


- Innan vi kom hit var vi alla, barn och föräldrar - totalt var vi 15, på restaurang Invito och åt middag. Invito bjöd på allt.

- Det har varit en helt fantastisk dag och jag hoppas att Emma och Sebastian kommer att minnas den länge, säger Lisa Sjöström.

Eric Saades show är helt och hållet ett arrangemang av Emerald Events och personerna bakom, Amir Pirhayati och Erik Jansson.

- Vi fick inget kommunala bidrag och inga andra sponsorer så vi var tvungna att ta privata lån för att garantera bokningen, säger Amir Pirhayati.

- När nu så många kom går vi också med vinst och har då lovat att ge en del av den till stiftelsens Minstoradags verksamhet.Källa

//Bettan


Facebook - Eric Saade:


http://www.gronalund.com/sv/Konserter-underhallning/Konserter/Eric-Saade///Bettan

Twitter - Eric Saade://Tessan

Justin Bieber på Taylor Swifts Konsert

Publiserades 24 Augusti 2011

//Tessan

Justin Biebers Funniest Moments 2011


Publiserades 27 Juni 2011

Vid 8:24 och 10:52 tycker jag att det är roligt

//Tessan


RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA!!!

Idag är det sista chansen att rösta på Eric Saade så att han vinner en eller kanske två rockbjörnar!!!
Även om ni bara är belieber så skulle det vara super snällt om ni röstade på Eric Saade för alla saade-lovers skull!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article12709037.ab//Bettan

21 Augusti: Justin och Selena på Hershey Park
Eric skriker bara för ZlatanGÖTEBORG. Fullständigt kaos kring Eric Saade.
Varje gång popidolen nämndes så skrek publiken i falsett.
– De var fantastiska. Utan dem så hade spelningen inte blivit lika bra, säger han.

Det rådde inget tvivel om vem merparten av Lisebergs 13 000 besökare hade kommit för att se. Tomas Ledin, September och Thomas Petersson fick ursäkta – Eric Saade var kungen av Liseberg.

Men att skrika i falsett fick flickfansen klara själva.

– Jag har aldrig förstått det där med att skrika i falsett. Men visst, får jag träffa Zlatan Ibrahimovic så skulle nog jag också börja skrika högt.

Källa

//Tessan


Twitter - Justin Bieber://Tessan

Eric Saade - Sveriges Största Diva?


Ni vet att vi älskar Eric Saade! Men ibland kan de yngre stjärnornas framgångar stiga dem åt huvudet. Med skrikande och gråtande tjejer som trånar efter en, kan vi förstå att det är lätt att ibland bli lite kaxig. Efter gårdagens program av Allsång på Skansen fick vi se en hint av Erics divaliteter. Som ni kanske vet är det inte tillåtet att göra reklam i SVT, men när Måns frågade om hans framtidsplaner var Eric snabb med att nämna sina nya skivor. Eftersom det endast var ett svar på en fråga, tycker vi inte att Eric gjorde något fel med det, men den respektlöshet som flickidolen visade efter programmet var värst!

“Jag gillar att göra reklam i SVT. Jag tycker det är trevligt. SVT får lära sig att när jag är här är det reklam som gäller”, sa Eric. Vi tycker att detta visar på omognad! Vi gillar hellre en ödmjuk stjärna än en bortskämd snorunge som gör vad han vill! Vad tycker ni, är vi för hårda mot honom?
Källa

//Bettan

20 Augusti: Justin spelar basket vid Selenas konsert, New Jersey
//Bettan

Facebook - Eric Saade:

//Bettan

RÖSTA!!!

Nu är det super viktigt att Eric Saade får din röst så att han vinner en eller kanske två rockbjörnar!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article12709037.ab

Imorgon är det sista chansen att rösta så glöm inte att rösta både idag och imorgon!


//Bettan


Hur länge till kommer Jelena vara tillsammans?


Vad tror ni, våra kära läsare??
Hur länge till kommer Jelena att vara tillsammans? Några veckor, månader, år eller kanske för alltid??
Skriv en kommentar, det skulle vara super roligt att få veta vad ni tycker om deras relation ;)


//Bettan

Justin dumpar Selena för Derek


Trötta på Jelena rykten??
Nu har Justin hittat en annan, Derek Bieber!
Justin + Derek = Jerek!

Vet du inte vem Derek Bieber är??
Ta reda på det här!


//Bettan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Twitter - Eric Saade:
//Bettan

Glöm inte att TOKRÖSTA!!!

Glöm inte att rösta på Eric Saade så att våran sötnos vinnner en rockbjörn!!!
Ni får heller inte glömma att ni kan rösta varje dag tills på onsdag!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article12709037.ab


//Bettan

Justin Skippade Kim Karrdashian bröllop för SelenaJustin fick en inbjudan till Kim Kardashian bröllop, men han hoppade över den för att göra ett framträdande på Selena Gomez augusti. 20 konsert i New Jersey.

Enligt Hollywoodlife.com! Justin var på mässan - sponsrat av Selena Gomez Kmart klädkollektion Dröm högt.

Vad tycker du beliebers - Borde Justin har varit gäst på bröllop eller han hade rätt att stödja Selena Gomez?

Källa

//Tessan

Justin Bieber Way Skylten TillbakaBara dagar efter att en gata i Forney, Texas som heter Justin's väg, blev skylten stulen, tonåringar har varit ansvariga för stölden av Justin's gatuskylt träda fram för att erkänna sina missgärningar.
Enligt E! Online har Justin's väg's gatuskylt återlämnats efter Forney visade Texas City manager Brian Brooks till E! att det var en grupp tonåringar som hängde skylten och av misstag drog ned den och flydde från platsen i ett ögonblick av panik.
Efter den incidenten kom en grupp tonåringar in  sheriffkontoret för att förklara vad som hände och returnera Justin Bieber's gatuskylt, som redan var tillbaka efter det försvann. Inga avgifter lades i fallet med Justin vägen tecken incident.

Källa: justinbieberzone

//Tessan


Twitter - Justin Bieber://Tessan

Justin och Selena i ett köpcentrum i Philadelphia//Tessan

Eric Saade - Interjuv


Publiserades 18 Augusti 2011

//Tessan

Justin Bieber med ett Fan


Twitter - Eric Saade://Tessan

Twitter - Justin Bieber://Tessan

Eric Saade sjunger för EricSaade.ru


Publiserades 14 Augusti 2011

//Tessan

Jelena Bild//Tessan

Twitter - Eric Saade:
//Bettan

Twitter - Justin Bieber:
//Bettan

Justin Bieber Way Skylt Stulen

 
Det har gått bara två dagar och Justin Biebers gatuskylt i Texas har fått stulits av tjuvar. En gatu tecken för Justin's väg installerades av en 11-åriga belieber, Caroline Gonzales när hon vann en tävling för att fungera som "borgmästare för en dag" i hennes rättvis stad.

Main Street förvandlades till Justin Väg i tisdags, men okända invånare stal skylten idag.

Borgmästaren Darren Rozell har sagt att han kommer att ha skylten omedelbart bytas, säger CNN.com att
 "Vi
vet inte om det verkligen var ett galet fan som bestämde att de måste ha den eller vad."

Källa: justinbieberzone

//Tessan
Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Falskt Rykte om Selena och Sean Kingston

Kommer ni ihåg ryktet om att Justin Bieber och Selena Gomez hade gjort slut på grund av Justins " dåliga rap vänner " som Lil Wayne och Chris Brown? Och att Selena inte ville att Justin skulle ta med sig Sean Kingston till hennes Boca Raton konsert? Sean pratade med Ryan Seacrest igår och sa att han och Selena inte har några problem med varandra.

