Justin i Sverige April Skämt

Hej! det inlägget som stog Justin i Sverige vissade sig vara ett april skämt.
Kommentar: Jag trodde på det lite först men så tänkte jag att det kan inte vara Justin och det är 1 april det kan vara ett april skämt och det var det.

Är Justin Bieber i Sverige...? April, april!

Kanal5.se skapade hysteri bland hängivna Justin Bieber-fans under fredagen. Ett mobilfilmat klipp visade hur tonårsstjärnan smusslades in i Kanal 5-huset med hjälp av sin livvakt. När filmen publicerades på Kanal5.se strömmade kommentarer och Facebook-likes in.

"OMG fattar inte att han var här jag dör. I LOVE JB SO MUCH <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ", skrev signaturen Anonym.

Men det skakigt filmade klippet var ett aprilskämt och föreställer varken Bieber eller hans livvakt. Flera tittare kunde direkt uttyda att "Justin har inte den gångstilen" eller "absolut inte bär sådana gympaskor".

Signaturen Parisa uppmanade till fansen:

"Lyssa nooogggaa på mig nu Belibers! Justin skulle inte göra så här mot oss eftersom han alltid säger att han inte vill göra sina fans besvikna, och han skulle aldrig gömma sig, ifall hade vart han så hade hela Sverige vetat om att han var här på noll tid! Det är ett aprilskämt, det är inte han! Han hade sagt det på twitter annars! -.- KÄRLEK TILL ALLA SOM ÄR BLÅSTA OCH TROR ATT DET ÄR HAN"

Den verkliga Justin Bieber är på turné och befann sig under 1:a april i grannlandet Danmark. Trots många rykten är något officiellt Sverigebesök dessvärre ej inplanerat.

Källa

//Tessan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0