Läs vad kändisarna sade om SaadePoplight har frågat några kända svenskar om vad de tycker om ''Popular'' och tror om Sveriges chanser i Eurovision Song Contest 2011.

1. Vad tycker du om Eric Saades låt "Popular" som ska representera Sverige i Eurovision?

2. Vilken placering tror du Sverige får i tävlingen?

 

Robert Wells, artist

1. Den är helt ok (men jag tror att In The Club hade gått bättre.) Beror mycket på hur sången håller i den stora finalen. Med eller utan glasbur är det mer Erics sång och utstrålning som kommer att ge numret kvalité. Det är synd att det är så mycket inspelad sång i svenska uttagningen. Det skiljer så oerhört när man i den stora gör det helt live i leadsång.

2. Tror och hoppas på topp 10. Tror inte att Eric åker ner för att hamna sämre. Verkar vara en "vinnarskalle". Hoppas det går bra för honom därnere.

 

Dogge Doggelito, artist

1. Mycket bra.

2. Topp 5

 

Adam Alsing, programledare
Jag tycker att Popular är en kanonlåt med en stark refräng och med internationell känsla. Slåss om vinsten med Frankrike och England.

Henrik Johnsson, programledare och oberoende schlagerdebattör
1. En kul låt om människans grundläggande behov att bli bekräftad. Tror att det unika i låten ligger i att de enskilda komponenternas sammanlagda kraft - versen, artisten och uppträdandet lyfter refrängen till en internationell nivå.

2. Tror ohört att Saade blir topp tio. Hans "landslösa" uttryck borde väcka intresse runtom i Europa. Vi har envisats med att skicka "local heroes" i hopp om att folk ska fatta vad vi vet. Nu kommer vi med något mer allmängiltigt. Dock ingen Lordi, med det bör räcka för att vi ska få vår schlagerheder tillbaka.

 

Claes-Johan Larsson, radiopersonlighet
1. Det är en låt som sätter sig. Man minns den.

2. Den är svårtippad. Finalen som den ser ut idag är i mitt tycke alldeles för spretig. Hoppas på vinst och tror på topp 10.

 

Gert Lengstrand, låtskrivare
Jag tycker Eric Saade är duktig och att låten håller måttet ganska bra...om den sen håller måttet i Europa har jag ingen aning om... förhoppningsvis hamnar den bland de tio bästa men det kan också bli placering längre ner... vinner gör vi knappast. Semifinalen bör vi klara...

 

Babben Larsson, komiker och programledare
Popular är ingen märkvärdig låt, men Saades energi och scennummer kan ändå ta den en bit in i tävligen. Jag hoppas på topp 10, men har inte hört ett enda av de andra bidragen än.

 

Dan Attlerud, låtskrivare
1. Jag tycker att Popular är en OK poplåt men jag tror att det kommer att finnas flera liknande låtar att slåss mot i ESC.

2. Topp 10. Förmodligen finns det flera låtar i samma genre och det gör att det kan gå lite hur som helst. Eric som artist är det som talar för att det kan gå bra.


Källa

//Bettan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0