Källa: The Shrine

//Tessan

Twitter från Christian Beadles
//Tessan

Justin and Selena forever
//Bettan

Justin Bieber way


En 11 år gammal belieber, Caroline Gonzalez hette "borgmästare för en dag" i Forney, Texas, efter att ha vunnit en tävling utformad för att väcka regeringens intresse för ungdomar, slösade ingen tid på att sätta hennes makt att, eh, bra användning, "gav Justin Bieber sin egen gata.''

Caroline berättade för E!News: "Eftersom jag verkligen gillar Justin, jag gillar hans musik och jag gillar honom. Och jag tänkte, varför inte ha en gata i min hemstad döpt efter min favorit sångare?"Källa: E! News

//Bettan

Twitter - Eric Saade:
//Bettan

Twitter - Justin Bieber:

//Bettan

Rebecca Black väljer Bieber framför Timberlake


Publiserades 4 Augusti 2011

0:25 pratar hon om Justin Bieber

//Tessan

13 Augusti: Justin Bieber Parad Oslo, Norge//Tessan

Jedward hade chansen att träffa Justin Bieber


Visste ni att Jedward ångrar mest av allt att de inte tog chansen att träffa Justin Bieber när de bodde på samma hotell?


Källa: Frida nr.17

//Bettan

Snapvisa

Melodi: Baby - Justin Bieber


Nu är jag hungrig, jag vill ha mat
Ge mig en kräfta, och lägg på mitt fat
Bryt en klo, nu är det fest
Vi är dom som alltid, alltid pratar bäst

Jag åt en kräftsjärt, jag skölde ner den
På med hatten, så äter vi mer sen
För det är många timmar
kvar på denna kväll
Nu höjer vi musiken
tills vi får skäll

Så sjunger vi kräfta,
kräfta, kräfta, åh
Vi ska festa, festa,
festa åh
Med dom bästa,
bästa, bästa åh
Låt kvällen aldrig
ta slut, slutKälla: Frida nr. 17

//Bettan

Jedward är redo att slåss om Selena


John: Jag och Edward gillar många tjejer; Avril Lavigne, Victoria Justice, Vannessa Hudgens...

Edward: Katy Perry och Selena Gomez. Vi är redo att slåss mot Justin Bieber för att få Selena Gomez.

John: Nej, det är vi inte alls?

Edward: Nej, det är vi inte redo att göra vid närmare eftertanke.


Källa: Frida nr.17

//Bettan

Frida nr. 17

//Bettan

Jelena
//Bettan

Selena intervju

Den 11 Augusti var Selena med i ett radioprogram där de naturligtvis ställde lite frågor om Justin Bieber.
Här kan ni lyssna på intervjun


//Bettan

Hahaha :D

If Justin said breathing wasn't cool, 95% of girls would be dead.Regular heartbeat : /\_/\_/\_/\_/\_/\_

When I see Justin Bieber : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

When he is naked : /\____________
//Bettan

Dylan Everett & Justin Bieber - Lika som bär


Båda kommer från Kanada, de har liknande frisyrer och de har likadana bruna ögon, finns det något mer som de har gemmensamt??

Vill du veta mer om Dylan Everett?
Då kan du läsa informationen om honom nedan:

Namn: Dylan Everett
Smeknamn: Dyl
Född: 24 Januari 1995 i Toronto, Kanada
Längd: ca 1,65m
På fritiden gillar han att: Spela gittar, lära sig spela keyboard, kolla på filmer och spela Xbox eller Playstation.
Aktuell med: Tv-serien Wingin' It som visas på Nikelodeon där han spelar som Carl Montclaire.
Favorit skådisar: Johnny Depp, Heath Ledger, Robert Downey Jr., Tom Hanks, Philip Seymour Hoffman, Will Smith, Shia LaBeof och Ben Stiller.//Bettan

Saker du kanske inte visste om Eric Saade


Eric Khaled Saade
Ålder: 20 år.
Familj: Mamma, pappa, sju syskon, sambon Molly Sandén, sångerska och känd från Let’s dance.
Bor: Stockholm.
Aktuell: Sjunger för Sverige som nummer åtta i Eurovision song contest, andra semifinalen, torsdag SVT1 kl 21. Sommarturné som startar i Göteborg 17 juni, spelar på Gröna Lund, Stockholm 25 augusti.
Kallas: Flickidol.
Har släkt i: Dubai, Libanon, Jordanien, Syrien, Tyskland, England och Danmark.
Inspirerad av: Bryan Adams, Backstreet Boys, Michael Jackson, Justin Timberlake, Robbie Williams, Aerosmith, Robyn.
Om att skaffa barn: Ja, men det dröjer minst tio år innan jag är redo för det. Och det räcker med två, för jag vet vad det innebär att växa upp bland sju kids.
Stolt över: Sin morfar som lade ner tid, stöd och pengar för att hjälpa honom i karriären.
Beundrar: Zlatan. ”Min största dröm är att träffa honom, Sveriges ärligaste, kaxigaste och skönaste personlighet”.
Bästa han vet: Att turnera. Melodifestivalen är en piss i Mississippi jämfört med att stå på en livescen och göra en egen konsert.
Ser i spegeln: En trött människa.
Om du träffade dig själv på en fest: Kontrollfreak som snackar mycket.
Tror inte: På Gud.
Jobbat som: Programledare på Disney Channel.
Vill inte: Vara känd för att vara söt.
Ord du använder för ofta: Sjukt.

Röster om Eric Saade
Jason Gill, producent:
–Han är energisk och rolig som fan. Eric har utvecklats det senaste året, han tar mycket plats, kommer med bra melodier och idéer om vad låtarna ska handla om. Han har mognat och hittat sig själv. Nya albumet är väldigt poppigt och mainstream. Det finns inga gränser för den där killen.
Marlene Jacobsson, mamma:
–Eric är en snäll, ödmjuk kille som alltid vetat vad han vill. Som mamma har man väl egna åsikter men det har varit positivt. Trots den blandade bakgrunden är han väldigt skånsk, lugn, sansad och det ska mycket till för att han ska bli arg. Jag är så klart oerhört stolt över min son.
Lasse Lingman, artistagent:
–Jag var jurymedlen i en talangtävling i Helsingborg och såg 13-årige Eric, som kunde sjunga och röra sig på scenen. Jag brukar säga att det måste blixtra från ögonen och den utstrålningen hade han. Han var så ung så jag har nog varit lite som extrapappa. Numera är han ödmjukt kaxig.


Källa

//Bettan

Europa står på tur


På torsdag ska han försöka rädda Sverige från att göra ännu ett schlagerfiasko. Nu berättar 20-årige Eric Saade öppenhjärtigt om sin bakgrund, andnings­problem, rasism, musiken, flickvännen och att han stänger av sina känslor när det blir jobbigt.

På torsdag sjunger Eric Saade sin låt Popular i schlager-EM samtidigt som hans omtalade glasbur sprängs i bitar. Kommer han bland de tio främsta går Sverige vidare till finalen på lördag. Annars väntar nya avgångskrav på schlagergeneralen Christer Björkman.

Eric Saade är trött när jag träffar honom tidigt på morgonen och han precis klarat av en intervju i tv. Den svarta hatten sitter på under hela intervjun, han dricker sin juice men rör inte mackan. Han brukar säga nej till att prata om sitt privatliv, andningsproblem, flickvännen Molly Sandén och hur hans mor blev ihop med hans far, som har rötter i Palestina. Oftast vill han prata om sin musik, det som ligger honom varmast om hjärtat, men nu öppnar han upp.

Det står snabbt klart att han åker till Tyskland för att vinna men karriären hänger inte på det. Även om det underlättar.

Manboy-sångaren är van vid att klara sig själv, något han tror hänger ihop med att hans föräldrar skilde sig när han var bara tre–fyra år gammal. Som i så många skilsmässor blev det bråk, rent av en vårdnadstvist om lille Eric.

–Jag bodde mest hos mamma. Hon är väldigt rak och hård, så jag har fått växa upp med att ta mycket eget ansvar. Det har jag haft nytta av när jag fick skivkontrakt redan som 15-åring och blev tvingad att ta ansvar. Jag blev nog vuxen tidigare än andra. Jag hann med kompisar för jag har alltid varit utåtriktad, även om jag inte var coola killen.

Vad har din pappa för bakgrund?

–Hans föräldrar flydde från Palestina till Libanon. Jag har varit i Libanon en gång när jag var nio år. Jag har varit intresserad av konflikten mellan Israel och Palestina och växte upp med att man tyckte att Israel gjort fel hit och dit. Under tonåren lade jag det bakom mig för om man vuxit upp med så mycket konflikter kring detta så orkar man inte till slut. Som tonåring tänkte jag ”nu skiter jag i det där och de får hålla på med vad de vill”. Jag tyckte att religion bara skapade bråk och kaos.

Har du någon palestinsk identitet?

–Egentligen inte. Jag är född i Sverige, mamma är svensk, och jag har mest bott hos henne. Jag är inte muslim och det palestinska har inte funnits i mitt liv så mycket. Pappa är själv så svensk, ingen gammalmodig människa utan väldigt soft – han bara älskar livet. Men självklart finns det en osvensk sida, att jag säger saker som folk inte tycker att jag ska säga. Jag brukar vara väldigt rak och ärlig och mamma säger att jag fått det av min pappa. Sverige är mycket mellanmjölk och man får inte sticka ut hakan. Istället ska man le, vara ödmjuk och tycka att alla är duktiga.

Har du drabbats av rasism?

–Det är klart, sådant växer man upp med. Allt ifrån ”svartskalle” till ”blattejävel”. Eller ”stick till ditt land”, men jag har ju aldrig varit där. Jag tar inte åt mig.

Vad tycker du om den israeliska gayparodin av Popular på Youtube?

–Menar du videon där de dansar på stranden? Jag tycker den är helt grym och fick ett gott skratt. Jag kan inte svara på om det är många bögar som gillar mig men jag hoppas det, för gayfans är absolut den mest tacksamma publik man kan ha.

Eric Saade minns inte så mycket av föräldrarnas skilsmässa utom att det blev stökigt om vem skulle ha vårdnaden.

–Det blev en rättsprocess som slutade med att vi bodde mest hos mamma och sedan hos pappa på helgen.

Det fick till följd att Eric Saade drog sig tillbaka och stängde av känslorna utåt när det blev gräl och negativa stämningar.

–Så är jag nog som person idag också. Jag släpper saker så extremt fort vilket man kanske inte alltid borde göra. Om jag bråkar med någon har jag en tendens att skita i det för att jag gjort så sedan jag var liten och rättsprocessen började. Jag sade ingenting utan satt bara tyst och tänkte ”gör vad ni vill”. Idag kan jag komma på mig själv med att tänka att det här kan jag inte skita i utan måste reda upp.

Det är inte så kul för din flickvän?

–Nej, det blir en del problem. Men samtidigt lär man känna varandra och hon förstår att jag är den person jag är. Man ska älska en person för att hon är som hon är. Inte trots att hon är så.

Har du pratat med dina föräldrar om skilsmässan?

–Ja, när jag var mindre. Men nu har det runnit av mig. Mamma och pappa är så bra kompisar nu vilket jag tycker är fantastiskt.

Hur träffades de?

–Mamma gillar dansband och jag tror att de träffades när de var ute och dansade.

Eric Saade växte upp i det lilla samhället Kattarp, i ett villaområde en mil nordost om Helsingborg.

–Jag tror att det är bra för barn och jag hade tid att springa runt och leka, bygga kojor. Det var som att bo på landet.

Hans musikaliska karriär startade när han var sex år. Då gifte hans mamma om sig och Eric Saade sjöng Vandraren av Nordman (”fråga mig inte varför”). Han minns responsen från bröllopsgästerna.

–Jag stod i vit skjorta och fluga och släkten blev helt galna. De insåg att jag kunde sjunga och då fick jag ett helvete, haha. Då ska man ju sjunga och dansa som Michael Jackson på varenda släktfest.

Han minns att han satte upp alla shower i skolan och att musik var det enda han höll på med.

–Jag struntade totalt i matematiken så jag fick IG, men annars gick det ganska bra. När jag gick ut gymnasiet hade jag fem MVG, 9–10 VG och resten G. Jag var den som aldrig gjorde läxorna men ändå hade lätt att lära mig.

Eric Saade ställde upp i många talangtävlingar och när han sjöng i Helsingborg som 13-åring råkade musikagenten Lasse Lingman stå i publiken.

–Han kom fram till mig och sa något jag aldrig kommer att glömma, att jag var som en ung Robbie Williams. Men jag visste inte vem Lasse Lingman var och tänkte ”vad är det för en konstig gubbe”. De trodde på mig och vi har jobbat ihop sedan dess. Lasses son Tomas är min manager idag.

När han var 15 år fick Saade skivkontrakt och varvade gymnasiestudierna med att pendla från Helsingborg upp till Stockholm för att hålla på med sin älskade musik, med start i pojkbandet What’s up. Det fick till följd att han brände ut sig och fick andningsproblem.

–Jag hyperventilerade och det var många gånger jag kände att jag ville lägga ner. Men det är gnistan och kärleken till musiken som gör att det inte går att sluta.

Har du problem med andningen nu också?

–Ja, men det är inte jobbigt längre eftersom jag lärt mig leva med att jag är sådan. I början blev jag rädd för att jag inte visste vad det var. Nu när jag får andningsproblem vet jag vad det är och stressar inte upp mig. Jag tar det lugnt och andas, för jag får ner luft även om jag inte tror det. Men det finns ett jobbigt moment och det är när jag ska sjunga för sång handlar om 50 procent andning. Där har jag ibland problem för jag måste lugna ner mig innan jag ska in på scen.

Vad stressar upp dig?

–Att jag har så många bollar i luften på en gång. Jag vill göra business samtidigt som jag vill göra musiken och alla mina shower. Jag skriver allting själv och det kan bli jobbigt. Om jag tänker på en ny musikvideo och ska in på scen blir det jobbigt. Jag måste fokusera på en sak. Då har jag människor runt omkring mig som får ta mig i örat.

Hur gick det med What’s up?

–Vi spelade in ett album, gjorde massor av promotion men fick aldrig något genombrott. Däremot fick jag massor av erfarenhet av hur branschen fungerar. Hur svårt det är och hur mycket man måste kämpa för att hålla sig kvar.

På Wikipedia står det att bandet den 26 februari 2009 gick ut med att Eric Saade lämnade What’s up och att anledningen var att ”han var för snygg för dem”.

–Det är inte sant, haha. I själva verket sa de andra i bandet upp vårt management bakom min rygg och det accepterade inte jag. Så jag hoppade av och kände att jag ville göra min egen grej.

Du funderade inte på Idol?

–Nej, jag är emot Idol för att deltagarna bara slängs in i någonting. De tappar lätt fotfästet och tror att andra ska jobba för en. Men jag vet exakt hur branschen funkar, har skaffat erfarenhet och ett varumärke i branschen innan svenska folket visste vem jag var. Skulle jag ställa upp i Idol är det för att jag är desperat.

Förra året debuterade Eric Saade i Melodifestivalen med Manboy, som slutade på tredje plats i Globen trots vatteneffekten med ett regn som gjorde honom dyblöt. I den nya boken Egentligen kan man inte tävla i musik säger schlagergeneralen Christer Björkman: ”Det är enda gången som massor av folk har kommit fram till mig efteråt bara för att fråga: VEM var det?”

–Manboy är en enkel och hittig låt, inte min musikstil. Min kommande platta med arbetsnamnet Timeless är electroklubbpop, som jag själv skrivit.

Saade blev snabbt flickidol, åkte på turné och släppte 2010 debutalbumet Masquerade. Nu ska han sjunga Popular med textrader som ”I will be popular, I will be popular, I’m gonna get there, popular, my body wants you girl”.

Vad tänker du 15 sekunder innan du går på i Düsseldorf?

–Möjligtvis tänker jag på de två första orden jag ska sjunga. Det har hänt att jag blivit så chockad att jag fått tunghäfta när jag står på scen och inte kommit på hur låten börjar.

Eric Saade flyttade nyligen ihop med sin flickvän Molly Sandén, som sjöng i Melodifestivalen 2009 med låten Så vill stjärnorna.

–Det är bra att flytta ihop men vi har inte hunnit med för att jag jobbar så mycket. När jag kommer hem från Eurovision ska jag tänka på hur det är, ler Eric Saade.

Hur träffades ni?

–Vi sjöng en duett i Idre fjäll för fyra år sedan. Det var innan vare sig hon eller jag slagit igenom. Då klickade det helt enkelt.

Vad fastnade du för?

–Molly som person är en extremt ödmjuk människa och sätter alla andra i första hand. Det föll jag för. Jag hoppas hon gillar att jag alltid är mig själv.
Källa

//Bettan


Twitter - Justin Bieber:
//Tessan

Twitter - Eric Saade:


http://itunes.apple.com/se/album/saade-vol.-1/id444228706//Bettan

Facebook - Eric Saade:


http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2519973/rosta-pa-din-favoritskaning//Bettan

Bilder från Erics facebook:


"Showen pågår för fullt i Skara!!  //Team Saade"
Lördag kl 20:32


"Tack Skara för en fantastisk kväll, nu rullar vi vidare på turnén!"
Lördag kl 21:51
//Bettan

Twitter - Eric Saade:


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2011/article12709037.ab//Bettan

Ellen är med i NSN 2.0


Haha :)


//Bettan

14 Augusti: VH1 Do Something Awards (Show)Fler bilder hittar ni här


//Bettan

14 Augusti: VH1 Do Something Awards (Red Carpet)Fler bilder hittar ni här


//Bettan

14 Augusti: VH1 Do Something Awards (Backstage)Fler bilder hittar ni här


//Bettan

Skara älskade Saade


På lördagskvällen var det stor musik- och familjefest i Skara.

På Djäknescenen, alldeles i närheten av Skara domkyrka, uppträdde Timoteij och kvällens stora dragplåster: popstjärnan Eric Saade.

Och Skara älskade Helsingborgssonen. Det vittnade inte minst antalet besökare om.
2 700 biljetter hade sålts i förväg och ett par hundra löste biljett under kvällen. Christian Wejshag ligger bakom familjefesten.
– Vi trodde att det skulle komma 2000 personer, säger Christian Wejshag och fortsätter:
– Så det har gått bra. Jag är skitnöjd.


Källa

//Bettan


Rikaste tonåringen i Hollywood


Enligt people.com är Justin Bieber den rikaste tonåringen i Hollywood! Det senaste året har Justin dragit in 53 miljoner dollar, vilket är ca 345 miljoner svenska kronor! Detta är förmodligen för att hans film Never Say Never och hans parfym Someday säljer stort!

Här är listan över de rikaste tonåringarna i Hollywood:
Justin Bieber - $53 miljoner (ca 345 miljoner svenska kronor)
Miley Cyrus - $48 miljoner (ca 312 miljoner svenska kronor)
Taylor Lautner - ca $16 miljoner (ca 104 miljoner svenska kronor)
Nick Jonas - $12,5 miljoner (ca 81 miljoner svenska kronor)
Angus T Jones - $7,8 miljoner (ca 51 miljoner svenska kronor)
Jaden & Willow Smith - $9 miljoner (ca 59 miljoner svenska kronor)
Dakota & Elle Fanning - $5,5 miljoner (ca 36 miljoner svenska kronor)
Selena Gomez - $5,5 miljoner (ca 36 miljoner svenska kronor)//Bettan

Twitter - Justin Bieber:


http://www.youtube.com/watch?v=zXBAGCPvrqc&feature=youtu.behttp://www.vh1.com/shows/events/do_something_awards/2011/?xrs=synd_google
//Bettan

Ny design!

//Bettan

"Skåne är hemma för mig"


Med sin medverkan i "Cornelis" och "Spamalot" har Johan Glans, 37, visat upp fler sidor av sig själv.
Men själv ser han sig inte som någon favorit till att bli "Årets skåning".
- Min dotter kommer nog att rösta på Eric Saade, säger han. 
Det började i mitten av 90-talet med ståuppdebut i Malmö. Sedan dess har Eslövskomikern Johan Glans lockat till skratt i tv-serier som "Kvarteret Skatan" och "Parlamentet".


"Min dotter väljer Saade"
Men efter braksuccén i "Spamalot" och sin seriösa roll i "Cornelis" har han uppvisat bredd i paletten - och nu är han nominerad till "Årets skåning".
- Det är självklart att det känns bra. Jag ser mig ju själv lite som en Skåneambassadör. Jag åker runt i landet och pratar brett. Men jag är nog inte favorit. Inte ens i familjen. Min dotter kommer nog att rösta på Eric Saade, hon sjunger på "Manboy" hela tiden hemma, säger han.
Men kärleken till Skåne tycker han är svår att beskriva.
- Alltså, Skåne är hemma för mig men det är svårt att peka ut något speciellt som gör att jag gillar det. Man blir lätt hemmablind. Men jag kommer härifrån och har bott en stor del av mitt liv här.


"Känner mig orolig"
Tidigare i sommar har Glans spelat in långfilmsversionen av serien "Kvarteret Skatan".
- Det gick så pass smärtfritt att jag nu känner mig orolig. Har ingenting gått fel hittills kommer det göra det senare, känns det som. Men magkänslan är ändå god, jag har inte varit med i klippningen men tror att det blir bra.Schemat fullt
För några år sedan uppträdde Johan Glans med sin ståuppshow "World tour of Skåne" på spridda platser i länet. Nu är han sugen på en ny vända.
- Nu har jag förbundit mig att spela "Spamalot" i Stockholm ett bra tag framöver, så just nu är schemat fullt. Men efter det vore det kul. Jag är sugen! Senast besökte jag både konserthus, teatrar och skolaulor. Den kontrasten gillade jag.
Källa

//Bettan

Twitter - Justin Bieber://Bettan

Facebook - Eric Saade:

//Bettan

Nu laddar Kalmar för tre dagars Stadsfest


Drygt 100 000 besökare väntas besöka Stadsfesten under tre dagar. Festen inleds i morgon med bland annat Rix FM-festival där Eric Saade och Swingfly ingår.
Trots att Åke Andersson hoppas på bra väder är det ett blött evenemang som lockar mest.
- Kalmars Kanalsimning med storheter som Lars Frölander, Emma Igelström, Anna-Karin Kammerling och Louise Karlsson blir något alldeles speciellt.
Henrik Rydström brukar gå på stadsfesten:
- Jag gillar lite att vara kärringen mot strömmen, så jag är ofta skeptisk till sådant den stora majoriteten gillar. Men det är självklart att man går dit. Det är viktigt att det händer saker som får staden att pulsera lite, det hör ju inte till vanligheterna.


Maggio, ja - Rix Fm, nej
- Jag ska se Veronica Maggio. Men jag skippar nog Rix FM-kvällen.
Till skillnad mot många andra stadsfester bjuder man inte på olika mattält, utan vill stödja de lokala krögarna.
- Vi har så många bra restauranger här i Kalmar så det är bättre att stödja dem. Av någon anledning regnar det alltid på lördagar under stadsfesten så det kanske är lika bra, säger Åke Andersson.Källa

//Bettan

Naken Bieber blir staty - i porrbutik


HOLLYWOOD. Han har avbildat Paris Hilton näck med sin hund.
Nu tacklar skulptören Daniel Edwards 17-årige Justin Bieber och popsensationens flickvän, Selena Gomez.
Han har gjort en staty av paret där de inte har en tråd på kroppen.
Skapelsen går under namnet ”Justin och Selena som en”.
På det bronsfärgade konstverket skyls kanadensaren Biebers könsdelar enbart av ett lönnlöv medan Gomez motsvarighet täcks av en Texas-stjärna.
Statyetten är enligt Dallas Observer på väg till Dallas.


Ska vara i en porrbutik

Uppgifterna bekräftas av Martin Puentes, föreståndare för de två porrbutikerna New Fine Arts.
– Vi ville försäkra oss om att han visste vad vi var, att vi inte är ett konstgalleri. Men han sa att han ville ha dem i en porrbutik.


”Rätt coola”

Exakt när statyetten anländer är inte klart. Edwards har ännu inte gett Puentes ett ankomstdatum. Men han säger sig vara säker på att konstverket är på väg.
– Hans konstverk är rätt coola. Visst, de är en smula udda. Men jag gillar dem, säger Puentes.
Edwards, 46, har förutom Britney Spears och Paris också gjort en byst av Hillary Clinton och en 7,6 meter hög byst av Fidel Castro.
Källa

//Bettan


Sadde Vol.2


Redan nu kan ni förhandsboka Eric Saades kommande album Saade Vol.2!
Om ni förhandsbokar så kommer ni som med Saade Vol.1 att få albumet signerat!

Förhandsboka albumet här!


//Bettan

Eric Saade - This is why i'm hot

//Bettan

9 Augusti: Justin på väg från resturangen Katsuya, Los Angeles//Bettan

Twitter - Eric Saade:
//Bettan

Twitter - Justin Bieber:

//Bettan

TOKRÖSTA!!!

Låt Eric Saade vinna en rockbjörn för "Årets Manliga Liveartist" och "Årets Svenska Låt"!
Justin Bieber har vunnit så många priser, nu är det Eric Saades tur!
TOKRÖSTA HÄR!!! Ni kan rösta en gång per dag till den 24 Augusti!
Nu ser vi till att Eric vinner!!!//Bettan

Bieber-kisser! - Are You His Biggest Fan?


Här hittar ni spelet!


//Bettan

Grattis Emma!

Det blev Emma som svarade snabbast och rätt på båda frågorna och får en länkning till hennes blogg, ett stort grattis till Emma!


Fråga 1: Hur lång är Eric Saade?
Svar: ca 175cm

Fråga 2: Vilken hand skriver Justin Bieber med?
Svar: Vänster
Här hittar ni Emmas blogg CandyFlaw!
Ni som är Saade-lovers kan gå in och läsa Emmas inlägg då hon fick se Eric Saade för första gången när han uppträdde på "Lotta på Liseberg"!//Bettan


Fler bilder från TCA

//Bettan

We Own The Night: Teen Choice


Justin kommer in runt 3:55


//Bettan

Från Parfym till Glass


Justin Biebers Someday parfym inspireras till $32 glass (ca 205 svenska kronor).

 
NEWS FLASH! Two of my most favoritest things in this entire universe are colliding in epic fashion for one of the most want-inducing combinations I've ever witnessed in my entire life: JUSTIN BIEBER. PLUS. ICE CREAM. Anyone who is even marg...inally acquainted with me knows that I would trek through fire and ice for a pint of Ben & Jerry's Phish Food. They also know that I will watch YouTube videos of Bieber singing "Someday at Christmas" well into August (oh hey, that's RIGHT NOW). Naturally, the announcement that London department store Harrods has concocted an ice cream sundae in honor of Someday, using notes of The Biebs's sweet lady fragrance as inspiration, had me all bug-eyed, tongue flapping out on the floor, AH-OOGA, uncontrollable foot thumping, etc etc.

The sundae, named the "Bieber Bocker Glory" (sidenote: using "glory" to name anything you create = holy high expectations!!), starts with wild berry AND vanilla ice cream for the fruity/vanilla musk, mixing in fresh pear, lavender sprinkles, and EDIBLE GLITTER (my mind = blown). The BBG costs 19.95 pounds, which is roughly $32 at the current exchange rate. While that's probably more than you ever dreamed/nightmared of spending on ice cream (EVEN a Bieberlicious treat as this), all the proceeds will go to the Make-A-Wish Foundation. That means NOT ONLY are you feeding your face and your Bieber addiction, but you're also doing some good! The only bad news is... *girds loins* the treat is only available in Europe. But maybe if we rally the troops (*AHEM* Bieber Army and Navy), we can get it imported stateside!


Källa

//Bettan

Bilder från twitter


Goodnight My beutiful friends!Me and My boy @JSonChannel before the show! 20 minutes to go!!!Had a nice time in the studio with @JSonGill and @JSonChannel !!//Bettan

Deras krav - inget snusk


GÖTEBORG. Eric Saade och Tomas Ledin ställde Lotta Engberg mot väggen före gårdagens ”Lotta på Liseberg”.
Deras hemliga krav: ”Inga sexskämt.”
– Vi hade ett allvarligt snack med henne, säger Ledin.
Säsongsfinalen av ”Lotta på Liseberg” blev en succé. 13 000 personer, årsbästa, trängde ihop sig kring Lisebergs stora scen för att se bland andra Eric Saade och Tomas Ledin.
I de tidigare sju programmen har Lotta Engberg ofta dragit sexskämt som fått gästerna att rodna. Men i går höll hon igen. Efteråt avslöjar Saade och Ledin varför.
– Lotta är flörtig, det gillar jag. Men i kväll sa vi till henne att hon fick hålla igen. Det fanns minderåriga med i programmet, säger Eric Saade, 20, och skrattar.
Tomas Ledin ler:
– Vi hade ett allvarligt snack med henne innan. Inga sexskämt.


Lång, lång kyss

I stället var det Lotta själv som blev brutalt uppraggad – av pianisten Curt-Eric Holmquist, 63. Mitt under direktsändningen av allsången gick han fram till Engberg – och gav henne en lång, lång kyss.
– Jag frågade din man Patrik om lov, och han sa att jag skulle ta chansen på scenen för då har du inget snus i munnen, säger han.
En chockad Lotta fick knappt tid att återhämta sig innan jättepubliken skanderade ”en gång till, en gång till”. Och Holmquist var inte nödbedd.
– Jag fick igen för alla mina sexskämt. Men det var ingen liten kyss jag fick, säger Lotta med ett skratt.
Risk att du får sova på soffan i natt?
– Haha, nej då. Patrik tycker nog inte att Curt-Eric är farlig.


Tillbaka i jul

Nu väntar fem veckors semester för allsångsdrottningen. I jul blir det mer sång med ”Jul-Lotta på Liseberg”. Och förhandlingar pågår just nu om ytterligare en allsångssommar.
– Det ser väldigt positivt ut vad gäller en fortsättning.Källa

//Bettan


Intervju från TCA

Get More: MTV Shows
//Bettan

Bieber och Gomez på TCA


//Bettan

Här är vinnarna i expressens Bieber-tävling

TÄVLING. För två veckor sedan lottade vi ut 12 filmer om Justin Bieber.
Nu är vinnarna dragna - och du hittar namnen nedan.

VINNARE:

Kristin Ryberg
Linus Göransson
Johanna Gustafsson
Christina Bergström
Caroline Benedictsson
Olivia Bengtsson
Maya Baxter
Isabell Jönsson
Angelo Vanasia
Annika Svanström
Hanna Thelin
Therese Satola


Källa

//Bettan


"Det känns riktigt stort"


Eric Saade, 20, från Helsingborg har redan hunnit med spelningar inför 20 000 personer och en pallplats i schlagern.
Popstjärnans framgångar har lett till en given nominering i "Årets skåning" - och nu drömmer Saade om att lyckas utomlands.
- Det här är början på någonting, säger han.

För ett och ett halvt år sedan dök Eric Saade upp och skapade hysteri bland tonårstjejerna när han deltog i Melodifestivalen och kom trea i svenska finalen.


Trea i finalen
I år gick det bättre. Saade tog hem segern i den svenska finalen och knep tredjeplatsen i den europeiska.
- Det har varit intensivt sedan dess. Jag har ett hektiskt schema och ska lanseras internationellt också. Men samtidigt är det kul och det känns spännande att se hur långt man kan gå. Det här är början på någonting, jag känner det, säger Saade, som är glad över att ha blivit nominerad till "Årets skåning".


"Vissa hatar mig"
- Det känns riktigt stort och sjukt kul! Men jag vet inte vad jag har för chanser. Vissa hatar mig och vissa älskar mig. Jag är mig själv i alla fall, säger han.
Just nu bor han i Stockholm, men är nere i Helsingborg så fort han får tid över.


Vill köpa lägenhet
- På sistone har det inte blivit så mycket, men senast spelade jag ju inför 20 000 personer på Helsingborgsfestivalen. Det var ett stort ögonblick. Sjukt roligt, säger Saade, som ändå planerar att ordna sig ett boende på sin hemmaplan.
- Jag vill köpa en lägenhet i Helsingborg som jag kan hänga i när jag är nere. När jag har lediga dagar åker jag ju ner, så det är lika bra att ha något ställe. Jag älskar ju Skåne, någon gång vill jag flytta hem på riktigt.Källa

Rösta här på din favorit skåning!


//Bettan


Saade gungade igång festen


Nu anländer de största båtarna - och då börjar Tall Ship Races på allvar. Under hela helgen kommer det att vara stor folkfest kring segelfartygen i Halmstads hamn.
- Vi ska ha en enorm fest här hela helgen, säger Ulrika Ahlberg, pressansvarig.
Just nu seglar de största segelfartygen in i hamnen när Tall Ship Races går i mål i Halmstad. Festen, som smygstartade i går med bland andra Eric Saade på scen, kan nu börja på riktigt.
- Det roligaste är alla ungdomar som seglat de här fartygen hit. Vi kommer att ha över 2 000 ungdomar boende här i hamnen. Det är runt dem och fartygen vi bygger den här folkfesten, säger Ulrika Ahlberg.
Artister som September, Swingfly och Timbuktu spelar på områdets fem scener. Men det finns mycket annat än musik att titta på i Halmstads hamn den här helgen.
- Dels alla fantastiska gamla fartyg, många är över 100 år gamla. Bland annat kommer 122 meter långa Sedov som är världens största segelfartygen. Dels ett gigantiskt ungdomshus i ett 3 000 kvadratmeter stort hamnmagasin. Dessutom är det gatuteater, en massa mat och massor av andra aktiviteter på området.


300 000 besökare
Arrangörerna räknar med 300 000 besökare under helgen. Tall Ship Races har under sommaren seglat från Skottland via Norge till Halmstad där avslutningsfesten nu kan börja.
- Det här är en riktig storsatsning. Regionen har satsat miljoner på det här och hela kommunen är engagerad. Nu när HBK går så dåligt är det bra om vi kan muntra upp Halmstadsborna lite.Källa

//Bettan

Selena dumpar Bieber


HOLLYWOOD.
Hollywoods hetaste tonårsförälskelse kan vara över.
Brittiska The Sun rapporterar att Selena Gomez, 19, gjort slut med Justin Bieber, 17.
Han dumpades för att hon inte tålde hans nya bästisar, värstingarna Chris Brown, Sean Kingston och Lil Wayne.
Selena gick i taket när Justin i förra veckan släpade med Kingston, en före detta inbrottstjuv, till hennes gig i Florida.


Hamnade i stort gräl

Det har heller inte hjälpt att Justin räknar den före detta fängelsedömde Lil Wayne till sin inre krets och har släppt en låt med Chris Brown, som åkte dit för att ha misshandlat Rihanna.
– Hon ville inte att han skulle dyka upp på spelningen på det sättet. De storgrälade om det och sa att det var bra att de var på skilda håll medan hon är ute på turné, säger en uppgiftslämnare i tidningen.


Justin i tårar

Redan nästa dag skapade Justin och Sean hysteri när de gled genom Miami i en Rolls-Royce cabriolet.
En av Selenas kompisar uppger att hon såg Justin i tårar under grälet med sångerskan.
– Det är jobbigt att se en liten 17-åring gråta och höra att han älskar henne, säger uppgiftslämnaren.


Källa

//Bettan


Slösar allt på Selena


HOLLYWOOD. Justin Bieber håller inte hårt i miljonerna.
Den 17-årige popstjärnan öser ut pengar på privatplan, kläder och smycken.
Allt för att imponera på flickvännen Selena Gomez, 19.

– Det är sjukt hur mycket han gjort av med de senaste månaderna, säger en av hans kompisar i National Enquirer.
Just nu har Bieber råd. Det senaste året har popstjärnan dragit in mer än 100 miljoner kronor.
Men pengarna försvinner enligt tidningen snabbt.
– Han chartrar regelbundet privatplan för att flyga Selena och hennes kompisar att möta honom på olika platser under sin turné.
– När de inte kan vara tillsammans beställer han blommor och skickar henne enorma buketter.


Svit för 63 000

Samma källa säger att han pungade ut med hundratusentals kronor när duon i juni shoppade i New York. Därefter drog paret i väg på en kryssning i Hamptons.
Det är enligt rapporten bara en del av Biebers slösande. Här är andra exempel:

$ När de semestrade i Hawaii i maj bodde de i en svit för 63 000 kronor natten.

$ När Selena hamnade på sjukhus för utmattning köpte Bieber henne en ”krya-på-dig-klocka” åt henne för 200 000 kronor.

Riskerar bli skämt

– Justin spenderar också upp till 100 000 kronor i veckan på middagar till sig, sina kompisar och sina livvakter.
Medan Biebers karriär fortfarande är glödhet försöker hans manager, Scooter Braun, och hans mamma, Pattie, att få 17-åringen att ta steget från tonårssensation till en äldre publik – för att förlänga artistmöjligheterna.
– Ett felsteg kan räcka för att Justin ska bli ett skämt, som så många andra tonårsstjärnor före honom.
– Då kan hans status som superstjärna och guldkalv vara över lika snabbt som den började.


Källa

//Bettan


Eric Saade skriker bara för - Zlatan


GÖTEBORG. Fullständigt kaos kring Eric Saade.
Varje gång popidolen nämndes så skrek publiken i falsett.
– De var fantastiska. Utan dem så hade spelningen inte blivit lika bra, säger han.
Det rådde inget tvivel om vem merparten av Lisebergs 13 000 besökare hade kommit för att se. Tomas Ledin, September och Thomas Petersson fick ursäkta – Eric Saade var kungen av Liseberg.
Men att skrika i falsett fick flickfansen klara själva.
– Jag har aldrig förstått det där med att skrika i falsett. Men visst, får jag träffa Zlatan Ibrahimovic så skulle nog jag också börja skrika högt.


Källa

//Bettan

Justin Bieber vinner "Male Artist"!
//Bettan

Detta vann Justin på TCA


Choice Music Male Artist
Choice Male Hottie
Choice Male Twit
Choice Male Villain (Jason McCann)


//Bettan

1år!!!

Idag firar bloggen ett helt år!
Grattis Sötisarbloggen!
För att göra denna dag så bra och rolig som möjligt så tänkte jag ställa två frågor som jag vill att ni svarar på.
Den personen som svarar rätt på BÅDA frågorna och snabbast får en länkning :D
Svaren hittar ni i något av våra tidigare inlägg...


Hur lång är Eric Saade?

Vilken hand skriver Justin Bieber med?


Vinnaren får länkningen imorgon på torsdag//Bettan

Saade en blivande kung av pop


Det är lätt att säga att han är en artist som bara tagit sig fram genom sitt utseende. Men lyckas man få mammor och pappor att stå och hoppa upp och ner i 75 minuter har man nog något extra.

ERIC SAADE
Var? Säterdalens folkpark
När? Lördag 6/8
Publik: Många barnfamiljer
Betyg: DDDD
D

Jag hade laddat väskan full med öronproppar och förberett en totalsågning. Jag hade till och med varit så ful att jag tänkt ut några gliringar. Det visar sig att jag får svälja min stolthet och slänga gliringarna i sjön. Eric Saade överraskar och jag inser plötsligt varför just han vann Melodifestivalen den 12 mars.
Han har hela paketet. Han är snygg, han dansar som en kung och han har rösten. Det som gör honom till något extra är hans närvaro och hans sätt att nå ut till publiken och få med dem i showen. Det är som om publiken bjuds upp till scen och att hela Säterdalens folkpark förvandlas till ett enda stort dansgolv, där publiken är precis lika viktig som artisten själv.
20-åringen bjuder på en spektakulär show, med flera klädbyten. En gång virar han till och med en ljusslinga runt armen. Koreografin är toppen och dansarna håller hög klass. Man märker att Eric Saade är en passionerad man. Han ger allt i vart enda danssteg och var enda ton. Det blir aldrig tamt och aldrig tråkigt, inte för en sekund.
Men även om det aldrig blir tråkigt och Saade verkligen har det som krävs för att bli Sveriges kung av pop, saknar jag något som berör mig i hjärtat. Vad är det grabben vill förmedla? På vilket sätt har jag blivit berikad av att se och lyssna på honom? Saade hade varit väl värd en femma om han hade gett mig en tankeställare, ett budskap.
Jag saknade också variation i låtarna. I mina öron lät de nästan likadana. Men framträdandet var lysande och energigivande. Eric Saade är en entertainer och det råder ingen tvekan om att han kommer bli Sveriges kung av pop. För han är mer än bara snygg.Källa

//Bettan

Eric Saade - Timeless (Lotta på Liseberg)

//Bettan

Eric Saade - Popular (Lotta på Liseberg)

//Bettan

Eric Saade - Hearts is in the air (Lotta på Liseberg)
//Bettan

JUST NU: Lotta på Liseberg

Nu gästar Eric Saade "Lotta på Liseberg" i tv4!!!//Bettan

Bloglovin!

Följ våran blogg med Bloglovin


//Bettan

Justin dansar till Selenas uppträdande


Publicerades 7 Augusti 2011


//Bettan

7 Augusti: Teen Choice Awards (Show)

//Bettan

7 Augusti: Teen Choice Awards (backstage)//Bettan

7 Augusti: Teen Choice Awards (röda mattan)


Fler bilder hittar ni här//Bettan

Facebook - Eric Saade:
//Bettan

Twitter - Justin Bieber:

//Bettan

Facebook - Eric Saade:

//Bettan

3 Augusti: Justin med Ryan Butler i Los Angeles


Fler bilder kan ni hitta här


//Bettan

JB talks about 'Kicking It' With Sean Kingston In Miami
//Bettan

Saades manager: Nu får det räcka med vuxenmobbning


Eric Saades manager, Tomas Lingman, går till attack mot hur popstjärnan behandlas i media.
– Jag tycker det är väldigt tråkigt att vi lever i ett mellanmjölks-verklighet som gör att inte människor och i detta fall artister får gå sin egen väg.

Det är i ett öppet brev som popartisten Eric Saades manager, Tomas Lingman, går till kraftfullt angrepp mot hur hans klient målas ut i media.

– Jag undrar varför media har kommit till den punkt nu då det är helt tillåtet och på sin plats att likna och utföra vuxenmobbning mot en av landets just nu populäraste artister som en kaxig clown som bara leker artist, skriver han till Nyheter24.

Lingman pekar inte ut några recensenter eller tidningar som skulle vara särskilt drivande i kampanjen mot Saade, men menar att det är jantelagen som ligger bakom den attityd som råder.

– När jag läser ett antal artiklar i tidningarna så är det genomgående temat att måla ut Eric som en pajas och ett barn som bara barn gillar så blir jag både ledsen och upprörd över hur vissa svenska journalister jobbar och hur svenska folket hela tiden tillämpar den svenska Jantelagen, skriver Lingman till Nyheter24.

"Mellanmjölk blir så tråkigt"

Särskilt efter Eric Saades framträdande förra tisdagen i populära Allsång på Skansen fick 20-åringen i många tidningar svidande kritik, både för sitt framträdande och sin klädsel.

– Hur ska vi kunna få fram nya artister som går sin egen väg och inte bara intetsägande och profillösa Idolartister om inte media tar dem på allvar, då får vi till slut ett artist-Sverige medbara välkammade, välpolerade, välstrukna artister med vattenkammad snebena, inget ont om det men blir allt mellanmjölk så blir det tråkigt.

Lingman menar att det är Eric Saades sätt att ta plats på scen som sticker många i ögonen.

– Jag tycker det är väldigt tråkigt att vi lever i ett mellanmjölks-verklighet som gör att inte människor och i detta fall artister får gå sin egen väg, klä sig som de vill eller säga vad de vill utanatt kallas för divor eller clowner, men som sagt jag är van och även Eric numera med den svenska Jantelagen.

Skriver utan att lyssna

Enligt Tomas Lingman är många recensenter ute efter att kritisera Eric Saade redan innan de lyssnar på hans musik.

– Jag har läst många recensioner av både Erics skiva och konsert som inte är konstruktiva recensioner, de har bestämt sig från från början att de inte gillar Eric så betyget är redan från början givet.


Källa

//Bettan


Bilder från Erics facebook:
//Bettan

Publiken frågar Eric Saade
//Bettan

Repklipp med Eric Saade
//Bettan

Historiafrågan med Eric Saade
//Bettan

Eric Saade - Det gör ont (Allsång på Skansen)
//Bettan

MARIA BRANDER: Saade tog inte chansen


I går sumpade Eric Saade sitt stora folkliga genombrott - med flit.
Hans trotsiga attityd var nästan lite rörande. Budskapet gick inte att missa: Eric vill inte vara Lill-Måns. Eric vill hellre vara Lill-Justin.

Fler än jag måste ha börjat garva när Eric Saade gjorde entré i går. Allvarligt hur såg människan ut? Maskeradglajjor, kläder storlek Kris Kross, Justin-hatt och Michael-handske.
Jo, jo, jag fattade vinken.
Eric är en spexig popstjärna och ingen präktig Zelmerlöw.
Men så där på förhand är jäm förelsen oundviklig: Två unga, sammetsögda skåningar, som tack vare Melodifestivalen lyckats sätta en hel nation av åttaåriga hjärtan i brand.
Glöm inte att när Måns 2007 kom och rev av sin "Cara mia" gjorde han entré iklädd tajt dansarlinne, uppknäppt skjorta och lagom hårigt bröst. Men han var ändå noggrann med sin folkliga framtoning, och det lönade sig i form av en sällan skådad allsångssuccé och ett brett genombrott. Den chansen tog inte Eric i går.
I stället så slarvflåsade han sig igenom "Popular" för att sedan leda allsång med en lätt känsla av avsmak. Jag menar att välja den synnerligen nutida "Det gör ont" och samtidigt kokettera med att man inte kan texten? Ja, inte är det allsångskung man vill bli då.
Måns och Eric må se ut som två bröder. Men tas med folk gör de på helt olika sätt. Måns är en naturbegåvning som i går på ett värdigt sätt klarade den svåra övergången mellan tragedin i Norge och den glada allsången. Han kan konsten att avslappnat lägga handen på någons axel utan att det känns nämnvärt krystat. Eric däremot verkar helst vilja slippa närkontakt med fansen, och satsar i stället rubbet på att vara tuff och oåtkomlig.
Schlagerframgångarna får förlåta den pubertala attityden. Eric vill ju helt klart inte följa Måns i hasorna. Han vill ut i världen som en ny lite kaxigare Justin Timberlake. Jag tänker åtminstone låta honom försöka.


Källa

//Bettan


Allsång på Skansen, bilder del 6
Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

Saade slår tillbaka: "Körberg är för trött"


Tommy Körberg kallade hans musik för "dagsländepop".
Nu slår Eric Saade tillbaka.
- Körberg är alldeles för trött och gammal för att kommentera modern musik, säger han.
Det var i Expressen i går som Tommy Körberg förklarade att hans BAO gått om Eric Saade på albumlistan med att kalla sin yngre kollegas musik för "dag- sländepop". Han sa att man måste leva hundår innan man kan börja snacka så självsäkert som Saade. Nu slår Eric Saade tillbaka:
- Tommy Körberg är en fantastisk artist men alldels för trött och gammal för att kommentera modern musik. Han är också dåligt påläst. Jag har kämpat med detta i sex år, jag blev signad när jag var 15. Jag kräver inte att han ska gilla mig för det.
Han tilläger dock att BAO är duktiga.
- Jag unnar dem all framgång på listan. Det känns bra att det var just BAO som petade ner mig till andra platsen, säger Eric.


Källa

//Bettan

Eric Saade fick fly från sin egen fest


Eric Saade hade sett fram emot en härlig fest på hemmaplan efter sin konsert på Helsingborgsfestivalen.
I stället tvingades stjärnan lämna sitt eget party när medlemmar i ett kriminellt mc-gäng trängde sig in vip-rummet.
- Det blev otrevlig stämning. Eric var inte jättesugen på att vara kvar, säger Saades manager Tomas Lingman till Expressen.
I lördags gjorde Eric Saade, 20, sin första riktiga spelning i sin gamla hemstad.
Efteråt hade Saade och hans turnésällskap abonnerat en vip-avdelning på nattklubben Le Cardinal i centrala Helsingborg.
- Vi hade fixat en fest med tanke på att Eric var hemma och han skulle fira med släkt, vänner, kompisar och hela turnégänget, säger Tomas Lingman.
På plats fanns också flera andra artister som uppträtt på festivalen - bland andra Markoolio, Love Generation och Sean Banan.


Ofrivilligt
Eric Saade och hans sällskap anlände till nattklubben vid midnatt. Bara någon timme senare tvingades de ofrivilligt lämna klubben då flera personer som enligt uppgift tillhör ett kriminellt mc-gäng klev in i vip-rummet.
- Det var vissa som inte tyckte att vi skulle sitta kvar där. De kom in och satte sig så det var bara för oss att flytta på oss. De tog över hela "vippen", säger Tomas Lingman.


Växte upp under mc-kriget
Incidenten skedde i samband med att Eric Saade skulle gå upp på scenen för att framföra några låtar.
- Det blev otrevlig stämning så jag tog med mig hela gänget och gick därifrån. Det var inte läge att vara kvar och konfronteras med dem, säger Tomas Lingman.
Eric Saade själv växte upp i Kattarp då mc-kriget rasade i byn under 1990-talet - Bandidos hade sitt högkvarter där och Hells Angels i grannbyn Hasslarp.
- Eric var inte heller jätte-sugen på att vara kvar om man säger så, säger Tomas Lingman.
Festen fortsatte senare på turnésällskapets hotell.
Sean Banans manager Andreas Lindfors bekräftar händelse- förloppet:
- Vi uppfattade det som att det dök upp några med mc-bakgrund som inte var inbjudna och inte ville lämna tillställningen. Då valde Eric Saades management att fortsätta festen på hotellet, säger han.


"Det kom några stora killar"
Glenn Stjernström, som driver Le Cardinal, säger till Expressen:
- Det kom några stora killar som satte sig där men det var ingen fara. De kanske inte såg ut som teddybjörnar, men det fanns absolut ingen hotbild.
Eric Saade själv har valt att inte kommentera händelsen.Källa

//Bettan

Allsång på Skansen, bilder del 5
Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

De är klara för finalen


Årets manliga liveartist

Ola

Danny Saucedo

Eric Saade

Håkan Hellström

Ulrik Munther

 

Årets Kvinnliga liveartist

Robyn

September

Lykke Li

Tove Styrke

Veronica Maggio

Årets Genombrott

Eric Amarillo

Jailbreak Academy

Daniel Adams-Ray

Tove Styrke

Ulrik Munther

 

Årets Svenska låt

In Flames – Deliver us

Eric Saade – Popular

Mando Diao – Down In The Past

Ola – All over the world

Veronica Maggio – Jag kommer

Årets Utländska låt

Jedward – Lipstick

Adele – Rolling in the deep

Lady Gaga – Born this way

Chris Medina – What are words?

Tokio Hotel – Hurricanes and suns

 

Årets Liveakt Metal

Dead by April

Linkin

Park

Metallica

In Flames

Slipknot

Årets Liveakt Hårdrock

Crashdïet

Iron Maiden

Takida

Graveyard

Volbeat

Årets Livegrupp

Roxette

Maskinen

Takida

Hoffmaestro & Chraa

The ArkRösta här

Ni får scrolla ner en bit för att komma till röstningen


//Bettan


Allsång på Skansen, bilder del 4
Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

30 Juli: Justin Bieber badar i Miami, Florida


Fler bilder hittar ni här


//Bettan

Allsång på Skansen, bilder del 3
Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

Allsång på Skansen, bilder del 2Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

Allsång på Skansen, bilder del 1
Bilderna är från Erics facebook


//Bettan

Eric Saade - Hearts is in the air (Allsång på Skansen)
//Bettan

Eric Saade - Popular (Allsång på Skansen)
//Bettan

RSS 2.0